Konuştum benm tozum sana gelmez diyor ben zaten halı vs hiç silkelemem hoş değil dediğim gibi sadece çarşaf ama ben yapınca cama çıkıp söyleniyor ben de kimse yapmasın o zaman dedim ama kabul etmedi
Aslında kendisi altta biri olmasına rağmen halı vs silkeler ama buna rağmen bnm çamaşırıma laf etmesi biraz kafamı kurcaladı mesajlar için sağolun kızlar
Valla pislik silkeliyorsun gibi algılanmış. Halbuki kırışıklık açılsın diye yapıyorsun. Ben seni anladım. Kadın bir daha söylenirse sen aşağı halı silkerken bir şey yok ben tamiz çamaşır silkeleyince mi sorun oluyor diye yüzüne söyleyiver.
Ya aslında doğru ama kendi bu kadar titizlenip halı silkelemesi tuhafıma gidiyor garaj konusuna gelince yönetmelik gereği ödemek zorunda aslında bence o zaman çamaşır dahil kimse birşey silkelememeli
oda halı sılkeleyemez
halı sılkelemek nedır ya hangı cagda yasıyoruz halısını supurur supurgeyle temızlenemeyecek kadar toz pıslık ıcınde olan halıyı da yıkamacıya gondersın bır zahmet ne munasebet halı sılkeleyemez
ve tabı kı apartmanın gıderı varsa odemek zorunda ben kullanmıyorum garajı dıye bırsey yok apartman temızlıgıne gırıyor kendısı kıracı mı ev sahıbı mı ?
Sanırım biraz da gıcık yapısı var mesela onun misafirleri gelir ben üstte olmama rağmen gümbür gümbür ses yapar ben rahatsız olmam tabiki olacak Apartman sonuçta bazen olabilir kasıtlı olmamak kaydıyla ama geçen benm misafirim geldi sandalyeyi otururken çekti kadın hemen o da cart curt Bişeyler çekti karşılık verir gibi böyle huyları da var
oda halı sılkeleyemez
halı sılkelemek nedır ya hangı cagda yasıyoruz halısını supurur supurgeyle temızlenemeyecek kadar toz pıslık ıcınde olan halıyı da yıkamacıya gondersın bır zahmet ne munasebet halı sılkeleyemez
ve tabı kı apartmanın gıderı varsa odemek zorunda ben kullanmıyorum garajı dıye bırsey yok apartman temızlıgıne gırıyor kendısı kıracı mı ev sahıbı mı ?
odemek zorunda hanı eger kıracıysa ev sahıbıyle cozsun derdını ev sahıbıne soyleyın dıyecektım yonetıcı ev sahıbıyle gorussun dıyecektım ev sahıbıymıs zaten. odemek zorunda oyle ben kullanmıyorum dıye bırsey yok apartmana aıt garaj , temızlıgı yapılırken her daıre verıyor temızlık ucretını kendısının farkı neymıs de paşazademız odemıyormus
Gıcıklığına yapıyor bence kadın, zaten problemliymiş... temiz çamaşırı silkelemekte bir sorun görmüyorum ben. Çarşafı nevresimi kendi balkonunuza çırpmak epey zor olur, ikiye katlasanız ancak olur.
Çare kurutma makinası :))