Ne yapmalıyım

Eşiniz de aşırı netmiş. Aşırı kırıcı , sanırım ben olsam biz evlendik farkında mısın ? Annen bana bunları söyledi ... Benim kalbim yok mu ben kırılmıyor muyum ? Bence sen kırılacak biri seçilmesi gerektiğinde beni mi seçiyorsun. Derdim sakince sesimi yukseltmeden ama gerçekten çok kirilirdim ve biraz uzaklaşırdım eşim kime yakın olması gerektiğini anlayana kadar. Ayrıca annen üzülmesin diye ben hiç mutlu olamicak mıyım diye de sorardım???
Benim mizacim gereği hiç tartismam sorunu sakın sakin çözmeye çalışırım Allah kolaylık versin gerçekten zor

Benim esim ilk evlendiğimizde beni annemde yalnız birakmiyordu. Degil annemle bir yere gondermek, yada kendiside gelip kalmazdi kesinlikle. Zamanla aştı bazi seyleri. Benim ailemin daha ilgili oldugunu gordu, bizim sorunlarimizi onlarla bagdastirmaz oldu(arada yapsada). Doğumdan sonra bizi kizimla arada birakti annemde kendi kalmadi. Daha sonra beraber kaldigimizda oldu.

İlk sene bayramlarda 2.gunun aksami götürdü beni kendi köyüme. Yine dogumdan sonraki surecte bizimle de kaldi. Ve suan babam kendine ev yapiyor gider kaliriz diyebiliyir

İnan’ın çok calisiyorum bunlara ama asla o beynindeki saçma sapan düşünceleri gitmiyor

ben şeyi anlamıyorum mesela daha ailesiyle tanıştığın zaman belli değil miydi bu kadının sana olan tavrı ve bunları çekeceğin? belliyse neden evlendin?

ben şeyi anlamıyorum mesela daha ailesiyle tanıştığın zaman belli değil miydi bu kadının sana olan tavrı ve bunları çekeceğin? belliyse neden evlendin?
Hayır. Kadın ilk zamanlar çok iyi davranıyordu. Sevgiliyken biz. Nisanlandiktan sonra anlam veremediğim şekilde değişti. Suan ayrılmamızı bekliyor

Sakın çocuk mocuk yapayım deme bak sakın...
Annesi neden at o kızı diyor, neden evime giremez diyor.
Neden bu kadar kinli size?

Allah için o herife söyle: seni boşuyorum git anana nikah kıy..

Böylesiyle işin zor

siz eşinize annen zaten benimle evlendiğin için çok üzgün
bu kadar anneni düşünüyordun hayatım neden benimle evlendin .
Madem evlendin neden şimdi beni üzüyorsun . eğer ailemle beraber olmak istemiyorsan baş başa giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…