Ne yapmaliyim?

gencanneee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
917
583
103
29
Merhaba kizlar. Hemen konuya gireyim. 5 ay oldu kendi evime tasinali. 3 tane cocugum var biri 4, biri 3, biride 1 buçuk yasinda.:KK200: konu şu ki; eve taşindim taşinali alt komsumun kayinvalidesi bizden cok rahatsiz. Kayinvalideyle birlikte oturuyor alt komsum birde sevimli kizlari var 2 yaslarinda. Yazin parkta karsilasmistik ilk orada tanismistik ama gidip gelmemiz olmadi hic. Cocuklarim kucuk ses olmuyor diyemem. Ama aksam 8 den sonra evimde ses olmaz. Cunku cocuklarimi uyuturum. Gunduz de havalar soguk oldugu icin mecburen evdeyiz cogunlukla. Kayinvalidesi eve cikip sikayet ediyor surekli cocuklar bagirmasin kosturma falan diyor. Elimden geldigince dikkat ediyorum. Inanin kimsenin hakkina girmek istemem zaten. Kimsede benim sesimi dinlemek zorunda degil. Ama bu kadar oluyor hala sikayetci. Mutfakta sandalye cektim diye cikti evime ses yapiyor sandalye dedi. Kusura bakmayin dedim. Dun altta karsilastik esin sarki soyluyordu gecen gun, rahatsiz oldum dedi daha selam bile vermeden. Esimle muhabbet ediyorduk saat 12 falandi eve cikip sesiniz geliyor dedi. Cocuklar uyuyordu. Bagirarak konusmuyorduk ustelik. Normal ses tonu iste, yine tamam dikkat ederiz dedim kusura bakmayin :110: ama napicagimi bilmiyorum artik evde diken ustundeyim ses olsa kapiya bakiyorum gelicek mi diye. Sanki ben alttan aldikca da ustume geliyor ne yapmaliyim siz olsaniz napardiniz? Tesekkur ederim okudugunuz icin :KK15:

Teyze sizi incitmek istemiyorum ama lğtfen kapıma şikayet için gelip durmayın de. Bu neymiş ben uyuZ oldum

Bir daha gelirse "nefes de almayalım istersen" deyip tersle.O kadar rahatsız oluyorsa taşınsın.
O da ev sahibi bende. Bazen gercekten bidaha gelirse terslicem diyorum ama yine geliyor ve ben yine kusura bakmayin diyorum. Kendimi savunamiyorum acaba cok mu ses oluyor gercekten diyorum.

Sandalye ayaklarına yapışan keçelerden alın o gerçekten çok rahatsız eder.
Ama o kadar küçük çocuk evin içinde hareketsiz duramaz, geç saatte kalmıyorlar diyorsunuz bence o kadar sık kapıya gelene artık bir dur demek lazım.
Şu anda üst kattan çocuk sesleri geliyor soğuk havada ne yapsın kadın evde çocukları bağlasın mı?
Alttan almayın

Yok artik daha neler. Gece 12 de evime gelecek sikayete, ki esimle sohbet ettigim sese , inadina ses yapar sabaha kadar dans ederdi, muzik acardim.

Cocuklar kucuk, rahatsiz olunabilir.
Bunu kabul edebilirim, digerlerine asla taviz vermem.

tersleyin bence devamlı tamam demeyin. çok rahatsızsa tavanına ses yalıtımı yaptırsın. şarkı söylemem sesi ne kadarolabilir ki yani konser vermiyodunuz sonuçta.

Sandalye ayaklarına yapışan keçelerden alın o gerçekten çok rahatsız eder.
Ama o kadar küçük çocuk evin içinde hareketsiz duramaz, geç saatte kalmıyorlar diyorsunuz bence o kadar sık kapıya gelene artık bir dur demek lazım.
Şu anda üst kattan çocuk sesleri geliyor soğuk havada ne yapsın kadın evde çocukları bağlasın mı?
Alttan almayın
Ay keske sizin gibi dusunebilse o da :cry: sandalye konusunda kece aldirdim esime taktik ses olmasin diye. Ama cocuklari anca bu kadar sessizlestirebiliyorum. Yazi boyamq oyunda bi yere kadar illaki kosuyorlar guluyorlar bagiriyorlar. Konusmali miyim kendisiyle :110:

Biraz gerçekten gürültü yap. Kapıya gelince sen gürültü nedir bilmiyordun, öğrendiysen eski halime dönerim, bir daha da kapıma şikayet için gelme deyip suratına çarp kapıyı. Daha da gelmez, gelirse de açmazsın.

