Merhaba arkadaşlar
2 yıldır evliyim ve evlenirken birçok sorunla evlendim her şeyi göze alarak ailemi silecek şekilde. Ailemin rızası olmadan evlendim çünkü eşim benim kaderimdi bunu biliyorum ve şuan oldukca güzel eşim benimle çok güzel bir şekilde ilgileniyor bensiz asla bir yere gitmez ben olmadan üzerine bile birşey alamaz (alırsada giyemiyor aldığı eşyalar dolapta yep yeni duruyor ) ve güzel anlaştığımız bir evliliğimiz ve 1 tane oğlumuz var. Her neyse akıl almak istediğim konuya geliyorum
Ailemle görüşmüyorum bazı nedenlerden dolayı düğün yaparak evlenmedim ve dediğim gibi onların rızası yoktu ve eşim ailemden nefret ediyor onlara karşı düşman ve benide öyle biliyor çünkü kader dediğim gibi huzursuzluk olmaması için bu olması gerekiyor
annem evlendiğimde kapıma geldi ve ben kapıyı açmadım açsam eşimle çok fazla sorun yaşayacağız o yüzden eşimi çağırdım konuştuk ettik ve annem ondan sonra hiç gelmedi.(Bir nevi ben yokmuşum gibi devam edebiliyorlar nasıl edebiliyor insan evladını merak etmez mi)
ve diyeceğim o ki annemin instagram adresini buldum ben de bir instagram adresi açıp iletisime geçmek gibi bir düşünce oluştu aklımda ve bebeğim oldu bir yandan onlarında görmesini istiyorum ama diğer yandan eşim bilmez evet ama eşim bana bu kadar güvenirken beni bu kadar severken bensiz hiç birşey yapmaz yapamazken bana bu kadar değer verirken ve düşman olduğu nefret ettiği ve benimde nefret ettiğimi bilirken arkasından bu işi nasıl cevirebilirim vicdan olarak rahat olamam asla ama şeytan işte aklıma soktu yukardada Allah var eşim görmesede Allah görüyor kafam iyice karıştı sizce ne yapmalıyım kocamı salak yerine asla koymak istemiyorum