- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi kuzy_in_anne_si
Allah'ım akıl fikir versin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bir yanına dönme paylaşımıı ciddi ciddi yapmış mı ?Kayınvalidem hep derki;
Uyurken bir yanın çürüse bile diğer yanına dönerken kocandan izin almalısın der.
Eki Görüntüle 2551787
Bak bişiy diyimmi dikkatli ol bu herife yemek yapmazsan acıkınca seni yiyebilirmiş çok fazla üstüne düşme beben anasız kalır
Bir erkek uğruna sizi dokuz ay karnında taşıyan,buyuten annenizi silmissiniz ne diyeyim eden bulur umarım sizde çocuklarınızla ilerde imtihan olmazsınız çok yazıkMerhaba arkadaşlar
2 yıldır evliyim ve evlenirken birçok sorunla evlendim her şeyi göze alarak ailemi silecek şekilde. Ailemin rızası olmadan evlendim çünkü eşim benim kaderimdi bunu biliyorum ve şuan oldukca güzel eşim benimle çok güzel bir şekilde ilgileniyor bensiz asla bir yere gitmez ben olmadan üzerine bile birşey alamaz (alırsada giyemiyor aldığı eşyalar dolapta yep yeni duruyor ) ve güzel anlaştığımız bir evliliğimiz ve 1 tane oğlumuz var. Her neyse akıl almak istediğim konuya geliyorum
Ailemle görüşmüyorum bazı nedenlerden dolayı düğün yaparak evlenmedim ve dediğim gibi onların rızası yoktu ve eşim ailemden nefret ediyor onlara karşı düşman ve benide öyle biliyor çünkü kader dediğim gibi huzursuzluk olmaması için bu olması gerekiyor
annem evlendiğimde kapıma geldi ve ben kapıyı açmadım açsam eşimle çok fazla sorun yaşayacağız o yüzden eşimi çağırdım konuştuk ettik ve annem ondan sonra hiç gelmedi.(Bir nevi ben yokmuşum gibi devam edebiliyorlar nasıl edebiliyor insan evladını merak etmez mi)
ve diyeceğim o ki annemin instagram adresini buldum ben de bir instagram adresi açıp iletisime geçmek gibi bir düşünce oluştu aklımda ve bebeğim oldu bir yandan onlarında görmesini istiyorum ama diğer yandan eşim bilmez evet ama eşim bana bu kadar güvenirken beni bu kadar severken bensiz hiç birşey yapmaz yapamazken bana bu kadar değer verirken ve düşman olduğu nefret ettiği ve benimde nefret ettiğimi bilirken arkasından bu işi nasıl cevirebilirim vicdan olarak rahat olamam asla ama şeytan işte aklıma soktu yukardada Allah var eşim görmesede Allah görüyor kafam iyice karıştı sizce ne yapmalıyım kocamı salak yerine asla koymak istemiyorum
Gözümde evde örgü örüp bi yandan cosmos izleyen ateistler canlandısinirlerim bozuldu yemin ederim.
Burda ailesi ile ne kötü hayatlar yaşamış insanşar okuyoruz ama sizin gibi yapanı da okumamıştım henüz. Arada ne geçti bilmiyorum ama:Merhaba arkadaşlar
2 yıldır evliyim ve evlenirken birçok sorunla evlendim her şeyi göze alarak ailemi silecek şekilde. Ailemin rızası olmadan evlendim çünkü eşim benim kaderimdi bunu biliyorum ve şuan oldukca güzel eşim benimle çok güzel bir şekilde ilgileniyor bensiz asla bir yere gitmez ben olmadan üzerine bile birşey alamaz (alırsada giyemiyor aldığı eşyalar dolapta yep yeni duruyor ) ve güzel anlaştığımız bir evliliğimiz ve 1 tane oğlumuz var. Her neyse akıl almak istediğim konuya geliyorum
Ailemle görüşmüyorum bazı nedenlerden dolayı düğün yaparak evlenmedim ve dediğim gibi onların rızası yoktu ve eşim ailemden nefret ediyor onlara karşı düşman ve benide öyle biliyor çünkü kader dediğim gibi huzursuzluk olmaması için bu olması gerekiyor
annem evlendiğimde kapıma geldi ve ben kapıyı açmadım açsam eşimle çok fazla sorun yaşayacağız o yüzden eşimi çağırdım konuştuk ettik ve annem ondan sonra hiç gelmedi.(Bir nevi ben yokmuşum gibi devam edebiliyorlar nasıl edebiliyor insan evladını merak etmez mi)
ve diyeceğim o ki annemin instagram adresini buldum ben de bir instagram adresi açıp iletisime geçmek gibi bir düşünce oluştu aklımda ve bebeğim oldu bir yandan onlarında görmesini istiyorum ama diğer yandan eşim bilmez evet ama eşim bana bu kadar güvenirken beni bu kadar severken bensiz hiç birşey yapmaz yapamazken bana bu kadar değer verirken ve düşman olduğu nefret ettiği ve benimde nefret ettiğimi bilirken arkasından bu işi nasıl cevirebilirim vicdan olarak rahat olamam asla ama şeytan işte aklıma soktu yukardada Allah var eşim görmesede Allah görüyor kafam iyice karıştı sizce ne yapmalıyım kocamı salak yerine asla koymak istemiyorum
Evet profilinde halen duruyo tarihe tıklarsan okuyabilirsinBu bir yanına dönme paylaşımıı ciddi ciddi yapmış mı ?
bılmedıgın seyler ıcın konusma kocam olmasa suan ateısler gıbı evde oturuyordum ergenlık hatalarımla hala ergenım devam edıyordum
Evlat olsan sevilmezsin dedikleri tam olarak sensin
Ben de takıldım bu cümleyeBunca yıllık ateistim "ateistler gibi evde oturmak" nedir bilmem. Nası bişe acaba?
Bu bir yanına dönme paylaşımıı ciddi ciddi yapmış mı ?
Annem dini öğretmedi suçlu demiş kaynanasi ne güzel şeyler öğretiyor maşallah
erkek her zaman haklıdır koca hakkı herşeyden önde gelir annende gider babanda ablanda ama koca hep yanında yatagında arkadas olarak kalır
Bunu da yazmış konu sahibi. Bende diyorum ki bu televizyonda bu tarz yorum yapanlar reyting için mi yapıyor. Demek gercekmis böyle de oluyormuş
Bunu da o yazmis bakEğer arkadaş gibiyiz diyorsan kaybetmek istemiyorsan karşına al konuş. evlilikte kadın gurur yaparsa kaybeder. bebekten sonra erkekler ilgisiz kalıyor kendilerini ya telefona veriyorlar yada televizyona.Al konuş karşına ben seni kaybetmek istemiyorum. Beni eskisi gibi beğenmiyor musun o zaman beğendiğin şekli söyle bende kendime çeki düzen vereyim diye konuş yoksa kuş yuvadan uçar gider. Çünkü yuvayı dişi kuş yapar erkek kuş hazıra konar o yüzden asla vazgeçme ona doğum yapmış bir kadın gibi değilde onun olan kadın gibi hissettir