- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
böyle zamanlar telaşlı zamanlar, insanların gergin olması normal.
herkese her şey batıyor, çakmak çaksan biri patlıyor.
abinle zamanla yoluna girer, gelin hanımla ise mesafeli ilişki her zaman iyidir.
benim kardeşim 5 yıllık evli, yarım saat uzaklıktaki evine 5 kere gitmedim.
kazık kadar kardeşimin kemerine, ayakkabısına karışmam. kimse kemeri takımına uymadı diye aaaaa kardeşini neden dusunmedin demez.
ama eşi ile huzursuzluk varsa der.
kardeşin ile iyi geçinmenin yolu hayatlarına müdahale etmemek, onlardan bir şey beklememek, gelin hanımla da mesafeli olmaktan geçiyor :)
hamileydim, iki de küçük çocuğum var,
evimde çok ciddi bir kaza atlattık, eşim 4 saat uzaklıkta bir şehirdeydi iş için,
acil olarak bir müdahale gerekiyordu. kardeşimi aramak zorunda kaldım. saat gece 11.
evden çıkıp geldi hemen sagolsun halletmeye.
ardından bir de mesaj geldi,
babamı da arayabilirdin abla, diye
hiç söylemedim bile kardeşime.
onun demesi ile degil. babamdansa kardeşimi aramamın sebebi var, kimseye de bunun açıklamasını yapacak değilim.
bana degil de kardeşime söylesin?
niye bunu sağa sola söyleyip onu mağdur, kendimi de rezil edeyim?
böyle şeylerin üstü kapatılır.
siz de zamanla öğrenirsiniz.
herkese her şey batıyor, çakmak çaksan biri patlıyor.
abinle zamanla yoluna girer, gelin hanımla ise mesafeli ilişki her zaman iyidir.
benim kardeşim 5 yıllık evli, yarım saat uzaklıktaki evine 5 kere gitmedim.
kazık kadar kardeşimin kemerine, ayakkabısına karışmam. kimse kemeri takımına uymadı diye aaaaa kardeşini neden dusunmedin demez.
ama eşi ile huzursuzluk varsa der.
kardeşin ile iyi geçinmenin yolu hayatlarına müdahale etmemek, onlardan bir şey beklememek, gelin hanımla da mesafeli olmaktan geçiyor :)
hamileydim, iki de küçük çocuğum var,
evimde çok ciddi bir kaza atlattık, eşim 4 saat uzaklıkta bir şehirdeydi iş için,
acil olarak bir müdahale gerekiyordu. kardeşimi aramak zorunda kaldım. saat gece 11.
evden çıkıp geldi hemen sagolsun halletmeye.
ardından bir de mesaj geldi,
babamı da arayabilirdin abla, diye

hiç söylemedim bile kardeşime.
onun demesi ile degil. babamdansa kardeşimi aramamın sebebi var, kimseye de bunun açıklamasını yapacak değilim.
bana degil de kardeşime söylesin?
niye bunu sağa sola söyleyip onu mağdur, kendimi de rezil edeyim?
böyle şeylerin üstü kapatılır.
siz de zamanla öğrenirsiniz.