Ne yapmalıyım

Nasıl büyüteceğim ben bu adamı. Gittikçe soğuyorum istemeden de olsa.
Valla istemeyecek bişey yok soguman çok normal madem anasının eteğinin altından cikamayacakti evlenmeseydi çok sevgili kocan ne bu böyle anasının eteğinden ayrılamayan oğlan çocukları evlenip milletin kızının başını yakıyor böyle işte kv ye yüz verme gidip gelme eşine de şöyle o gelmese de sen git yap tatilini

O kadının elıne ne gececek acaba oglunu üzerek. Ama oglu farkında olsa keske onu nasıl ugrastırdıgının. Iyı olmak varken ınsanlar kötülügü neden secer. Belkı senı sevmeye bılır ama senın esıne saygısızlıgın yoksa evıne sahıp cıkıyorsan gurur duymalı ya. Benım gelınım ıyı dıye. Kötülükle ınsanlar nereye varıcak acaba.

Hiç taviz verme valla ne kadar değer okadar yaranamazsın bırak otursun anasıyla ben bu erkekleri anlamıyorum bekarken eve girmezler evlenince bi anacı oluyolar bi sözünden çıkamama fln tuhaf
Yemin ederim aynen böyle oldu. Dertleri kadınlara hayati dar etmek sanirim

Biz çok mutluyduk ama ben bunu suna bağlıyorum kocası kendisini aldatıyor kendisi mutsuz baskalarininda mutsuz olmasını istiyor

Annesi tam olarak neden üzülüyor? Madem böyle eş olmayacakmış niye evlenmiş sizle? Bence eşinizle oturup konuşun güzelce. Evliliğini sürdürmek istiyor mu bunu sorun. Kavga etmeyin, sakin kalın.

böyle bir kaynana ile evliliginin yürümesi zor esinde senden yana tavir almıyor annesinin ağzının içine bakıyor galiba ne diyeyim allah sabir versin

Annesi tam olarak neden üzülüyor? Madem böyle eş olmayacakmış niye evlenmiş sizle? Bence eşinizle oturup konuşun güzelce. Evliliğini sürdürmek istiyor mu bunu sorun. Kavga etmeyin, sakin kalın.
Guzel guzel konuşmak isteyince hemen seninle konuşmak istemitorum diyor

Tek diyebilecegim asla bu adam anaci oldugu surece cocuk yapma.
Kayinvalide de hasetinden catlayacak. Isin zor. Bu tip durumlarda anne kazanir genelde. O yuzden mucadeleye girme. Sen tatiline git, gez eglen. Esin de ister gelir ister annesinin dibinde oturur. Kayinvalideye de gitme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…