- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 29
- Konu Sahibi gencanneee
Merhaba kizlar. Hemen konuya gireyim. 5 ay oldu kendi evime tasinali. 3 tane cocugum var biri 4, biri 3, biride 1 buçuk yasinda.
konu şu ki; eve taşindim taşinali alt komsumun kayinvalidesi bizden cok rahatsiz. Kayinvalideyle birlikte oturuyor alt komsum birde sevimli kizlari var 2 yaslarinda. Yazin parkta karsilasmistik ilk orada tanismistik ama gidip gelmemiz olmadi hic. Cocuklarim kucuk ses olmuyor diyemem. Ama aksam 8 den sonra evimde ses olmaz. Cunku cocuklarimi uyuturum. Gunduz de havalar soguk oldugu icin mecburen evdeyiz cogunlukla. Kayinvalidesi eve cikip sikayet ediyor surekli cocuklar bagirmasin kosturma falan diyor. Elimden geldigince dikkat ediyorum. Inanin kimsenin hakkina girmek istemem zaten. Kimsede benim sesimi dinlemek zorunda degil. Ama bu kadar oluyor hala sikayetci. Mutfakta sandalye cektim diye cikti evime ses yapiyor sandalye dedi. Kusura bakmayin dedim. Dun altta karsilastik esin sarki soyluyordu gecen gun, rahatsiz oldum dedi daha selam bile vermeden. Esimle muhabbet ediyorduk saat 12 falandi eve cikip sesiniz geliyor dedi. Cocuklar uyuyordu. Bagirarak konusmuyorduk ustelik. Normal ses tonu iste, yine tamam dikkat ederiz dedim kusura bakmayin
ama napicagimi bilmiyorum artik evde diken ustundeyim ses olsa kapiya bakiyorum gelicek mi diye. Sanki ben alttan aldikca da ustume geliyor ne yapmaliyim siz olsaniz napardiniz? Tesekkur ederim okudugunuz icin