ne yapmalıyım

kuzy_in_anne_si

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
70
107
8
Merhaba arkadaşlar
2 yıldır evliyim ve evlenirken birçok sorunla evlendim her şeyi göze alarak ailemi silecek şekilde. Ailemin rızası olmadan evlendim çünkü eşim benim kaderimdi bunu biliyorum ve şuan oldukca güzel eşim benimle çok güzel bir şekilde ilgileniyor bensiz asla bir yere gitmez ben olmadan üzerine bile birşey alamaz (alırsada giyemiyor aldığı eşyalar dolapta yep yeni duruyor ) ve güzel anlaştığımız bir evliliğimiz ve 1 tane oğlumuz var. Her neyse akıl almak istediğim konuya geliyorum
Ailemle görüşmüyorum bazı nedenlerden dolayı düğün yaparak evlenmedim ve dediğim gibi onların rızası yoktu ve eşim ailemden nefret ediyor onlara karşı düşman ve benide öyle biliyor çünkü kader dediğim gibi huzursuzluk olmaması için bu olması gerekiyor
annem evlendiğimde kapıma geldi ve ben kapıyı açmadım açsam eşimle çok fazla sorun yaşayacağız o yüzden eşimi çağırdım konuştuk ettik ve annem ondan sonra hiç gelmedi.(Bir nevi ben yokmuşum gibi devam edebiliyorlar nasıl edebiliyor insan evladını merak etmez mi)
ve diyeceğim o ki annemin instagram adresini buldum ben de bir instagram adresi açıp iletisime geçmek gibi bir düşünce oluştu aklımda ve bebeğim oldu bir yandan onlarında görmesini istiyorum ama diğer yandan eşim bilmez evet ama eşim bana bu kadar güvenirken beni bu kadar severken bensiz hiç birşey yapmaz yapamazken bana bu kadar değer verirken ve düşman olduğu nefret ettiği ve benimde nefret ettiğimi bilirken arkasından bu işi nasıl cevirebilirim vicdan olarak rahat olamam asla ama şeytan işte aklıma soktu yukardada Allah var eşim görmesede Allah görüyor kafam iyice karıştı sizce ne yapmalıyım kocamı salak yerine asla koymak istemiyorum

Siz ailenizi bir erkek ugruna terk ederken umursamamissiniz ki,annenizin sizi arayip sormamasina neden sasiriyorsunuz? Sizin de evladiniz var,yarin o da sizi cigneyip kacsa hosunuza gider mi? Haksizsiniz hem de sonuna kadar
Annenize cok cok uzuldum. Yazik kadina. Kendinizi affettirmenin yolunu arayin. Esinize asla laf dusmez,duzgun bir adam zaten bu olumsuz evlilik kararina ragmen esini annesiyle baristirmaya calisirdi.

Merhaba arkadaşlar
2 yıldır evliyim ve evlenirken birçok sorunla evlendim her şeyi göze alarak ailemi silecek şekilde. Ailemin rızası olmadan evlendim çünkü eşim benim kaderimdi bunu biliyorum ve şuan oldukca güzel eşim benimle çok güzel bir şekilde ilgileniyor bensiz asla bir yere gitmez ben olmadan üzerine bile birşey alamaz (alırsada giyemiyor aldığı eşyalar dolapta yep yeni duruyor ) ve güzel anlaştığımız bir evliliğimiz ve 1 tane oğlumuz var. Her neyse akıl almak istediğim konuya geliyorum
Ailemle görüşmüyorum bazı nedenlerden dolayı düğün yaparak evlenmedim ve dediğim gibi onların rızası yoktu ve eşim ailemden nefret ediyor onlara karşı düşman ve benide öyle biliyor çünkü kader dediğim gibi huzursuzluk olmaması için bu olması gerekiyor
annem evlendiğimde kapıma geldi ve ben kapıyı açmadım açsam eşimle çok fazla sorun yaşayacağız o yüzden eşimi çağırdım konuştuk ettik ve annem ondan sonra hiç gelmedi.(Bir nevi ben yokmuşum gibi devam edebiliyorlar nasıl edebiliyor insan evladını merak etmez mi)
ve diyeceğim o ki annemin instagram adresini buldum ben de bir instagram adresi açıp iletisime geçmek gibi bir düşünce oluştu aklımda ve bebeğim oldu bir yandan onlarında görmesini istiyorum ama diğer yandan eşim bilmez evet ama eşim bana bu kadar güvenirken beni bu kadar severken bensiz hiç birşey yapmaz yapamazken bana bu kadar değer verirken ve düşman olduğu nefret ettiği ve benimde nefret ettiğimi bilirken arkasından bu işi nasıl cevirebilirim vicdan olarak rahat olamam asla ama şeytan işte aklıma soktu yukardada Allah var eşim görmesede Allah görüyor kafam iyice karıştı sizce ne yapmalıyım kocamı salak yerine asla koymak istemiyorum
Kocanızı salak yarine koyun lütfen... Üzülerek yazıyorum ki sizi gerçekten seven bi eş sizin ailenizle olan ilişkinize saygı duyar sizin aileniz ne yapmış olsa da sizin hatrınıza kabullenir sevmek zorunda değil ama aile olmak için evlenmedinizmi benim annemin babamın olmadığı bi aile yapısını düşünemiyorum... Eşinize bu konuda net ılun gerçekten sizi seviyorsa ailenizle ilişkinize karışmaz zaten insanlar iç içe değil sizin için tahammül edemeyecek mi görüşmek istediğinizi belirtin o isterse mesafeli olur bu da bi kul hakkıdır çoçuğu ile anne babayı görüştürmemek doğru bi davranış mı sizçe

