Ne yapmalıyım?

Aynen devam ederse böyle diyecegim. Ama adam bana beni dövdürtecek misin diye mesaj atıyo 🙄 ne derece etkili olacak bilemedim
Bu mesajlari sakla. Adam tehdite kadar gidebilir. Bence tehlikeli biri. Ben olsam direk savciliga giderdim.

arama kayıtlarını mesajlarını silmeyin . Bir sonraki aramasını ya da görüşmenizi ses kaydına alın kayıt esnasında tekrar ikaz edin ve en son savcılığa gideceğinizi söyleyin. Anlamaz da devam ederse savcılığa şikayetten başka çare kalmıyor .

Numaranızımi değiştirseniz acaba müşteri hizmetleri son 2 numarayı degistiriyo diye biliyorum takıntı li gibi geldi muhattap olmayın

Yıllar önce ayrıl sonra karsilas
Baktı ki iyice guzellesmissin birden kıymete bindin
Elmaslastin
Kafasına yeni dank etmiş elindeyken değerini bilseymis..

Numaranızı değiştirin en basit yöntem

Yine ararsa başka numaralardan "baydın ama artık ha sen de güzellikle söyledim anlamıyosun arama kardeşim artık beni arama" de kapat. Stres olduğuna deymez. Arkadaşların dediği gibi ararsa hala açmayın bi süre bilmediğiniz numaraları

Çok benzerini yaşadım eski sevgilim değildi, 5 sene uğraştı. 6-7 aydır rahatım. Evleniyorum dedim düğününü basarım kan gölüne çeviririm ortalığı dedi babasını, çalıştığı kurumu aradım. İşten atıldı. O zamanki erkek arkadaşım askerdi oda gözünü korkuttu sanırım ondan sonra frenledi kendisini. Şikayet edeceğinizi bildirin edin de zaten. Böyleleri güzel dilden anlamıyor çünkü.

Mesajlarini aramalarini gormemezlikten gel.
Sanir ki ulasmiyor sana hic biri.
Sen geri donus yaptikca ilgi goruyor.

Merhabalar, durumu şöyle kısaca özetleyecegim. Lütfen bana bi yol gösterin artık bunaldım. Eski sevgilimle yaklaşık 2 yıl önce ayrıldık. Bi kaç ay önce tesadüfen yolda karşılaştık. Fakat o günden snra kendisi mesaj attı. Mesajlarınacvp verdim olmayacagını söyledim. Tamam diyip Ertesi gün aradı. Engelledigim için farklı numaralardan aramaya devam etti açtım konuştum yinr olmayacagını söyledim. Daha snra iş yerime gelmiş. Yine aynı şeyleri dedim. Fakat hala aramaya devam ediyor kendince. Ne yapacagımı sasırdım. Durum moralimi acayip bozuyor

Mümkün olduğu kadar muhattap olmayın. Bu tarz adamlar olumsuz cevap da alsa kendileri ile ilgilenildiğini düşünüyorlar...

Merhabalar, durumu şöyle kısaca özetleyecegim. Lütfen bana bi yol gösterin artık bunaldım. Eski sevgilimle yaklaşık 2 yıl önce ayrıldık. Bi kaç ay önce tesadüfen yolda karşılaştık. Fakat o günden snra kendisi mesaj attı. Mesajlarınacvp verdim olmayacagını söyledim. Tamam diyip Ertesi gün aradı. Engelledigim için farklı numaralardan aramaya devam etti açtım konuştum yinr olmayacagını söyledim. Daha snra iş yerime gelmiş. Yine aynı şeyleri dedim. Fakat hala aramaya devam ediyor kendince. Ne yapacagımı sasırdım. Durum moralimi acayip bozuyor
O arkadaşın psikolojik sorunları var bence dikkatli olmani tavsiye ederim belliki takıntılı bir tip rahatsız etmeye devam ederse şikayet edeceğini soyle ve devam ederse şikayet et bu işlerin şakası olmaz

Cevap verme.

Back
X