- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 35
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Kafasını önden vurmuş arkadan vursa direk hastaneye gitmenizi öneririm ama önden vurduysa bir nebze rahatlatıcı yine de sürekli kontrol altında tutun başı şiş mi herhangi bir sıkıntı var mı çok dikkat edin şu dönemde hastaneler daha riskli oyğzdrn tamamen sizin gözleminize bağlı. Allahın izniyle inşallah bir şey olmazMerhaba arkadaşlar
Eltim bebeğimi koltuktan düşürdü.
Yüksek yastığa yatırmış ve öyle bırakmış. Koltuk çok yüksek değil. Dönerken ağır cekimle düştü. Ama önce kafası geldi yere onden. Ben görüp yetisene kadar gerçekleşti bu. Yerde parke üstünde ince kilim vardı. Küt diye ses çıktı. Bebeğim dort aylık. Çok aglamadi,hafif kusma oldu ama normalde de kustugu için ayırt edemedim. Sonra keyfi yerindeydi. Her şeyi normal görünüyordu. Nette çok arastridim bulamadım. Kafa darbelerinin riskleri neler. Şuan ne yapabilirim. Kafama taktım bir çıkar yol bulamıyorum.
Teşekkürler. Birkaç saat geçti anormallik sezmedimm nette tomografi falan diyor ama o da tehlikeli deniyor. Şuan her şey normal gibi ama ileriye dönük bı risk var mıdır bunu merak ediyorumGeçmiş olsun. Doktora gidildiğinde de 24 saat takip et diyorlar. İki saat boyunca uyutmayın. Gözde kayma, beyazlık fark ederseniz hemen doktora götürün. İnşallah bir şey olmamıştır.
Gitmeye içim el vermiyorKafasını önden vurmuş arkadan vursa direk hastaneye gitmenizi öneririm ama önden vurduysa bir nebze rahatlatıcı yine de sürekli kontrol altında tutun başı şiş mi herhangi bir sıkıntı var mı çok dikkat edin şu dönemde hastaneler daha riskli oyğzdrn tamamen sizin gözleminize bağlı. Allahın izniyle inşallah bir şey olmaz
Önemli olan ilk 48 saattir. İleriye dönük risk olabiliyor elbette, ama bu çok nadir oluyor.Teşekkürler. Birkaç saat geçti anormallik sezmedimm nette tomografi falan diyor ama o da tehlikeli deniyor. Şuan her şey normal gibi ama ileriye dönük bı risk var mıdır bunu merak ediyorum
Onların da zararl olduğu söyleniyor. İki arada kaldım.Benimki de öyle yataktan düştü, kusma da oldu hemen acile götürdük kusma oldu deyince hemen röntgen tomografi hangisi ise ona aldılar. İhmal etmeyin derim ben yaa en azından içiniz rahat eder bir götürüp gösterseniz
Şuan bu sorun yok gibi. Peki ileriye dönük neler var, bilginiz varmıÖnemli olan ilk 48 saattir. İleriye dönük risk olabiliyor elbette, ama bu çok nadir oluyor.
Eşim izin vermiyor. Hafif olduğunu hastanenin daha da risk olduğunu söylüyor. Önden olduğu için ve gözleri,davranışları normal diye sorun etmiyorAyy çok geçmiş olsun doktora gidin yahu el kadar bebek ne duruyorsunuz
Ben istiyorum eşim kabul etmiyorAma ben de içiniz rahat etmeyecekse doktora gitmenizi tavsiye ederim.
O kadar ayrıntılı bilgim yok maalesefŞuan bu sorun yok gibi. Peki ileriye dönük neler var, bilginiz varmı
Nöbetçi eczaneye gidebilirsiniz tabi siz bilirsiniz yine fikri sadece :)Eşim izin vermiyor. Hafif olduğunu hastanenin daha da risk olduğunu söylüyor. Önden olduğu için ve gözleri,davranışları normal diye sorun etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?