Kader kader diyen bir insanın anne baba hakkından bi haber olması da ne kadar tezat ve komik aslında.

Kapınıza gelmiş annenize kapıyı açma tenezzülü göstermeyen bir evlat olarak, insan evladını merak etmez mi diye sorma hakkını nasıl buluyorsunuz kendinizde?

Cok üzüldüm annenize, insan nasıl olurda ailesinden nefret eder gibi davranabilir, aman eşinize haksızlık olmasın tabi.
Koca önemli, eşinize haksızlık etmeyin sakın.

Anneniz kapiniza kadar gelmis ve siz acmamissiniz. Neden soruyorsunuz ki anne evladini merak etmez mi diye? Anneyi annelikten red eden sizsiniz. Simdi de anneniz ile iletisime girmek istiyorsunuz ama esinizin haberi olmadan. Cunku esiniz ogrenirse evliliginizin bozulacagindan korkuyorsunuz.
Bunca yil size bakip buyutmusler. Bir adam icin ona rest cekmisdiniz. Sizin de evladiniz var. Eger gercekten duzgun bir adam olsa idi anneyi evladindan koparmazdi.

Kader kader diyen bir insanın anne baba hakkından bi haber olması da ne kadar tezat ve komik aslında.

Kapınıza gelmiş annenize kapıyı açma tenezzülü göstermeyen bir evlat olarak, insan evladını merak etmez mi diye sorma hakkını nasıl buluyorsunuz kendinizde?

Cok üzüldüm annenize, insan nasıl olurda ailesinden nefret eder gibi davranabilir, aman eşinize haksızlık olmasın tabi.
Agzin bal yesin arkadasim
Ne kadar iyi kocaymis hey masallah. Sinirlendim.
Anaya babaya sirt don,elin herifine kac. Iki yildir evliymis,kaderiymis,adam kiyafetini bile esi olmadan alamazmis. Iyilik kriteri bu.
Konu sahibi olmasa donsuz gezerdi maazallah.

Sakamisiniz yaa, yukarda Allah var esim gormesede o goruyor ne? Esiniz sizi gercekten sevdeydi soylediginiz kadar ailenizi gormenize karsi cikmazdi
Şaka olmalı, annesine kapı açmayan kendisi ama nasıl merak etmezler evladını diye düşünebiliyor. İnsan utanır bu kadar bencil ve hayırsız evlat olmaktan.

Bir kızım bir oğlum var epeyce sağlık sorunu yasiyorum hamilelik doğum sonrası süreçlerim cok zor geçti çoğu anne gibi ve binbir emekle büyüyorlar kizim 7 yaşında gözüm bebegim kıymetilimiz ama bir herifi bulup bu benim.kaderim deyip kaçar giderse ömrü boyunca bir daha göremez beni çok yazik etmişin ailene emeklerine sen de evlat büyütüyorsun kafani vurucak duvarlar ara bence
Annene çok ama çok üzüldüm içim sizladi sana gelincd dikkat et kaderin dedigin o adam bir gün akli karışıp seni yüz üstü birakmasin fazla güvenme yani o zaman için kenara birikim yap derim zira çalacak bir kapin yüzüne bakicak bir ailen olmayacak

Annenizi kapıdan çevirmişsiniz, sonrasında insan evladını merak etmez mi demek de neyin nesi?!
Şaka mısınız?

