ne yapmalıyım

cunku arkadasım ben kotu bır ınsan degılım sızın dusundugunuz gıbı onlar benı hıce saysalarda ben onları ozledım
ailemin sucu olmasa bu kapıya defalarca gelırlerdı ben annemı bılıyorum ya babam yukarı cıkmamıs bıle cunku hatasını bılıyor bılmeden konusuyorsunuz herseyı esımı bır yana bırakın benı uvey evlat gıbı buyuttuklerını anlamam bıraz gec oldu
O zaman konuyu eşim ailemden nefret ediyor benim de nefret ettiğimi biliyor, ailemle görüşürsem ona haksızlık mı ederim diye açmayacaktınız.

Çünkü bu konu eşinizi ilgilendiren bir konu değil. Aileniz size haksızlıkta yapsa bunun muhattabı sizsiniz eşiniz değil. Görüşmek istiyorsanız görüşürsünüz.

Şaka olmalı, annesine kapı açmayan kendisi ama nasıl merak etmezler evladını diye düşünebiliyor. İnsan utanır bu kadar bencil ve hayırsız evlat olmaktan.
Bak burada hemfikirim.
Aile çok kötü olabilir.
Kaçabilir,kurtulmak isteyebilir insan.
Kapıyı da açmaz,kendini de kaybettirebilir.
Hepsini anlayabilirim.

Şimdi görüşme isteği neden o zaman?
cunku ben hep onları uzaktan takıp ettım cunku onlar benı ben bunları yasamadan once bıle sevmıyorken ben onları hep sevdım ya annesın sen anne bende anne oldum cocugum yemek yemıyor dıye saatlerce agladım o sadece 2 evladını evlat saymıs ben hep onlardan farklıydım bu olaylar olmadan oncede cunku anne sevgısı gormedım abla sevgısıde annem hep bana dusman gıbı yaklasıyordu ama ben yınede herseye tamam dıyordum kapıma sırf cevredekı ınsanları dusunerek geldı sırf ele karsı utanmasın dıye benım ıcın degıl bunu kendı agzıyla soyledı tabı bu kadar acıklayıcı degıl ama kapalı sekılde soyleedı ben yınede merak edıyorum ama annem elı dusunuyor evladının acısını degıl

Canım eşin senin beynini ne güzel yıkamış.Sen aılenı yok saydıgın için hayatlarına devam edıyolardır.Eşin senı sevse aılenle aranızı ıyı tutardı.
eşim ilk tutmak istedi ama babam bır dedığı bır dedığını tutmadı evet dıyıp hayır dedı
kardeslerım abım ben sana karısmıyorum deyıp aradan cekıldı kardesıne sadece senın hayatın dedı
ablam mıras ıcın gule gule dedı bana
esım yınede ılk zamanlar tamam dedı herseye ama sonrasında olanlar oldu

hiçe saymak zorunda kaldım ve onlarla konuştum herşeyi onlarında hataları var bilmediğiniz hemde çok o yüzden ve eşim o kadar düzgün bir kişi ki o da herşeyi hiçe saydı hayatındaki önemli olan herşeyi ailemle konuştuk ama onlar beni bazı şeylerde eşime karsı utandırdı eşim haklı olarak barıştırmadı ailem eşimin haklı olduğunu söyledı zaten bilinmeyenler var
Siz eşinize bu kadar çok güvenmeyin çok üzülürsünüz, darbenin büyüğünü yediğiniz zaman sığınacak ilk liman o ezdiğiniz aileniz olacak yazık

ben bana verdığı onemı burda gostermek ıstedım
Arkadasim,yanlis dusunuyorsunuz. Bir insanin esine onem vermesi ekstra mukemmel harika bir durum degildir. Hayata geldiysek bazi gorevlerimiz var,olmazsa olmazlarimiz var. evlendiysek esimize elbet deger verecegiz,kapiya kopek yapmayacagiz afedersiniz. Iyi bir insan olmak,durust,namuslu olmak sizce bir arti mi? Bence degil, zaten olmasi gereken.

