Ne yapmalıyım?

bcgirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
2.282
2.529
133
Merhabalar, durumu şöyle kısaca özetleyecegim. Lütfen bana bi yol gösterin artık bunaldım. Eski sevgilimle yaklaşık 2 yıl önce ayrıldık. Bi kaç ay önce tesadüfen yolda karşılaştık. Fakat o günden snra kendisi mesaj attı. Mesajlarınacvp verdim olmayacagını söyledim. Tamam diyip Ertesi gün aradı. Engelledigim için farklı numaralardan aramaya devam etti açtım konuştum yinr olmayacagını söyledim. Daha snra iş yerime gelmiş. Yine aynı şeyleri dedim. Fakat hala aramaya devam ediyor kendince. Ne yapacagımı sasırdım. Durum moralimi acayip bozuyor

Net bir kere cevap ver.sonra bir daha cevap verme .yabanci numaralari bir sure acma.

Sizi takıntı yapmış belli ki dikkatli olun bence.Reddedildiği halde ısrarla şansını deniyor bir yerde onada yazık 😕

Dikkatli olun bu çokta normal değil acaba biryerde oturup cafe de falan iyiden iyiye bir konuşsanız mi bilemedim ki?

Dikkatli olun bu çokta normal değil acaba biryerde oturup cafe de falan iyiden iyiye bir konuşsanız mi bilemedim ki?

Konuştum kendisiyle ve ona olmayacagını söyledim. Aradan kaç yıl geçti çnkü. Durum beni geriyor fazlasıyla

Sizi takıntı yapmış belli ki dikkatli olun bence.Reddedildiği halde ısrarla şansını deniyor bir yerde onada yazık 😕

Yani her yerden engelli ama aramaya devam ediyor. Bende çok stres oldum haliyle. Yani biten ilişkinin ardına yapsa anlarım ama aradan yıllar geçmiş nerdeyse.

En sevmedigim erkek turu: kene gibi yapisan erkek.. naz yaptigini filan mi saniyor acaba

Hiiç sanmıyorum ona anlattım. Kaç yıl önce bitti şimdi durduk yere geliyorsun. Ben ne yapabilirim dedim. Ama aklına geldikçe midir ne aramaya mesaj atmaya devam ediyor

Istemediginizi söylemissiniz, anlamamıs. Engellemıssınız, baska numaralardan aramaya devam etmıs Istemediginizi gene anlamamıs. Bu artık taciz.
Sıkayet edeceğinizi söyleyin.

Aynen devam ederse böyle diyecegim. Ama adam bana beni dövdürtecek misin diye mesaj atıyo 🙄 ne derece etkili olacak bilemedim

Aynen devam ederse böyle diyecegim. Ama adam bana beni dövdürtecek misin diye mesaj atıyo 🙄 ne derece etkili olacak bilemedim
Sapık mı o ya dövdurtmek falan. Muhabbet etme.
Tek cumle kur, Sıkayet edeceğini söyle aldıgın ekran fotolarını gönder ve bir daha da yazma.
Sapık degılse iki gune bıkar, baktın devam ediyor o zaman ciddi ciddi Sıkayet et.

Merhabalar, durumu şöyle kısaca özetleyecegim. Lütfen bana bi yol gösterin artık bunaldım. Eski sevgilimle yaklaşık 2 yıl önce ayrıldık. Bi kaç ay önce tesadüfen yolda karşılaştık. Fakat o günden snra kendisi mesaj attı. Mesajlarınacvp verdim olmayacagını söyledim. Tamam diyip Ertesi gün aradı. Engelledigim için farklı numaralardan aramaya devam etti açtım konuştum yinr olmayacagını söyledim. Daha snra iş yerime gelmiş. Yine aynı şeyleri dedim. Fakat hala aramaya devam ediyor kendince. Ne yapacagımı sasırdım. Durum moralimi acayip bozuyor
Neden ayrilmkstinkz

Hiiç sanmıyorum ona anlattım. Kaç yıl önce bitti şimdi durduk yere geliyorsun. Ben ne yapabilirim dedim. Ama aklına geldikçe midir ne aramaya mesaj atmaya devam ediyor
Aynen adam ariza belliki bosluktaydi, goruncede aklina dustu .. estikce seni ariyor

Istediginiz kadar istemiyorum deyin onunla konusmanizi naz yapiyor, eninde sonunda ısrara dayanamaz olarak algiliyor. Tek yol bir daha sizi rahatsiz ederse savciliga sikayet edeceginizi soyleyin.
Bitmis iliskiyi kabul edemeyen bu tipler bazen tehlikeli olabiliyor. Eger devam ederse adliyelerde savcilik var. Sikayet edip uzaklastirma karari cikarin. Bana sorunlu bir tip gibi geldi degisik numaralardan aramasi falan. Allah korusun.

Back
X