Eşinizin sizsiz üstüne başına bişey almaması, alsa da yepyeni durması ne alaka? Sevginizi bağlılığınızı anlattığınız cümleler bunlar mı?

Kaderi suçlamayın. İnsan biraz da kendi çizer yolunu. Evlat sahibiyim büyük konuşmayayım ama düşman başına bir evlatsınız.

Siz ailenizi bir erkek ugruna terk ederken umursamamissiniz ki,annenizin sizi arayip sormamasina neden sasiriyorsunuz? Sizin de evladiniz var,yarin o da sizi cigneyip kacsa hosunuza gider mi? Haksizsiniz hem de sonuna kadar
Annenize cok cok uzuldum. Yazik kadina. Kendinizi affettirmenin yolunu arayin. Esinize asla laf dusmez,duzgun bir adam zaten bu olumsuz evlilik kararina ragmen esini annesiyle baristirmaya calisirdi.
hiçe saymak zorunda kaldım ve onlarla konuştum herşeyi onlarında hataları var bilmediğiniz hemde çok o yüzden ve eşim o kadar düzgün bir kişi ki o da herşeyi hiçe saydı hayatındaki önemli olan herşeyi ailemle konuştuk ama onlar beni bazı şeylerde eşime karsı utandırdı eşim haklı olarak barıştırmadı ailem eşimin haklı olduğunu söyledı zaten bilinmeyenler var

Sakamisiniz yaa, yukarda Allah var esim gormesede o goruyor ne? Esiniz sizi gercekten sevdeydi soylediginiz kadar ailenizi gormenize karsi cikmazdi
Ailemin eşime karşı hataları oldu eşime teşekkür edeceklerine tam tersi eşimi bir hoş gördüler bir görmediler kendi hatalarını düşünmeyip beni umursamadılar

hiçe saymak zorunda kaldım ve onlarla konuştum herşeyi onlarında hataları var bilmediğiniz hemde çok o yüzden ve eşim o kadar düzgün bir kişi ki o da herşeyi hiçe saydı hayatındaki önemli olan herşeyi ailemle konuştuk ama onlar beni bazı şeylerde eşime karsı utandırdı eşim haklı olarak barıştırmadı ailem eşimin haklı olduğunu söyledı zaten bilinmeyenler var
Ailenizin ne hatasi vardi arkadasim? Sizi sokakta ac mi birakti,dayak mi atti,? Namusunuza dokunacak davranislarda mi bulundu? Ne yaptilar yani,cok kotu ana baba olacak ne yaptilar da siz olmadan kiyafet alamayan bir adama kacmaya karar verdiniz?

Ailemin eşime karşı hataları oldu eşime teşekkür edeceklerine tam tersi eşimi bir hoş gördüler bir görmediler kendi hatalarını düşünmeyip beni umursamadılar
Eşinize karşı hatalarının olması sizin onlarla küs olmanızı mı gerektiriyor? Eşiniz görüşmesin bu kadar iyilik timsali eşiniz gercekten biraz vicdan taşısa sizinle aileniz arasına girmez, giremez.

annen kapına geldi ve açmadın mı ? Şok içinde okudum bu kısmı
Hayatta yapıcağım son şey. Hele de eşim için annemi evime sokmamak. Annemle konuşmuyor olabilir o görüşmez ben her zaman kendi evimde de annemde de görürüm. Ailenin istemediği evlilikten de hayır gelmez zaten. Daha çok şey var söylenecek ama ne diyelim ki.

Eşimin kabullendiği şeyleri duysanız böyle duşunmezdiniz.
anneme kapyı acmadım çunku annemin bana karşı bır suru ama bır suru hatası oldu hemde çok
ne varsa oğlu beni sevgısını herseyını ogluna ve ablama yaptı bana ne yaptı hıc bırsey bende bır anneyım ve yenı olmama ragmen evladım ıcın herseyı yapıyorum ama annem bana karsı hep gerı planda durdu butun sevgısını ogluna gosterdı bır gun bır anne kızının basını oksayıp hadı gel bırlıkte bırseyler yapalım demez mı yapmadı bılınmeyenler var

kapınıza kadar gelmiş ve siz açmamışsınız ne yapsaydı hepsi sıraya geçip diz çöküp eşinizden özür mü dileselerdi .

Back
X