Garaj konusunu bilemem ama çamaşır nasıl rahatsızlık verebilir normal bir insana? Saçmalık bence.Kızlar çamaşırlarımı sererken silkerek seriyorum alt komşum balkonu kapalı balkon çamaşır sererken bana laf ediyor temiz çamaşır olduğunu açılması için açtırdığımı söylesem de istemiyor sadece bu sorun değil aynı zamanda her evden gelen küçük sesten rahatsız oluyor Geçen garaj temizlenecekti garaj temizlennce ek para veriyoruz ben garaj kullanmıyorum diye para vermedi 10 senedir çok bunaldım artık ben de dikkat etmiyorum ne kadar dikkat etsem o kadar laf yedim kendisinden
Ama hiç kullanmıyorsa ve 10 yıldır demişsiniz bence vermemekte haklı. Ama çamaşır asarken bende kırışıklık gitsin diye silkiyorum.Bu tarz ufacık şeylere de karışıyorsa verin ağzının payını.Kızlar çamaşırlarımı sererken silkerek seriyorum alt komşum balkonu kapalı balkon çamaşır sererken bana laf ediyor temiz çamaşır olduğunu açılması için açtırdığımı söylesem de istemiyor sadece bu sorun değil aynı zamanda her evden gelen küçük sesten rahatsız oluyor Geçen garaj temizlenecekti garaj temizlennce ek para veriyoruz ben garaj kullanmıyorum diye para vermedi 10 senedir çok bunaldım artık ben de dikkat etmiyorum ne kadar dikkat etsem o kadar laf yedim kendisinden
Komşu haklı kusura bakmayın benim komşumda sürekli bişeyler silkeleyip çamaşır seriyor. Balkonum cam balkon ama camlar mahvoluyor. Ben ha gittik ha gidicez diye bişey demiyorum ama arkasından baya sayıyorum. Çamaşır temiz madem kendi balkonunuza silkeleyin, toz geliyor,saç geliyor sonra komşu uğraşsın sizin pisliğinizleKızlar çamaşırlarımı sererken silkerek seriyorum alt komşum balkonu kapalı balkon çamaşır sererken bana laf ediyor temiz çamaşır olduğunu açılması için açtırdığımı söylesem de istemiyor sadece bu sorun değil aynı zamanda her evden gelen küçük sesten rahatsız oluyor Geçen garaj temizlenecekti garaj temizlennce ek para veriyoruz ben garaj kullanmıyorum diye para vermedi 10 senedir çok bunaldım artık ben de dikkat etmiyorum ne kadar dikkat etsem o kadar laf yedim kendisinden
O da komşunun kötüsüymüş ama laf duymamak adına içeride silkeleyebilir yoksa taşınmayacaksa, yüz göz olunca kötü oluyorKomşuyu haklı bulan arkadaslara katılmıyorum ben insanlar birbirini ıdare etmeli bu durumda evde silkelememiz gereken okadar cok sey oluyor ki nereye kadar silkelemeyeceğiz?
Bence balkonumuzun içine silkelemeliyiz. Eğer kirlenecekse bizimki kirlensinKomşuyu haklı bulan arkadaslara katılmıyorum ben insanlar birbirini ıdare etmeli bu durumda evde silkelememiz gereken okadar cok sey oluyor ki nereye kadar silkelemeyeceğiz?
Sanırım hep anlayışlı insanlara denk gelmişsiniz. Mesela bazı sitelerde çamaşır silkelemek de yasak balkona bir şey asmak da yasak. Çoğu kişi bu sebeple çamaşır kurutma makinesi kullanır yada balkon içine silkeler. Kendim mesela balkona silkeleyip sonra balkonu akıtıyorum. Toz için de temizlik robotu var evde hava temizleme yaptırıyorum . Evet epey uğraştırıcı bir durum ama mecburen uyum sağlıyoruz kural varsa.Komşuyu haklı bulan arkadaslara katılmıyorum ben insanlar birbirini ıdare etmeli bu durumda evde silkelememiz gereken okadar cok sey oluyor ki nereye kadar silkelemeyeceğiz?
O zaman da siz haklısınız, komşunuzla konuşun derim. Kendisi silkeliyorsa size de kendi temizlik yapacağı günü yada haftanın belli bir gününü silkeleme günü olarak izin verebilir. Sonuçta kendisi de silkeliyormuş. Ben genel olarak hiç kimse bir şey silkelemiyor sanmıştım.Ya aslında doğru ama kendi bu kadar titizlenip halı silkelemesi tuhafıma gidiyor garaj konusuna gelince yönetmelik gereği ödemek zorunda aslında bence o zaman çamaşır dahil kimse birşey silkelememeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?