Esler hayatimizin sonuna kadar boyle dort dortluk kalamayabilir de. Daha ne gordunuz,ne yasadiniz? Insanlar 35 senelik evliliklerini bitiriyir,sorun bakin belki iclerinde ilk yillari mukemmel gecirenler de vardir. Evlilik dedigimiz sey uzun bir yol, daha bir sey gormediniz,ne yasarsaniz yasayin (affedilmeyecek siddet ve namus olaylarini ayri tutuyorum bakin) aileye sirt cevrilmez. Kocaniz olmasa yine aileniz var, bunu da unutmayin

O zaman konuyu eşim ailemden nefret ediyor benim de nefret ettiğimi biliyor, ailemle görüşürsem ona haksızlık mı ederim diye açmayacaktınız.

Çünkü bu konu eşinizi ilgilendiren bir konu değil. Aileniz size haksızlıkta yapsa bunun muhattabı sizsiniz eşiniz değil. Görüşmek istiyorsanız görüşürsünüz.
yanlıs acmıs olabılırım ama esım ılk zamanlar zaten karısmayan bırıydı ama daha sonrasında bana yaptıkları haksızlıkları gordukden sonra adamda essek degıl herhalde esıne gelen gıden vursun daha evlenmeden bunlar olsun esım de armut toplasın dımı

Siz eşinize bu kadar çok güvenmeyin çok üzülürsünüz, darbenin büyüğünü yediğiniz zaman sığınacak ilk liman o ezdiğiniz aileniz olacak yazık
guvenmesem neden aılemı sılmek ıcın evlenım televızyonda ızledıklerınız gıbı degıl esımın bız evlenmek ıcın yasadıkları daha farklıydı ama o yınede tamam dedı

Merhaba arkadaşlar
2 yıldır evliyim ve evlenirken birçok sorunla evlendim her şeyi göze alarak ailemi silecek şekilde. Ailemin rızası olmadan evlendim çünkü eşim benim kaderimdi bunu biliyorum ve şuan oldukca güzel eşim benimle çok güzel bir şekilde ilgileniyor bensiz asla bir yere gitmez ben olmadan üzerine bile birşey alamaz (alırsada giyemiyor aldığı eşyalar dolapta yep yeni duruyor ) ve güzel anlaştığımız bir evliliğimiz ve 1 tane oğlumuz var. Her neyse akıl almak istediğim konuya geliyorum
Ailemle görüşmüyorum bazı nedenlerden dolayı düğün yaparak evlenmedim ve dediğim gibi onların rızası yoktu ve eşim ailemden nefret ediyor onlara karşı düşman ve benide öyle biliyor çünkü kader dediğim gibi huzursuzluk olmaması için bu olması gerekiyor
annem evlendiğimde kapıma geldi ve ben kapıyı açmadım açsam eşimle çok fazla sorun yaşayacağız o yüzden eşimi çağırdım konuştuk ettik ve annem ondan sonra hiç gelmedi.(Bir nevi ben yokmuşum gibi devam edebiliyorlar nasıl edebiliyor insan evladını merak etmez mi)
ve diyeceğim o ki annemin instagram adresini buldum ben de bir instagram adresi açıp iletisime geçmek gibi bir düşünce oluştu aklımda ve bebeğim oldu bir yandan onlarında görmesini istiyorum ama diğer yandan eşim bilmez evet ama eşim bana bu kadar güvenirken beni bu kadar severken bensiz hiç birşey yapmaz yapamazken bana bu kadar değer verirken ve düşman olduğu nefret ettiği ve benimde nefret ettiğimi bilirken arkasından bu işi nasıl cevirebilirim vicdan olarak rahat olamam asla ama şeytan işte aklıma soktu yukardada Allah var eşim görmesede Allah görüyor kafam iyice karıştı sizce ne yapmalıyım kocamı salak yerine asla koymak istemiyorum
Annen kapına gelmiş sen kapıyı açmamışsın, bi de diyosun ki insan evladını merak eder. Gerçekten bazı konular çok ilginç şaşırarak okuyorum...

anandan babandan mahrum kal da aman kocasız kalma, koca mühim mevzu kaderin o senin ya. kapıya gelmiş kovmuşsunuz bir de insan merak etmez mi diyorsunuz, duygularınızda olduğu kadar algılarınızda da problem var. yazmamak için tuttum kendimi ama keser döner sap döner gün gelir hesap döner...

