Ne yapmalıyım

Birak yaa.. mesafe koy bi sure sonra hersey rayina oturur. Samimi olmazsaniz anlatacak birsey olmaz.

Ben yengemle herseyi konusurum simdi.. vaktiyle tabiiki bazen yanlis anlasilmalar oldu ufak tefek ama hic oyle yuz goz olmadik. Zamanla huylarimizi ogrendik. O cok alingandi bense tam tersi acik sozluyum.. hep arada kardesim var diyerek baktim olaya ve mesafe koydum yeri gelince..

Sende lafin pesine dusme olaylar buyur yoksa, yabanci olsa neyse ama arada kardesin var. Ben yabanci biri bile olsa hakkimda birsey soylese gidip, gidip sunu bunu demissin hakkimda demem. Niye diyeyimki😂 gereksiz tantana birde cok ucuz davranislar. Haberin yokmus gibi davran, tavsiye ederim

Mesafe candır ama kardeşinle kuzeninde yanındayken konuş güzelce farklı aksettirmiş eşin,tadımız kaçmasın dünyanın binbir türlü hali var biz kardeşiz dersin asla nişanlını şahit tutma o senin tarafını tutacak nasılsa diye bilenir .Kardeşin ve eşinin bundan sonra hiçbir işine karışma ,ne haltları varsa yesinler.

Abim ona uyuyor benim değerim kalmadı gözünde öyle hissediyorum nasıl küsmeyeyim inanın bilmiyorum
Bir arkadaşım var yeni evli. Görümcesi genç bekâr bir kız. Arkadaşım ve görümcesi çok iyilerdi düğün sürecinde her şeye maydonoz olana kadar. Düğünde çalacak olan şarkıya bile karışır mı bir insan kendi düğünüymüş gibi? Ondan sonra bozuşmaya başladılar ve arkadaşım haklı birçok şeye burnunu soktu düğün zamanında da, düğünden sonra da. Arkadaşımdan laf aldı üstüne koydu abisine yetiştirdi vs. Halbuki kardeş gibilerdi arkadaşımla ama kız kendi eliyle bozdu. O kız sırf abisi diye bu kadar karı-koca arasına giremez herşeye müdahale edemez.
Yani diyeceğim o ki, acaba siz de mi çok müdahale ettiniz? Hata yapmadığınıza emin misiniz? Abinizi çok seviyorsunuz bu normal birşey ama artık abiniz evlendi ve en yakını olarak eşini görmesi normal bir durum bunu kabullendiniz mi? Ha ben asla birşeylerine karışmadım aralarına girmedim diyorsanız bilemiyorum yine de iyi düşünün istemeden bir hata yapmış olabilirsiniz.

Abiniz başkasının lafı ile size karsi doluyorsa bence sorun abinizde .

Bir süre görüşmeyin.
Ben de ablayım ve uzak kalmayı tercih ederim çok mık mık ettiyseniz fazla görüşmek istemiyordur.

Abim ona uyuyor benim değerim kalmadı gözünde öyle hissediyorum nasıl küsmeyeyim inanın bilmiyorum

yani tabi ki o eşi, artık hayatını onunla birleştirmiş tabi ki en değerli o olacak, hala ben değersizleştim diyorsunuz. e yani?? siz de nişanlıymışsınız, abinizle bu kadar ilgileneceğinize kendi hayatınıza odaklanın bence. Bırakın herkes kendi kendine birey olsun, mutlu olsun.

Yardım istenmeden yardım etmek, fikir sorulmadan fikrini söylemek bazen gerçekten müdahale ediliyor hissi oluşturuyor. Sorulursa söyleyin fikrinizi, sorulmazsa karışmayın. Niyetinizin kötü olmadığını anlıyorum ama ben de çok rahatsız olurum hatta eşim "ama iyi niyetle söyledi" dediğinde içim şişiyor :KK53: İyiyse cennete gitsin diyorum.

abinin eşiyle olanlar olmuş. ona tepkili olabilirsin hatta mesafeli davranmanda fayda var derim. ama abinle istesende kopamazsın bence.

