ne yapmalıyım

Palu ailesi gibi iki de bir bilinmeyenler var bilinmeyenler var yazıp durmuşsun. Çok sırlı olaylar var Mügeeanım 😁 Anlat da bilelim o zaman.
Kocişin kızacak diye ailenle görüşmezken vicdanın rahat ama kocandan izinsiz annenle iletişim kurmak isterken vicdan yapıyorsun. Bir de şeytan sokuyormuş aklına. Bak bak şeytana bak sen.
Kocan da nasıl bir tipse sensiz don bile alamıyor ama aklınca seni yönetiyor.

Merhaba arkadaşlar
2 yıldır evliyim ve evlenirken birçok sorunla evlendim her şeyi göze alarak ailemi silecek şekilde. Ailemin rızası olmadan evlendim çünkü eşim benim kaderimdi bunu biliyorum ve şuan oldukca güzel eşim benimle çok güzel bir şekilde ilgileniyor bensiz asla bir yere gitmez ben olmadan üzerine bile birşey alamaz (alırsada giyemiyor aldığı eşyalar dolapta yep yeni duruyor ) ve güzel anlaştığımız bir evliliğimiz ve 1 tane oğlumuz var. Her neyse akıl almak istediğim konuya geliyorum
Ailemle görüşmüyorum bazı nedenlerden dolayı düğün yaparak evlenmedim ve dediğim gibi onların rızası yoktu ve eşim ailemden nefret ediyor onlara karşı düşman ve benide öyle biliyor çünkü kader dediğim gibi huzursuzluk olmaması için bu olması gerekiyor
annem evlendiğimde kapıma geldi ve ben kapıyı açmadım açsam eşimle çok fazla sorun yaşayacağız o yüzden eşimi çağırdım konuştuk ettik ve annem ondan sonra hiç gelmedi.(Bir nevi ben yokmuşum gibi devam edebiliyorlar nasıl edebiliyor insan evladını merak etmez mi)
ve diyeceğim o ki annemin instagram adresini buldum ben de bir instagram adresi açıp iletisime geçmek gibi bir düşünce oluştu aklımda ve bebeğim oldu bir yandan onlarında görmesini istiyorum ama diğer yandan eşim bilmez evet ama eşim bana bu kadar güvenirken beni bu kadar severken bensiz hiç birşey yapmaz yapamazken bana bu kadar değer verirken ve düşman olduğu nefret ettiği ve benimde nefret ettiğimi bilirken arkasından bu işi nasıl cevirebilirim vicdan olarak rahat olamam asla ama şeytan işte aklıma soktu yukardada Allah var eşim görmesede Allah görüyor kafam iyice karıştı sizce ne yapmalıyım kocamı salak yerine asla koymak istemiyorum
Bu kadr iyi adam ailenizle görüsmenize niye karısıyor?
Kendi görüsmesin,sizi engelliyorsa o kadr da iyi bi adam degildir.
Sizin de evladınız varmıs,yarın gelin istemese sizi terk etse hak mı?
Anneniz kapıya gelmis,acmamıssınız.
Daha ne diye arasın diye beklediniz?

Sen sakamisin acaba annemle babamla o kadar sorun yaşadım eşimde şahit oldu mecburen bazılarına ama evlenince yinede benim için bal kaymak onlar ne kadar psikopat olsalarda ...içimde affettim sonuçta ne zorluklarla büyüttü besledi yazık günah ya....eşimde asla bir şey demez hatta daha 2 ay oldu evleneli çağırdım yatılı kalmaya gelin diye ısrarla asla bir şey demez eşim... çünkü anne baba hakkını bilen biri dini tam çok şükür...

Bu bir yanına dönme paylaşımıı ciddi ciddi yapmış mı ?
Annem dini öğretmedi suçlu demiş kaynanasi ne güzel şeyler öğretiyor maşallah 😃

erkek her zaman haklıdır koca hakkı herşeyden önde gelir annende gider babanda ablanda ama koca hep yanında yatagında arkadas olarak kalır

Bunu da yazmış konu sahibi. Bende diyorum ki bu televizyonda bu tarz yorum yapanlar reyting için mi yapıyor. Demek gercekmis böyle de oluyormuş
Koca hakki mi demis. Kul hakki degil mi o ya? Kocalarin hakki ayri miymis? Analik hakki yok muymus peki? O ne olacakmis? Anasinin hakkini nasil odeyecekmis? Buldumcuk delisi olmus.

Off birkaç sayfa okudum, gerisine dayanamadım. Bilinmeyenler var bilinmeyenler var...
Neymiş bu bilinmeyenler birisi açıklasın hayrına. Evrenin sırrı falan mı?
"Hepinizden nefret ediyorum" deyip kapıları çarparak odana gideceğin ergen yaşta evlenince böyle oluyor demek ki.

Adamın kendi başına kıyafet alamaması size çok aşık, çok iyi biri olduğunu değil, kendi aklının kendine bile yetmediğini gösteriyor.
Siz de o aklın ipiyle kuyuya inip ailenize sırt çeviriyorsunuz.

Ama siz böyle devam edin. Elin oğlu için ananızı babanızı silin, kapıda bacada bırakın.
Bu arada dikkat edin de eşinizin ailesiyle ters düşmeyin. Bu defa kapıda kalan siz olursunuz yoksa.

Konu sahibi umarım burda yazılanları okuyorsundur.Herkes yanılıyor olamaz değil mi?Elini vicdanına koy olur mu?Annen hiç bir şey yapmadiysa seni doğurdu.Esin çok dindarmis ya ,seni ateistlikten de kurtarmış hani.O zaman ana baba hakkını biliyor olmalı değil mi.Yoksa kendine Müslüman mı sadece?

Back
X