NE YAPMALIYIM????

mandalina95

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
364
399
23
BENİM 5 TANE GÖRÜMCEM VAR. KAYNANAMA VE KAYINPEDERİME BEN BAKACAKMIŞIM. BAKARMIŞIM BEN BAKAR. ŞÖYLE BÖYLE OLMAZSA BABALARI BAŞIMA KALIRMIŞ. NİYE BANA KALIYOR BUNU ANLAMIYORUM. SANKİ KENDİ ANA BABALARI DEĞİL. SANKİ BEN ONLARA BAKMAKLA YÜKÜMLÜYÜM. ÇOK SİNİRLENDİM GECE GECE. BANA FİKİR VERİR MİSİNİZ? NASIL DAVRANMALIYIM? YADA NASIL CEVAP VERMELİYİM?

Basliga cevaben ve diger okudugum bir konunun etkisiyle derhal cocuk yapin diyorum 😆

saka bir yana, sirayla bakmayi neden kimse dusunmuyor? Tek erkek diye sadece esiniz mi bakmaliymis anne babasina? Digerlerinin de annesiyle babasi ya, o bakimdan soyluyorum
Anne babaya gelin bakar mantığı var demek ki. keşke çözebilsem.

Bu durumda eşinizin de desteği olması lazım ama kimsenin kimseye bakma gibi bir zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum. Sırayla bakılırsa kabul edebilirim Allah rızası için ama kimse elini taşın altına koymayıp yükü benim omuzlarıma atarlarsa bi cinnet hali geçirir herkesi bu durumdan sorumlu tutarım ve bakım evini teklif ederim. Gerisi onlara kalmış.

Anne babaya gelin bakar mantığı var demek ki. keşke çözebilsem.
Esinize ve gorumcelerinize diyin ki ben o kadar anne-baba bakma derdinde olsaydim otururdum babamin evinde onlara bakardim. Ben aile kuracagimi sanip evlendim ama size bedava bakici lazimmis belli ki

aslında söylenecek çok şey var da. yeni evliyim kalp kırmak istemiyorum.
Simdi kirmazsaniz daha cok uzulursunuz. Kaldi ki onlar sizi kiriyor su an, bakin gecenin 3’u olmus nerdeyse siz bu konuya uzuluyorsunuz.
Biraz da onlar uzulsun (bugun de icime seytan kacmis gibi 😂😂😂)

aslında söylenecek çok şey var da. yeni evliyim kalp kırmak istemiyorum.
Sen kalp kirmak istemiyirsun ama onlar kalbini kirabiliyor. Yani diyecegim o ki sustukca daha cok uzerine gelinir her zaman. Onlar bunun saygidan oldugunu anlamaz. Bazen gerekeni soylemek gerekir. Sen kaldirabiliyorsan onlar da kaldirabilir.

Sen kalp kirmak istemiyirsun ama onlar kalbini kirabiliyor. Yani diyecegim o ki sustukca daha cok uzerine gelinir her zaman. Onlar bunun saygidan oldugunu anlamaz. Bazen gerekeni soylemek gerekir. Sen kaldirabiliyorsan onlar da kaldirabilir.
aslında söylemediklerim için kendime o kadar kızgınım ki

Back
X