Ne yapmaliyim ?

Diplomasi senin için sorun değil ama ilerde eşin olursa o dahi bundan rahatsız olacak,kendini asagi gorecegi icin seni ezmeye çalışacak vs. Kendini geliştirmişse,ondan çok şey öğrenebiliyorsan sorun yok tabi.
Aile yapılarınızın farki da çok büyük sorun. Erkekler evlenince aileleri çok değerli olur. Senin hakkindaki dusunceleri konusunda dolduruşa gelip sürekli sana taşıyabilir, huzurunuz bozulur o zaman.
Toz pembe bakmayip daha akillica kararlar alirsin umarım. Aşık olmasaydın yinede evlenir miydin mesela? Onu bile dusun,mantigina uydur önce.
Hayir evlenmezdim :) Teşekkür ederim yorumunuz için farklı bi açıdan bakmami sağladı

Ayrıca aile yapılarınız da farklıymış oluru yok bunun toz pembe bakmayın sakın batmaya başlıyor cicim ayları geçince

Aşk yok gibi.. sadece bagimlilik yapmis o yuzden kopamamissin... o yuzden yuruyecegini ztn dusunmuyorum..

Aileler arası fark derken nasıl bir fark mesela. Aileler arasında maddi bir fark varsa bence çok büyük bir sorun değil. Ama çok derin kültür farkı varsa (siyasi, dini, ailevi) ; ki ben bunu yasadım. Gerçekten çok ama çok sorun oluyor. Bunu düşün sadece.

Aileler arası fark derken nasıl bir fark mesela. Aileler arasında maddi bir fark varsa bence çok büyük bir sorun değil. Ama çok derin kültür farkı varsa (siyasi, dini, ailevi) ; ki ben bunu yasadım. Gerçekten çok ama çok sorun oluyor. Bunu düşün sadece.
Siyasi bir sorun ileri boyutta bundan çok korkuyorum :(

Sen üniverste o açıktan lise :KK57: daha örgün öğretimi becerememiş bir adamla nasıl berabersinki...

Ben küçümsemiyorum kız üniverste adam açık lise fark var davul dengi dengine

Siz ne mezunusunuz bilmiyorum ama kalınlaştırdığım yerde yazdığınız bariz küçümsemek oluyor. Keşke açık liseyi küçümsemek yerine ne dediğinizi bilseniz. Herkesin örgün eğitime devam etmek için uygun şartları olmayabilir.

Siz ne mezunusunuz bilmiyorum ama kalınlaştırdığım yerde yazdığınız bariz küçümsemek oluyor. Keşke açık liseyi küçümsemek yerine ne dediğinizi bilseniz. Herkesin örgün eğitime devam etmek için uygun şartları olmayabilir.
Ben küçümsemiyorum hanımefendi kız üni mezunu diyorum sadece

Back
X