Konuşma sesinize bile geliyorsa, hiç kendiniz sorgulamayın, teyze kafayı kırmış, saracak insan arıyor.
Sandalyelerin ayağına çözüm bulunur. Çocuklar gündüz ses çıkarabilir, kızım da çıkarıyor. Halının üstünde oyna, sert oyuncakları döşemelere atma diye uyarıyorum. Sürekli oyuncaklarıyla yeri dövmediği sürece, yapacak bir şey yok. Ayrıca akşam da gayet iyi bir saatte uyuyorlarmış. Gece yarılarına kadar apartman inleten çocuklarla karşılaşmamış demek ki teyze hanım. Öyle her şeyi alttan almayın. Kadın arsız geldi bana.

bır sıkıntınız varsa yonetıcıye soyleyın de
gece 12 de kapıma gelıp ses cıkarıp rahatsız edıyorsunuz herseyın bır zamanı var
apt de ses yalıtımı yok sızın sesınızde bıze gelıyor habıre sıkayete gelıyor muyum ben de kendısıne

sız habıre cok altdan aldıgınız ıcın sacmalıyor teyze o yasta ınsanın kulagı ıyı duymaz bıkere
satasacak yer arıyor

tersleyin bence devamlı tamam demeyin. çok rahatsızsa tavanına ses yalıtımı yaptırsın. şarkı söylemem sesi ne kadarolabilir ki yani konser vermiyodunuz sonuçta.
Tabiki normal bi sarki soyleme iste bagira cigira gecenin bi yarisida degildi. Haklisiniz Sanirim hep alttan aldigim icin boyle oluyor:110:

bır sıkıntınız varsa yonetıcıye soyleyın de
gece 12 de kapıma gelıp ses cıkarıp rahatsız edıyorsunuz herseyın bır zamanı var
apt de ses yalıtımı yok sızın sesınızde bıze gelıyor habıre sıkayete gelıyor muyum ben de kendısıne

sız habıre cok altdan aldıgınız ıcın sacmalıyor teyze o yasta ınsanın kulagı ıyı duymaz bıkere
satasacak yer arıyor
Yonetici esim :KK64:inanin o geldikten sonra artik evde sessiz konusuyoruz. Baya boyle yanimizda biri uyuyor gibi sanirim sert bi dille uyarmam gerekiyor artik bi de becerebilsem:110:

Konuşma sesinize bile geliyorsa, hiç kendiniz sorgulamayın, teyze kafayı kırmış, saracak insan arıyor.
Sandalyelerin ayağına çözüm bulunur. Çocuklar gündüz ses çıkarabilir, kızım da çıkarıyor. Halının üstünde oyna, sert oyuncakları döşemelere atma diye uyarıyorum. Sürekli oyuncaklarıyla yeri dövmediği sürece, yapacak bir şey yok. Ayrıca akşam da gayet iyi bir saatte uyuyorlarmış. Gece yarılarına kadar apartman inleten çocuklarla karşılaşmamış demek ki teyze hanım. Öyle her şeyi alttan almayın. Kadın arsız geldi bana.
Cocuklarin oyun odasi var usumesinler diye 2 hali kullandim yani acikta cok az bir parke kaliyor. Kosup oynadiklari bagirdiklari sesli guldukleri oluyor ama ona bisey diyemem :110: en kucugum gece uyaniyor bazen sut icmek icin agliyor ama en fazla bi kac dakika hemen biberonunu hazirliyorum zaten onu bile soyledi bana . rahatsiz olmus. Ama ona napabilirimki cocuk acikmis aglamis olur ya hani. Gercekten biktirdi beni herseyi dert eder oldum.

komşunun kv si geliyor değil mi? geline söyleseniz konuşsa da artık kapınıza gelip durmasa? sonuçta onlarında evinde çocuk var

Sen kendinde demişsin bacım ben alttan aldıkça daha çok üstüme geliyor diye bence artık alttan alma. Çocuk yani bu tabiki ses olacak. Biraz fazla abartmis altindaki

Back
X