Ne yapmalıyım

aslimkip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
58
36
88
Canımdan çok sevdiğim bir abim var. Henüz yeni evli sayılır düğün ev telaşı her şeye koşturdum yoruldum asla gocunmadım kardeşim dedim didindim. Bir süre sonra fark ettim ki gelinimiz tarafından enayi yerine konmuşum o kadar safım ki insanları hemen tanıyamıyorum. Bu kişi yüzüme gülüp abimi bana dolduruyor yeni fark edebildim kardeşimle tartışmalarımız olurdu yanında hep bana destek gibi dururdu sevinirdim. Ama o iş öyle değilmiş çok güzel kullanılmışım kendime yediremiyorum artık o kadar kırgınım ki abimi affedemiyorum o şahısa da güvenim kalmadı ailem herşeyin farkında ama ortalık karışmasın diye şu an susuyorlar iki çocukları var düşman gibi olduk. Ne yapmalıyım ölene kadar küs mü kalmalıyım barışsam nasıl güveneyim nasıl kendime yedireyim inanın hiç bilmiyorum kimseye bir zararım olmadı hep kimi fazla düşündüysem böyle oldum hazmedemiyorum

Gözümü açan nişanlım ve kuzenim oldu tesadüfen duydukları birşey nişanlımda kuzenim de nasıl biri olduğunu anlamışlar özellikle nişanlım yeni paylaştı bu durumu birde sonradan anladıklarım sözler davranışlar abimin konuşmaları diyebilirim.

Gözümü açan nişanlım ve kuzenim oldu tesadüfen duydukları birşey nişanlımda kuzenim de nasıl biri olduğunu anlamışlar özellikle nişanlım yeni paylaştı bu durumu birde sonradan anladıklarım sözler davranışlar abimin konuşmaları diyebilirim.
Yani sebepsiz yere kimse kimseye birşey yapmaz illa ki vardır aranızda bir sorun.

Canımdan çok sevdiğim bir abim var. Henüz yeni evli sayılır düğün ev telaşı her şeye koşturdum yoruldum asla gocunmadım kardeşim dedim didindim. Bir süre sonra fark ettim ki gelinimiz tarafından enayi yerine konmuşum o kadar safım ki insanları hemen tanıyamıyorum. Bu kişi yüzüme gülüp abimi bana dolduruyor yeni fark edebildim kardeşimle tartışmalarımız olurdu yanında hep bana destek gibi dururdu sevinirdim. Ama o iş öyle değilmiş çok güzel kullanılmışım kendime yediremiyorum artık o kadar kırgınım ki abimi affedemiyorum o şahısa da güvenim kalmadı ailem herşeyin farkında ama ortalık karışmasın diye şu an susuyorlar iki çocukları var düşman gibi olduk. Ne yapmalıyım ölene kadar küs mü kalmalıyım barışsam nasıl güveneyim nasıl kendime yedireyim inanın hiç bilmiyorum kimseye bir zararım olmadı hep kimi fazla düşündüysem böyle oldum hazmedemiyorum
Ömür boyu küs olmayı düşünüyorsan bari suskun kalma yüzüne vurki hatasını bilsin tavşan dağa küsmüş haberi olmamış misali....sustukça kendi kabuğuna çekilip tavır ve küslük yaptıkça hiç üzerine alınmaz hatalı siz olursunuz zannımca

Siz içinizden geldiği için yardımcı olmuşsunuz , onların böyle bir talepleri olmamış sanırım . Siz abinizle muhattap olun , konuştunuzmu hiç ne oluyor hayırdır gibisinden .

Detay yazarsanız anlarız ne olmuş ?
Düğün için memleketteydik abim kemerini unutup eski bir kemer almış yanına takımı da o kadar güzel ki gelinimize abime söyle istersen o eski kemeri takmasın gidip yeni alalım dedim oda aramış kuzenim duyuyor nişanlımla beraber kardeşin böyle böyle diyor o kemeri takmayacakmışsın eskiymiş yeni alıcakmışız ben böyle söylediğim için abimi yönetmeye çalışıyormuşum ben kemer alalım dediğim de gelinimiz önce bana alıcaz zaten canım bi yer varmış oraya gidicez diyor sonra telde böyle diyor kardeşime kardeşimde o beni yönetemez diyor bununla birlikte kardeşim sürekli bana ters davranıyor sadece bu değil bunun gibi birkaç örnek yani ona ayrı konuşma bana ayrı konuşma yapıyor

Abim ona uyuyor benim değerim kalmadı gözünde öyle hissediyorum nasıl küsmeyeyim inanın bilmiyorum

Yeni evli daha, gözü görmez bir şeyi normal. Ama siz bu şekilde davrandıkça karısına daha düşkün olacak, benim senden başka kimsem yok moduna girecek.

Alın abinizi başbaşa bir konuşun, eşlerimizin bizim aramızı bozmalarına izin vermeyelim biz kardeşiz, etle tırnak ayrılmaz deyin.

Düğün için memleketteydik abim kemerini unutup eski bir kemer almış yanına takımı da o kadar güzel ki gelinimize abime söyle istersen o eski kemeri takmasın gidip yeni alalım dedim oda aramış kuzenim duyuyor nişanlımla beraber kardeşin böyle böyle diyor o kemeri takmayacakmışsın eskiymiş yeni alıcakmışız ben böyle söylediğim için abimi yönetmeye çalışıyormuşum ben kemer alalım dediğim de gelinimiz önce bana alıcaz zaten canım bi yer varmış oraya gidicez diyor sonra telde böyle diyor kardeşime kardeşimde o beni yönetemez diyor bununla birlikte kardeşim sürekli bana ters davranıyor sadece bu değil bunun gibi birkaç örnek yani ona ayrı konuşma bana ayrı konuşma yapıyor

Karışmayın işte niye karışıyorsun 🎋nişanlısı düşünsün fikir sorulursa cevap verin. İnsanlar yanlış anlarlar yarın öbürgün evimize de karışır diyorlar sonra. Bu yüzden ne kadar can ciğer olsanızda ne kadar iyi niyetli olsanızda. Onların iyiliği için birşeye karışımayın.

Yardimdan baska yaptigin bisey yoksa ne diyip abini doldurabiliyor hemde düşman edecek kadar?

Ben sizde sifir hata olduguna inanmiyorum ne derseniz diyin. Hicbisey yapmayan bir insan hakkinda kim nasil birini doldursun onunla kalmayip düşman etsin ve ne sebeble?

Ortada iftira mi var nedir? Acik acikta yazmiyorsunuz yok nisanlim duymus, yok kuzenim duymuş. Neyi duymuşlar mesela?

Yardim adi altinda her seye karisip, herseye bir lafi olan insan da cekilmiyor ayrica. Sorulmuyorsa, yardim istenmiyorsa bi geri durun.

Back
X