Ne yapmalıyım?

ecrin3435

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2018
6
1
1
29
3 yıllık bir ilişkimiz vardı erkek arkadssknla sudan sebeplerden dolayı kavga eder olduk en son 1 hafta önce yine tartıştık ve bnmle bitirme kararı aldı. Bundan 1 ay önce nişan yapmayı düşünüyordu bnmle şuan bana 3-5 aya başkasıyla görürsen beni şaşırma dedi.. sosyal medya hesaplarımz kapalıydi ve bana inat açıp bir çok kızi ekledi daha önce de aynısı oldu bir sürü kizdan numara alıp görüşmüş.. sosyal medya hesabı iki gün açık kaldi şuan yine kapatti ama beni her yerden engellemiş durumda kafasında bitirdiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım? Onu hala seviyorum silmem biraz zor olur onun bulunduğu şehire gelip kaydımi yaptırdım şuan tek başımayim önceden ısrar ediyordu şuan umursamiyor bile

Bi dk bi dk ayrildiniz ve hemen inat ugruna kizlari ekledi konustu falan 3 yıllık ilişki çöp yani? Valla bacım bu kadar şeyden sonra sen hala sevdiğini soyluyorsan, burda ki kimse sana yardimci olamaz. Önce kendine sormalisin ben bu kadar şeyden sonra nasıl seviyorum? Tamam hemen de unutamazsin 3 yıl geçmiş ama hiç silmeye niyetin de yok gibi. Yasını tut yoluna bak ilerde sana kızar koynuna baskasini alır kucaginda çocukla kala kalirsin. Aksine dua et de geri donmesin kiyamaz barisirsin falan al sana nur topu gibi bir sorun 😒

Evlenilecek bir erkek olmadığı konusunda süresiz garanti veriyorum sana. Çünkü hiçbir bahaneyle izah edilebilecek şeyler yapmamış. Çok kızdım ona 😡 Seni uzmesine müsade etme. Birşeyler yolunda gitmeyince g...ü başı oynayacak adamdan uzak dur. Bak evlilik basit bir olay değil çok iyi degerlendir ve hayatını adayacagin insan buna gerçekten değsin

Back
X