ne yapmalıyım

Kayınvalidem hep derki;
Uyurken bir yanın çürüse bile diğer yanına dönerken kocandan izin almalısın der.
Eki Görüntüle 2551787
Bak bişiy diyimmi dikkatli ol bu herife yemek yapmazsan acıkınca seni yiyebilirmiş çok fazla üstüne düşme beben anasız kalır
Bu bir yanına dönme paylaşımıı ciddi ciddi yapmış mı ?
Annem dini öğretmedi suçlu demiş kaynanasi ne güzel şeyler öğretiyor maşallah 😃

erkek her zaman haklıdır koca hakkı herşeyden önde gelir annende gider babanda ablanda ama koca hep yanında yatagında arkadas olarak kalır

Bunu da yazmış konu sahibi. Bende diyorum ki bu televizyonda bu tarz yorum yapanlar reyting için mi yapıyor. Demek gercekmis böyle de oluyormuş

Son düzenleme:
Acaip sinirlendim bu konuya
Akşam akşam okumasaydım keşke
Almış bitane becereksiz sümüklüyü, koca yapmış kendine
Bensiz kazak bile alamiyor diye gururlanıyor birde.
Onun uğruna gitmiş annesini-babasını silmiş
Kapısına gelen annesine kapıyı açmamış
Yok onlar beni sevmedi falan filan
Ne olduğunu anlamışlar demekki de ondan sevmemişler.
Evlat olsan sevilmezsin dedikleri tam olarak sensin
Şimdi nolduda annenle görüşmek istiyorsun madem.
Nasılsa seni sevmemiş. Kurtulduğuna şükür etsene ne diye kadını stalkliyorsun.
Yüzsüz.
Allahım hepimizin evladı var, düşmanım bile böyle bişeyi yaşamaz inşallah.

Merhaba arkadaşlar
2 yıldır evliyim ve evlenirken birçok sorunla evlendim her şeyi göze alarak ailemi silecek şekilde. Ailemin rızası olmadan evlendim çünkü eşim benim kaderimdi bunu biliyorum ve şuan oldukca güzel eşim benimle çok güzel bir şekilde ilgileniyor bensiz asla bir yere gitmez ben olmadan üzerine bile birşey alamaz (alırsada giyemiyor aldığı eşyalar dolapta yep yeni duruyor ) ve güzel anlaştığımız bir evliliğimiz ve 1 tane oğlumuz var. Her neyse akıl almak istediğim konuya geliyorum
Ailemle görüşmüyorum bazı nedenlerden dolayı düğün yaparak evlenmedim ve dediğim gibi onların rızası yoktu ve eşim ailemden nefret ediyor onlara karşı düşman ve benide öyle biliyor çünkü kader dediğim gibi huzursuzluk olmaması için bu olması gerekiyor
annem evlendiğimde kapıma geldi ve ben kapıyı açmadım açsam eşimle çok fazla sorun yaşayacağız o yüzden eşimi çağırdım konuştuk ettik ve annem ondan sonra hiç gelmedi.(Bir nevi ben yokmuşum gibi devam edebiliyorlar nasıl edebiliyor insan evladını merak etmez mi)
ve diyeceğim o ki annemin instagram adresini buldum ben de bir instagram adresi açıp iletisime geçmek gibi bir düşünce oluştu aklımda ve bebeğim oldu bir yandan onlarında görmesini istiyorum ama diğer yandan eşim bilmez evet ama eşim bana bu kadar güvenirken beni bu kadar severken bensiz hiç birşey yapmaz yapamazken bana bu kadar değer verirken ve düşman olduğu nefret ettiği ve benimde nefret ettiğimi bilirken arkasından bu işi nasıl cevirebilirim vicdan olarak rahat olamam asla ama şeytan işte aklıma soktu yukardada Allah var eşim görmesede Allah görüyor kafam iyice karıştı sizce ne yapmalıyım kocamı salak yerine asla koymak istemiyorum
Bir erkek uğruna sizi dokuz ay karnında taşıyan,buyuten annenizi silmissiniz ne diyeyim eden bulur umarım sizde çocuklarınızla ilerde imtihan olmazsınız çok yazık

