Ne yapmalıyım ?

nemesis17

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
180
11
318
Erkek arkadaşımla korunmadan seks yaptık ve o bunun sorun olmayacağını çünkü içime boşalmadığını söylüyor ama ben korkuyorum. Sizce ertesi gün hapı kullanmalı mıyım ? :| ya da ne yapmam gerekir bu konuda çok donanımlı değilim yardımcı olursanız çok sevineceğim :(

Anladım. Peki kullandıktan sonra gün içerisinde yaşanan benzer bir korunmasız ilişki sonrası ertesi gün de kullanmam gerekir mi ? Yoksa o doz yeterli midir

Niye korunmuyorsun çocuğum? Sevişmeyi biliyorsan korunma yollarını öğreneceksin. Forumlarda gezeceğine, yaşıtlarından yalan yanlış şeyler öğreneceğine git bir doktora hem muayene ol hem doğru düzgün bilgi al.

Anladım. Peki kullandıktan sonra gün içerisinde yaşanan benzer bir korunmasız ilişki sonrası ertesi gün de kullanmam gerekir mi ? Yoksa o doz yeterli midir
Ertesi gün hapı çok kuvvetli bir haptir ve doktorlar mecbur kalmadıkça 6 ayda birden fazla almayai onernez
Madem evlenmeden bu isi yapıyorsunuz sen gidip 3 aylık iğne vurdur yada sevgilin prezervatif kullansin

Yok o hapı alınca sonraki 1 ay korunmasız seksi mümkün kılıyorlar :işsiz:
Adamlar yapmış abi :işsiz:

:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Niye korunmuyorsun çocuğum? Sevişmeyi biliyorsan korunma yollarını öğreneceksin. Forumlarda gezeceğine, yaşıtlarından yalan yanlış şeyler öğreneceğine git bir doktora hem muayene ol hem doğru düzgün bilgi al.

Bence sevgilisi prezervatif kullanmak istemiyor kendi zevki uğruna. Kızda gidip doğum kontrol hapı veya benzeri almıyor, sonra böyle durumda kalıyor. Üstüne ertesi gün hapi kullandığı aynı gün yine korunmasız ilişkiye girecek. Biri kiza anlatabilirmi: Hamile kalmak yanında, hastalık da kapabilecegini...
Ek not; kendi zevki uğruna seni böyle durumlara düşüren adam seni sevmiyor net

Bence sevgilisi prezervatif kullanmak istemiyor kendi zevki uğruna. Kızda gidip doğum kontrol hapı veya benzeri almıyor, sonra böyle durumda kalıyor. Üstüne ertesi gün hapi kullandığı aynı gün yine korunmasız ilişkiye girecek. Biri kiza anlatabilirmi: Hamile kalmak yanında, hastalık da kapabilecegini...

Prezervatif kullanmak istemeyen erkeklerin bencil, saygısız, beş para etmez adamlar olduğunu da anlatalım.

Prezervatif kullanmak istemeyen erkeklerin bencil, saygısız, beş para etmez adamlar olduğunu da anlatalım.

Zaten öyleleri genelde kızlara her türlü hastalığı bulastirip ve sonrada "yatmasaydin o zaman" veya "benden olduğunu nerden biliyorsun. Belki sen bana bulastirdin?!" diyenler

Erkek arkadaşımla korunmadan seks yaptık ve o bunun sorun olmayacağını çünkü içime boşalmadığını söylüyor ama ben korkuyorum. Sizce ertesi gün hapı kullanmalı mıyım ? :| ya da ne yapmam gerekir bu konuda çok donanımlı değilim yardımcı olursanız çok sevineceğim :KK43:
Seks yapmasını biliyorsan korunmasını da bileceksin,bilmiyorsan da bir kadın doğum uzmanından yardım almalisin.
Bu ne cesaret ya hastalık kaparım korkusu da yok kizlarimizda

Mİllet yıllarca deniyor , içine boşalıp hamile kalamıyor , senin durum küçük bir ihtimal ama gene de belli olmaz .. Yumurtlama döneminde olup olmaman da önemli .

Sonra burada erkek arkadaşımdan hamileyim ne yapacağım, intiharı birle düşünüyorum konuları açılıyor.

Hayatınızda cinsellik varsa, bu konuda donanımlı olmak zorundasınız. Nasıl korunmasız ilişki yaşama cesaretini gösteriyorsunuz. Ertesi gün hapını mutlaka alın. Sonra nasıl korunulur öğrenin. Bir kadın doğum uzmanına gitmek bu kadar zor olmamalı.

Erkek arkadaşımla korunmadan seks yaptık ve o bunun sorun olmayacağını çünkü içime boşalmadığını söylüyor ama ben korkuyorum. Sizce ertesi gün hapı kullanmalı mıyım ? :| ya da ne yapmam gerekir bu konuda çok donanımlı değilim yardımcı olursanız çok sevineceğim :KK43:
Eğitim almalisin.

Yani illa korunmadan sevisecegiz diyorsunuz?

İddiasına varim. Erkek arkadaşı "prezervatifle seni hissedemiyorum" veya "lateks alerjim var" gibi bahaneler uyduruyor prezervatif kullanmamak için. Kizimizda gönlü hoş olsun diye hem bildiği hayatını hem sağlığını riske atıyor

Evliyim hormondan dolayı hap kullanamiyom
Adet gunum çok uzun doktor spiral de takmiyor ve üzerine ceket atsan hamile kalanlardanim
Ve sağolsun eşim öküz flndir ama prezarvatiften hic şikayet etmedi hem sağlık içinde hamilelik dönemlerinde dahi kullandı
Bırakın su bencil herifleri kendi şeyini dusunenleri

Back
X