- 19 Mart 2013
- 180
- 11
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım. Peki kullandıktan sonra gün içerisinde yaşanan benzer bir korunmasız ilişki sonrası ertesi gün de kullanmam gerekir mi ? Yoksa o doz yeterli midirkullanmalısın illa ki boşalması gerekmiyor![]()
Anladım. Peki kullandıktan sonra gün içerisinde yaşanan benzer bir korunmasız ilişki sonrası ertesi gün de kullanmam gerekir mi ? Yoksa o doz yeterli midir
Anladım. Peki kullandıktan sonra gün içerisinde yaşanan benzer bir korunmasız ilişki sonrası ertesi gün de kullanmam gerekir mi ? Yoksa o doz yeterli midir
Ertesi gün hapı çok kuvvetli bir haptir ve doktorlar mecbur kalmadıkça 6 ayda birden fazla almayai onernezAnladım. Peki kullandıktan sonra gün içerisinde yaşanan benzer bir korunmasız ilişki sonrası ertesi gün de kullanmam gerekir mi ? Yoksa o doz yeterli midir
Yok o hapı alınca sonraki 1 ay korunmasız seksi mümkün kılıyorlarAnladım. Peki kullandıktan sonra gün içerisinde yaşanan benzer bir korunmasız ilişki sonrası ertesi gün de kullanmam gerekir mi ? Yoksa o doz yeterli midir
Niye korunmuyorsun çocuğum? Sevişmeyi biliyorsan korunma yollarını öğreneceksin. Forumlarda gezeceğine, yaşıtlarından yalan yanlış şeyler öğreneceğine git bir doktora hem muayene ol hem doğru düzgün bilgi al.
Bence sevgilisi prezervatif kullanmak istemiyor kendi zevki uğruna. Kızda gidip doğum kontrol hapı veya benzeri almıyor, sonra böyle durumda kalıyor. Üstüne ertesi gün hapi kullandığı aynı gün yine korunmasız ilişkiye girecek. Biri kiza anlatabilirmi: Hamile kalmak yanında, hastalık da kapabilecegini...
Prezervatif kullanmak istemeyen erkeklerin bencil, saygısız, beş para etmez adamlar olduğunu da anlatalım.
Amacın hamile kalmaya çalışmak mı korunmak mı?Anladım. Peki kullandıktan sonra gün içerisinde yaşanan benzer bir korunmasız ilişki sonrası ertesi gün de kullanmam gerekir mi ? Yoksa o doz yeterli midir
Seks yapmasını biliyorsan korunmasını da bileceksin,bilmiyorsan da bir kadın doğum uzmanından yardım almalisin.Erkek arkadaşımla korunmadan seks yaptık ve o bunun sorun olmayacağını çünkü içime boşalmadığını söylüyor ama ben korkuyorum. Sizce ertesi gün hapı kullanmalı mıyım ? :| ya da ne yapmam gerekir bu konuda çok donanımlı değilim yardımcı olursanız çok sevineceğim![]()
Eğitim almalisin.Erkek arkadaşımla korunmadan seks yaptık ve o bunun sorun olmayacağını çünkü içime boşalmadığını söylüyor ama ben korkuyorum. Sizce ertesi gün hapı kullanmalı mıyım ? :| ya da ne yapmam gerekir bu konuda çok donanımlı değilim yardımcı olursanız çok sevineceğim![]()
Yani illa korunmadan sevisecegiz diyorsunuz?Anladım. Peki kullandıktan sonra gün içerisinde yaşanan benzer bir korunmasız ilişki sonrası ertesi gün de kullanmam gerekir mi ? Yoksa o doz yeterli midir
Yani illa korunmadan sevisecegiz diyorsunuz?