Merhaba arkadaşlar
2 yıldır evliyim ve evlenirken birçok sorunla evlendim her şeyi göze alarak ailemi silecek şekilde. Ailemin rızası olmadan evlendim çünkü eşim benim kaderimdi bunu biliyorum ve şuan oldukca güzel eşim benimle çok güzel bir şekilde ilgileniyor bensiz asla bir yere gitmez ben olmadan üzerine bile birşey alamaz (alırsada giyemiyor aldığı eşyalar dolapta yep yeni duruyor ) ve güzel anlaştığımız bir evliliğimiz ve 1 tane oğlumuz var. Her neyse akıl almak istediğim konuya geliyorum
Ailemle görüşmüyorum bazı nedenlerden dolayı düğün yaparak evlenmedim ve dediğim gibi onların rızası yoktu ve eşim ailemden nefret ediyor onlara karşı düşman ve benide öyle biliyor çünkü kader dediğim gibi huzursuzluk olmaması için bu olması gerekiyor
annem evlendiğimde kapıma geldi ve ben kapıyı açmadım açsam eşimle çok fazla sorun yaşayacağız o yüzden eşimi çağırdım konuştuk ettik ve annem ondan sonra hiç gelmedi.(Bir nevi ben yokmuşum gibi devam edebiliyorlar nasıl edebiliyor insan evladını merak etmez mi)
ve diyeceğim o ki annemin instagram adresini buldum ben de bir instagram adresi açıp iletisime geçmek gibi bir düşünce oluştu aklımda ve bebeğim oldu bir yandan onlarında görmesini istiyorum ama diğer yandan eşim bilmez evet ama eşim bana bu kadar güvenirken beni bu kadar severken bensiz hiç birşey yapmaz yapamazken bana bu kadar değer verirken ve düşman olduğu nefret ettiği ve benimde nefret ettiğimi bilirken arkasından bu işi nasıl cevirebilirim vicdan olarak rahat olamam asla ama şeytan işte aklıma soktu yukardada Allah var eşim görmesede Allah görüyor kafam iyice karıştı sizce ne yapmalıyım kocamı salak yerine asla koymak istemiyorum
Burda ailesi ile ne kötü hayatlar yaşamış insanşar okuyoruz ama sizin gibi yapanı da okumamıştım henüz. Arada ne geçti bilmiyorum ama:
1-) Siz anneniz kapınıza geldiğinde karşısına çıkıp konuşmak yerine eşinizi karşısına çıkarıp kadını kapıdan gönderiyorsunuz sonra da insan evladını merak etmez mi diyorsunuz? Madem merak etsinler istiyorsunuz insan anasını kapıdan yollatır mı?
2-) Kocanızın ailenizden nefret ettiğini ve sizin de öyle düşündüğünüzü sandığını söylüyorsunuz. Yani siz nefret etmiyorsunuz ama eşiniz öyle sanıyor? Hadi eşiniz kalbinizi bilmiyor da yukarda olduğunu bildiğiniz Allah kalpleri görmüyor mu? Böyle olunca eşinize iki yüzlülük yalancılık yapmış olmıyor musunuz?
3-) Vurgulamışsınız ya çok mutluyum diye. Mutlu evlilik nedir biliyor musunuz? İnsanların sınırsızca düşüncelerini birbirlerine açtıkları ve kendisi olarak yaşayabildikleri alandır. Siz daha eşinize aslında ailenizden nefret etmediğinizi bile söyleyemiyorsunuz ki!
4-) Eşiniz çok iyi biri olsaydı eğer karşınızdaki kişinin anne olduğunu sizin için ne fedakarlıklar yaptığını bilir, merhamet eder ve ne yaparsa yapsın o senin annendir elini öpüp hayır duasını almak bizim boynumuzun borcu der, yıkıcı değil yapıcı olurdu.

Tüm bu yorumlarımo ailenizde aranızda çok kötü gayriahlaki olaylar yaşanmadığını varsayarak yapıyorum.

Bir de şunu merak ettim eşiniz ailesi ile görüşüyor mu?

bılmedıgın seyler ıcın konusma kocam olmasa suan ateısler gıbı evde oturuyordum ergenlık hatalarımla hala ergenım devam edıyordum

Ahahahhahah bu yorumu görmeden ciddi ciddi yorum yaptım ben de 🤣 şey adres verin de zavallı yavrucağınız sizin gibi nefret dolu ve dengesiz anne baba ile büyümesin, yazıktır.

Ahhh ah çok yazık. Okurken kendi annem geldi gözümün önüne. Allah canımı alsın da annemi kapıdan çevirttirmesin. Gözüm doldu okurken o sizin göbek bağınız. Yıllarca emek verdi size. Karnına düştüğünüz günden beri üzerinizde hayaller kuruyordur. Cevabı bu olmamalı. Dilerim çocuğunuz da tam olarak size benzer. Bir anne ne kadar kötü olursa olsun kapıdan kovulmayı hak etmez. Bütüüüün yazınızı okurken bir de ne düşündüm biliyor musunuz ? Acaba eşiniz de sizin için annesini kapıdan kovar mıydı?

Siz aileniz yokmuş gibi onları hiçe sayarak evlenmişsiniz üstelik anneniz gelmiş kapıyı açmamışsınız şimdi de onların siz yokmuş gibi hayatlarını devam ettirmelerine mi şaşırıyorsunuz? Çocuğunuzu görmelerini istiyorsanız alın evladınızı evlerine götürün görsünler instagram falan açmakla olmaz bu iş. Eşiniz sevmiyorsa görüşmesin ama size engel olmaya hakkı yok.

Karşındaki annen haa unutma koca bulunur seven bulunur Anneyi asla bulamazsın çok seven kocan bu şekilde senin gösterdiğin fedakarlığın 3 de 1 ni gösterde annen ile görüşüyor olurdun

Bu bir yanına dönme paylaşımıı ciddi ciddi yapmış mı ?
Annem dini öğretmedi suçlu demiş kaynanasi ne güzel şeyler öğretiyor maşallah 😃

erkek her zaman haklıdır koca hakkı herşeyden önde gelir annende gider babanda ablanda ama koca hep yanında yatagında arkadas olarak kalır

Bunu da yazmış konu sahibi. Bende diyorum ki bu televizyonda bu tarz yorum yapanlar reyting için mi yapıyor. Demek gercekmis böyle de oluyormuş
Eğer arkadaş gibiyiz diyorsan kaybetmek istemiyorsan karşına al konuş. evlilikte kadın gurur yaparsa kaybeder. bebekten sonra erkekler ilgisiz kalıyor kendilerini ya telefona veriyorlar yada televizyona.Al konuş karşına ben seni kaybetmek istemiyorum. Beni eskisi gibi beğenmiyor musun o zaman beğendiğin şekli söyle bende kendime çeki düzen vereyim diye konuş yoksa kuş yuvadan uçar gider. Çünkü yuvayı dişi kuş yapar erkek kuş hazıra konar o yüzden asla vazgeçme ona doğum yapmış bir kadın gibi değilde onun olan kadın gibi hissettir
Bunu da o yazmis bak 😁 Biz de ciddiye alip kociktosunu gomduk anasini ovduk 🤦‍♀️

Back
X