Ne yapmalıyım

Büyük kavgamız da oldu orda ben daha çok şiddete meyil ettim diyebilirim eşim genelde kaçma taraftarı zaten bi tarz şeylerin sonunda hep kendimi sucluyorum sakın kalkmayi basaramiyorum
Ozaman sorun sen de hep kendimi suçluyorum diyip duruyorsun sebepsiz kavga da itiyor seni sende bundan sonra sevdiği pantolonu verirsin ne diyeyim 🤦‍♀️

Büyük ihtimalle ailesinde hep hizmet görmüş her istediği olmuş erkek tipi. Hic normal değil anlattiklariniz ve bence gülünecek bir durumda yok. Pantalonlarinin hemen yıkanması istiyorsa gitsin yıkayacak birini bulsun ben bu kadarım de. Yüz verirseniz bunun doğal olacağını sanacak ve devam edecek yaptığının yanlış olduğunu demeniz gerekir

Tam bir tencere kapaksınız. Bravo :KK54:
Neden öyle dediniz tencere kapak olacak kadar ne yapmış olabiliriz benim burda sorum eşimin kızgınlıkla bana değil kapıya vurması ben burda adamın pişmanlığını anlatıyorum hiç demiyorsunuz insanlık halidir diye 10 aylık evliyim diyorum daha çok tecrübe sahipleri yazsin bana yardımcı olabilecek insanlar mesela saygısızlık etmedim burda kimseye size de etmem ama kırıcı bazı mesajlar

"nişancılık " döneminizinde öğrendiklerinizi pekişiriyorsunuz ne güzel :KK70: numara yapan insana saygı duymam sorry.konu gerçekse eğer sorunlarınız olduğu biriyle evlenmeseydiniz.konuya gelince sorun sizde, evlenmişsiniz ama evlilik olgunluğunuz yok.
Sorun bu ya zaten evlilik olgunluğu ne ise yaşayarak öğreneceğiz ben yaptığının devamı gelirmi bunu öğrenmek istedim konu buraya geldi dediğiniz gibi olsun

Sizin kapıyı tepiklemeniz şiddet başlangıcının habercisi olabilir mi ? Ben daha çok şiddete meyilliyim de demişsiniz. Eşinizin yaptığı gıcık bir hareket, sizin ağlama numaranız da çok sevimsiz kusura bakmayın ama. Çok zorlanırsa bu evlilikte evet biri şiddet görür gibi ama kim bilemedim.

Büyük ihtimalle ailesinde hep hizmet görmüş her istediği olmuş erkek tipi. Hic normal değil anlattiklariniz ve bence gülünecek bir durumda yok. Pantalonlarinin hemen yıkanması istiyorsa gitsin yıkayacak birini bulsun ben bu kadarım de. Yüz verirseniz bunun doğal olacağını sanacak ve devam edecek yaptığının yanlış olduğunu demeniz gerekir
Dedim inancın oda fark etti öfke problemi var sabırsız yapısi var ve ailesi ile yaşamadı küçük yaştan beri ailesinden uzak herşeyi kendi yapmaktan yorulmuş

Sizin kapıyı tepiklemeniz şiddet başlangıcının habercisi olabilir mi ? Ben daha çok şiddete meyilliyim de demişsiniz. Eşinizin yaptığı gıcık bir hareket, sizin ağlama numaranız da çok sevimsiz kusura bakmayın ama. Çok zorlanırsa bu evlilikte evet biri şiddet görür gibi ama kim bilemedim.
Ya işte bu konuda sakın kalamayan da benim tutamıyorum kendimi eşim bana kızgınligini daha çok eşyalardan çıkarıyor buda yanlış tabi ama ben daha çok sorunluyum bu konuda

Uyku falan kalmadı dedikten sonra ağlama numarası yaptım yazmışsınız. Olgun bir hareket mi sizce bir insanın eşine ağlama numarası yapması?

Neden öyle dediniz tencere kapak olacak kadar ne yapmış olabiliriz benim burda sorum eşimin kızgınlıkla bana değil kapıya vurması ben burda adamın pişmanlığını anlatıyorum hiç demiyorsunuz insanlık halidir diye 10 aylık evliyim diyorum daha çok tecrübe sahipleri yazsin bana yardımcı olabilecek insanlar mesela saygısızlık etmedim burda kimseye size de etmem ama kırıcı bazı mesajlar
Eşinizin yaptığı şey insanlık hali diye açıklanabilecek bir şey değil. Öfkesini bu derece abartacağı ne olmuş ki? Ergenken annemize bile böyle yapmıyorduk. Bu kadar küçük bir şeye böyle tepki verdiğine göre daha büyük şeyler yaşamamanızı diliyorum. O öyle yapmış da siz de aşağı kalmamışsınız.Numaradan ağlamalar filan size normal geliyor mu? Bana gelmiyor. O nedenle tencere kapak olduğunuzu düşünüyorum. Ben 3 yıllık evliyim, pantolonu ıslak olduğu için eşim kapı tekmelese babasının uşağı olmadığımı hatırlatır bir güzel haddini bildirirdim, bir daha da yapamazdı. Bunların tecrübeyle filan da alakası yok. Evli olan olmayan herkes biraz mantığı varsa yaşadıklarınızın mantıksızlığını görür. Amacım kalp kırmak değil, saygısızlık içeren bir mesaj yazdığımı da düşünmüyorum.
Bu fikir yapısıyla çok zor ama mutluluklar

Uyku falan kalmadı dedikten sonra ağlama numarası yaptım yazmışsınız. Olgun bir hareket mi sizce bir insanın eşine ağlama numarası yapması?
O bi anda gelişti ya anlık bir tepki idi ben numara yaptım planlarım demedim ki o hareketi görünce sadece yaptığını fark etmesi için öyle bi an gelistil Sonra fark ettim tabiki ama iş işten geciyor

Ya Vala bende şaşkınım ama onu yaptım ama bu sefer yedi normalde yemiyo geliyo aglamiyosun gülüyorsun falan derken ciddi güldürüyor ama bu sefer ciddiyetini korudum😊
Ben bunu anneme yapıyodum küçükken :110: uyumlu bi çiftsiniz demekki yoksa benim tanıdığım bazı erkekler sevmez böyle çocuksu durumları 😊

O bi anda gelişti ya anlık bir tepki idi ben numara yaptım planlarım demedim ki o hareketi görünce sadece yaptığını fark etmesi için öyle bi an gelistil Sonra fark ettim tabiki ama iş işten geciyor

Siz yaptığınız her yanlış hareketin sorumluluğunu almamak adına kendinize bir sebep bulmuşsunuz farkında mısınız? Uyku sersemliği, refleks, anlık tepki...

Back
X