Yardım istenmeden yardım etmek, fikir sorulmadan fikrini söylemek bazen gerçekten müdahale ediliyor hissi oluşturuyor. Sorulursa söyleyin fikrinizi, sorulmazsa karışmayın. Niyetinizin kötü olmadığını anlıyorum ama ben de çok rahatsız olurum hatta eşim "ama iyi niyetle söyledi" dediğinde içim şişiyor :KK53: İyiyse cennete gitsin diyorum.
yazdıklarınızı okurken gerçekten ne kadar haklı dedim :) evet bir de iyi niyetle söyledi lafı beni de hayattan soğutuyor sanki biz kötü niyetliyiz de iyi niyetlilerden yardım alırken mutlu oluyo :D

yazdıklarınızı okurken gerçekten ne kadar haklı dedim :) evet bir de iyi niyetle söyledi lafı beni de hayattan soğutuyor sanki biz kötü niyetliyiz de iyi niyetlilerden yardım alırken mutlu oluyo :KK70:

:) Bir de teşekkürler ben hallediyorum dediğim halde yok yok sen gel dediğim gibi yap diye ısrar eden yol yöntem göstermeye çalışanlar var. Yahu istemiyorum, açık açık söylüyorum bundan sonrası biraz tacize giriyor :) Ama konu sahibinin yengesi yüzüne açıkça da söylememiş. Bence yenge açık olmalı, görümce de sorulmadan fikir söylememeli.

:) Bir de teşekkürler ben hallediyorum dediğim halde yok yok sen gel dediğim gibi yap diye ısrar eden yol yöntem göstermeye çalışanlar var. Yahu istemiyorum, açık açık söylüyorum bundan sonrası biraz tacize giriyor :) Ama konu sahibinin yengesi yüzüne açıkça da söylememiş. Bence yenge açık olmalı, görümce de sorulmadan fikir söylememeli.
anlamıyolar tabiki açık açık söylesende. sanki o evde onalr oturcak sanki o düğün onların düğünü olcak. eşime istemediğim şeyleri yapıyolar dediğimde de ya onlar yardım etmek istiyo nolcak tamam desen diye diye tepemize çıkarttı. kullanacağım bulaşık süngerine kadar başkaları karar verdi :D gülüyorum ama sinirlerim çok bozuluyo hatırladıkça yani

Canımdan çok sevdiğim bir abim var. Henüz yeni evli sayılır düğün ev telaşı her şeye koşturdum yoruldum asla gocunmadım kardeşim dedim didindim. Bir süre sonra fark ettim ki gelinimiz tarafından enayi yerine konmuşum o kadar safım ki insanları hemen tanıyamıyorum. Bu kişi yüzüme gülüp abimi bana dolduruyor yeni fark edebildim kardeşimle tartışmalarımız olurdu yanında hep bana destek gibi dururdu sevinirdim. Ama o iş öyle değilmiş çok güzel kullanılmışım kendime yediremiyorum artık o kadar kırgınım ki abimi affedemiyorum o şahısa da güvenim kalmadı ailem herşeyin farkında ama ortalık karışmasın diye şu an susuyorlar iki çocukları var düşman gibi olduk. Ne yapmalıyım ölene kadar küs mü kalmalıyım barışsam nasıl güveneyim nasıl kendime yedireyim inanın hiç bilmiyorum kimseye bir zararım olmadı hep kimi fazla düşündüysem böyle oldum hazmedemiyorum
Abinden umudu kes karısıyla çocuklarıyla mutlu olsun kalbini bozma eden bulur bende aynı durumdayım malesef abiler hanım köylü oluyor kalbimi bozmuyorum onlar mutlu olsun onlar da çocuk yetiştiriyor ne ekerseler onu biçecekler bu hayat insana yaşattığını yaşatıyor çok üzücü gerçekten abimin evine gidemiyorum yeğenim 1 yaşında ve ben onu hiç görmedim ama abimin ipleri tamamen karısının elinde yapacak bi şey yok Allah’a havale etmekten başka

