- 21 Ekim 2019
- 70
- 107
- 8
- Konu Sahibi kuzy_in_anne_si
-
Kocanızı salak yarine koyun lütfen... Üzülerek yazıyorum ki sizi gerçekten seven bi eş sizin ailenizle olan ilişkinize saygı duyar sizin aileniz ne yapmış olsa da sizin hatrınıza kabullenir sevmek zorunda değil ama aile olmak için evlenmedinizmi benim annemin babamın olmadığı bi aile yapısını düşünemiyorum... Eşinize bu konuda net ılun gerçekten sizi seviyorsa ailenizle ilişkinize karışmaz zaten insanlar iç içe değil sizin için tahammül edemeyecek mi görüşmek istediğinizi belirtin o isterse mesafeli olur bu da bi kul hakkıdır çoçuğu ile anne babayı görüştürmemek doğru bi davranış mı sizçeMerhaba arkadaşlar
2 yıldır evliyim ve evlenirken birçok sorunla evlendim her şeyi göze alarak ailemi silecek şekilde. Ailemin rızası olmadan evlendim çünkü eşim benim kaderimdi bunu biliyorum ve şuan oldukca güzel eşim benimle çok güzel bir şekilde ilgileniyor bensiz asla bir yere gitmez ben olmadan üzerine bile birşey alamaz (alırsada giyemiyor aldığı eşyalar dolapta yep yeni duruyor ) ve güzel anlaştığımız bir evliliğimiz ve 1 tane oğlumuz var. Her neyse akıl almak istediğim konuya geliyorum
Ailemle görüşmüyorum bazı nedenlerden dolayı düğün yaparak evlenmedim ve dediğim gibi onların rızası yoktu ve eşim ailemden nefret ediyor onlara karşı düşman ve benide öyle biliyor çünkü kader dediğim gibi huzursuzluk olmaması için bu olması gerekiyor
annem evlendiğimde kapıma geldi ve ben kapıyı açmadım açsam eşimle çok fazla sorun yaşayacağız o yüzden eşimi çağırdım konuştuk ettik ve annem ondan sonra hiç gelmedi.(Bir nevi ben yokmuşum gibi devam edebiliyorlar nasıl edebiliyor insan evladını merak etmez mi)
ve diyeceğim o ki annemin instagram adresini buldum ben de bir instagram adresi açıp iletisime geçmek gibi bir düşünce oluştu aklımda ve bebeğim oldu bir yandan onlarında görmesini istiyorum ama diğer yandan eşim bilmez evet ama eşim bana bu kadar güvenirken beni bu kadar severken bensiz hiç birşey yapmaz yapamazken bana bu kadar değer verirken ve düşman olduğu nefret ettiği ve benimde nefret ettiğimi bilirken arkasından bu işi nasıl cevirebilirim vicdan olarak rahat olamam asla ama şeytan işte aklıma soktu yukardada Allah var eşim görmesede Allah görüyor kafam iyice karıştı sizce ne yapmalıyım kocamı salak yerine asla koymak istemiyorum
Agzin bal yesin arkadasimKader kader diyen bir insanın anne baba hakkından bi haber olması da ne kadar tezat ve komik aslında.
Kapınıza gelmiş annenize kapıyı açma tenezzülü göstermeyen bir evlat olarak, insan evladını merak etmez mi diye sorma hakkını nasıl buluyorsunuz kendinizde?
Cok üzüldüm annenize, insan nasıl olurda ailesinden nefret eder gibi davranabilir, aman eşinize haksızlık olmasın tabi.
Koca önemli, eşinize haksızlık etmeyin sakın.
Şaka olmalı, annesine kapı açmayan kendisi ama nasıl merak etmezler evladını diye düşünebiliyor. İnsan utanır bu kadar bencil ve hayırsız evlat olmaktan.Sakamisiniz yaa, yukarda Allah var esim gormesede o goruyor ne? Esiniz sizi gercekten sevdeydi soylediginiz kadar ailenizi gormenize karsi cikmazdi
hiçe saymak zorunda kaldım ve onlarla konuştum herşeyi onlarında hataları var bilmediğiniz hemde çok o yüzden ve eşim o kadar düzgün bir kişi ki o da herşeyi hiçe saydı hayatındaki önemli olan herşeyi ailemle konuştuk ama onlar beni bazı şeylerde eşime karsı utandırdı eşim haklı olarak barıştırmadı ailem eşimin haklı olduğunu söyledı zaten bilinmeyenler varSiz ailenizi bir erkek ugruna terk ederken umursamamissiniz ki,annenizin sizi arayip sormamasina neden sasiriyorsunuz? Sizin de evladiniz var,yarin o da sizi cigneyip kacsa hosunuza gider mi? Haksizsiniz hem de sonuna kadar
Annenize cok cok uzuldum. Yazik kadina. Kendinizi affettirmenin yolunu arayin. Esinize asla laf dusmez,duzgun bir adam zaten bu olumsuz evlilik kararina ragmen esini annesiyle baristirmaya calisirdi.
Ailemin eşime karşı hataları oldu eşime teşekkür edeceklerine tam tersi eşimi bir hoş gördüler bir görmediler kendi hatalarını düşünmeyip beni umursamadılarSakamisiniz yaa, yukarda Allah var esim gormesede o goruyor ne? Esiniz sizi gercekten sevdeydi soylediginiz kadar ailenizi gormenize karsi cikmazdi
Ailenizin ne hatasi vardi arkadasim? Sizi sokakta ac mi birakti,dayak mi atti,? Namusunuza dokunacak davranislarda mi bulundu? Ne yaptilar yani,cok kotu ana baba olacak ne yaptilar da siz olmadan kiyafet alamayan bir adama kacmaya karar verdiniz?hiçe saymak zorunda kaldım ve onlarla konuştum herşeyi onlarında hataları var bilmediğiniz hemde çok o yüzden ve eşim o kadar düzgün bir kişi ki o da herşeyi hiçe saydı hayatındaki önemli olan herşeyi ailemle konuştuk ama onlar beni bazı şeylerde eşime karsı utandırdı eşim haklı olarak barıştırmadı ailem eşimin haklı olduğunu söyledı zaten bilinmeyenler var
Eşinize karşı hatalarının olması sizin onlarla küs olmanızı mı gerektiriyor? Eşiniz görüşmesin bu kadar iyilik timsali eşiniz gercekten biraz vicdan taşısa sizinle aileniz arasına girmez, giremez.Ailemin eşime karşı hataları oldu eşime teşekkür edeceklerine tam tersi eşimi bir hoş gördüler bir görmediler kendi hatalarını düşünmeyip beni umursamadılar
Eşimin kabullendiği şeyleri duysanız böyle duşunmezdiniz.Kader kader diyen bir insanın anne baba hakkından bi haber olması da ne kadar tezat ve komik aslında.
Kapınıza gelmiş annenize kapıyı açma tenezzülü göstermeyen bir evlat olarak, insan evladını merak etmez mi diye sorma hakkını nasıl buluyorsunuz kendinizde?
Cok üzüldüm annenize, insan nasıl olurda ailesinden nefret eder gibi davranabilir, aman eşinize haksızlık olmasın tabi.
Koca önemli, eşinize haksızlık etmeyin sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?