Arkadasim,yanlis dusunuyorsunuz. Bir insanin esine onem vermesi ekstra mukemmel harika bir durum degildir. Hayata geldiysek bazi gorevlerimiz var,olmazsa olmazlarimiz var. evlendiysek esimize elbet deger verecegiz,kapiya kopek yapmayacagiz afedersiniz. Iyi bir insan olmak,durust,namuslu olmak sizce bir arti mi? Bence degil, zaten olmasi gereken.

Esler hayatimizin sonuna kadar boyle dort dortluk kalamayabilir de. Daha ne gordunuz,ne yasadiniz? Insanlar 35 senelik evliliklerini bitiriyir,sorun bakin belki iclerinde ilk yillari mukemmel gecirenler de vardir. Evlilik dedigimiz sey uzun bir yol, daha bir sey gormediniz,ne yasarsaniz yasayin (affedilmeyecek siddet ve namus olaylarini ayri tutuyorum bakin) aileye sirt cevrilmez. Kocaniz olmasa yine aileniz var, bunu da unutmayin
evet dogru soyluyorsun pekı aılem ben esımle tanısmadan yanı benım oncekı hayatımda nerdeydı be ablacım benım yaptıgım hatalarda aılem neden arkamda degıldı varı yogu ogullarıydı ben nerdeydım hayatlarında bana neden onem gosgtermedıler esımı bos verın ama aılem neden bana karsı hep uzaktı

guvenmesem neden aılemı sılmek ıcın evlenım televızyonda ızledıklerınız gıbı degıl esımın bız evlenmek ıcın yasadıkları daha farklıydı ama o yınede tamam dedı
Televizyon da izlediklerime göre yorum yaptığımı nerden çıkardınız. Sadece burda bdv de ki konulara bakın yeter

yanlıs acmıs olabılırım ama esım ılk zamanlar zaten karısmayan bırıydı ama daha sonrasında bana yaptıkları haksızlıkları gordukden sonra adamda essek degıl herhalde esıne gelen gıden vursun daha evlenmeden bunlar olsun esım de armut toplasın dımı
Ortada bir yanlışlık varsa sizi uyarabilir ama engel olamaz. Bunu kabul edin ilk önce.

anandan babandan mahrum kal da aman kocasız kalma, koca mühim mevzu kaderin o senin ya. kapıya gelmiş kovmuşsunuz bir de insan merak etmez mi diyorsunuz, duygularınızda olduğu kadar algılarınızda da problem var. yazmamak için tuttum kendimi ama keser döner sap döner gün gelir hesap döner...
bılmedıgın seyler ıcın konusma kocam olmasa suan ateısler gıbı evde oturuyordum ergenlık hatalarımla hala ergenım devam edıyordum

Inşallah sizin evladınz size kapıyı açar da annenizin durumunuza düşmezsiniz elin oğluna bu kadar güvenme ayrıca yok bensiz birşey yapamaz yok cok sever yok bilmem ne iki yılda ne gördün ne yasadinki bu kadar güveniyorsun istemiyorum demek bir kelimeye bakar seni istemezse gidecek yetin yurdun dahi yok o zaman ne yapacaksın Allah akıl fikir vicdan versin sana

Yatin kalkin dua edinde sizin evladiniz da sizin ailenize yaptiginizi size yapmasin. İnsan yasattigini yasmadan olmez çünkü.
Kader kavramindan bi haber oldugunuz cok acik. Yapip edip kaderdi cunku demeniz bunu acikca belli ediyor.
iki yildir mutlu bir evliliginiz olabilir ama ana baba rizasi alinmayan evliliklerin sonu cogunlukla hayir getirmemistir.
Sen ailenle arabi yapip onlarin duasini almak zorundasin. Kocana bilmem ne yemek düşer.

Inşallah sizin evladınz size kapıyı açar da annenizin durumunuza düşmezsiniz elin oğluna bu kadar güvenme ayrıca yok bensiz birşey yapamaz yok cok sever yok bilmem ne iki yılda ne gördün ne yasadinki bu kadar güveniyorsun istemiyorum demek bir kelimeye bakar seni istemezse gidecek yetin yurdun dahi yok o zaman ne yapacaksın Allah akıl fikir vicdan versin sana
yahu benım kocam olmasada benım yurdum yokmus arkadasım

Back
X