anlamıyolar tabiki açık açık söylesende. sanki o evde onalr oturcak sanki o düğün onların düğünü olcak. eşime istemediğim şeyleri yapıyolar dediğimde de ya onlar yardım etmek istiyo nolcak tamam desen diye diye tepemize çıkarttı. kullanacağım bulaşık süngerine kadar başkaları karar verdi :KK70: gülüyorum ama sinirlerim çok bozuluyo hatırladıkça yani

Bir de böyle şeyler küçük de olsa hayat boyu insanın aklında kalıyor:) Ben artık açık açık "Yaptığın şey beni rahatsız ediyor, hoşlanmıyorum" diyebiliyorum. Kafam çok rahat o yüzden.

Bir de böyle şeyler küçük de olsa hayat boyu insanın aklında kalıyor:) Ben artık açık açık "Yaptığın şey beni rahatsız ediyor, hoşlanmıyorum" diyebiliyorum. Kafam çok rahat o yüzden.
aynen akıl da kalıyo. ben mesela yere ekmek kırıntısı dökse tartışma başlatıp konuyu buralara kadar getiriyorum :D çünkü beni anlamadı zamanında şimdi önünü kendisi de alamıyo. ben de açık açık söylüyorum ama anlamıyolar kendi dedikleri olana kadar başımızın etini yiyolar

aynen akıl da kalıyo. ben mesela yere ekmek kırıntısı dökse tartışma başlatıp konuyu buralara kadar getiriyorum :KK70: çünkü beni anlamadı zamanında şimdi önünü kendisi de alamıyo. ben de açık açık söylüyorum ama anlamıyolar kendi dedikleri olana kadar başımızın etini yiyolar

Hahahaha kendimi gördüm, ben de çok sinirim bozulursa bazen geçmişi didikliyorum elimde olmuyor :KK53: Benimkiler de çok konuşarak ikna etmeye, söylediğini yaptırmaya çalışır ama ben bastırdım onları. İstemediğim hiç bir şeye evet diyerek kendime saygısızlık etmiyorum. Böylece eşimle kavga etmiyorum. Eşim de o yüzden eskisi gibi İyi niyet edebiyatı yapmıyor. Yuvarlanıp gidiyoruz işte :)

Hahahaha kendimi gördüm, ben de çok sinirim bozulursa bazen geçmişi didikliyorum elimde olmuyor :KK53: Benimkiler de çok konuşarak ikna etmeye, söylediğini yaptırmaya çalışır ama ben bastırdım onları. İstemediğim hiç bir şeye evet diyerek kendime saygısızlık etmiyorum. Böylece eşimle kavga etmiyorum. Eşim de o yüzden eskisi gibi İyi niyet edebiyatı yapmıyor. Yuvarlanıp gidiyoruz işte :)
sevindim senin adına. darısı benim başıma inşallah sabırlar hayır demeye devam etcem :D

Bazen sizin yaptığınız iyilikler başkasının istemediği şeylerdir, size ayıp olmasın diye söylenmiyordur.
Yani haddinden fazla müdahil olmuş olabilir misiniz konulara.
İyilik adı altında bazen iş akıl vermeye dönüyor çünkü.
Kemer mevzusunda bile yani nişanlımın kemeri için kardeşi beni arasa değiştirin olmamış dese ben de öf derim yani. Koca koca insanlara akıl vermek gereksiz.
Ayrıca abim "onun" tarafını tutuyor demişsiniz de o dediğiniz kişi yengeniz, bundan sonra "onun" tarafını tutması abinin evliliği için daha iyi bunun için sevinmen lazım sonuçta onu canından çok seviyorsan mutluluğunu da çok istiyorsun demektir.

Back
X