• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım ?

sirinsh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2020
1.051
4.356
53
Alt kat komşum kendisini çok da iyi tanımıyorum merhaba merhaba olan bir aile .
Küçük yavru bir köpek almışlar , ve onu balkona koymuşlar hava buz gibi , köpek daha bebek altında bir minder bile yok ve ağlıyor 😞
Gecenin 2 si oldu ne yapmalıyım kadının eşi avukat okumuş mürekkep yalamış bir mikrop ..
Nasıl bir vicdan bu benim de evimde kedilerim var , aşağı koştum aşağıda bir köpeğe mi çarptılar onun sesi mi diye yok , yukarı çıktım tekrar ses meğer mama kabini balkona taşa koymuş yavrum ağlayıp duruyo .
Şimdi ben ne yapmalıyım
Kapısına gidip kavga mı cikartayim ?
Bir yere mi sikayet edeyim ?
Köpeği mi aldirtayim
Akıl verin çok üzüldüm 😞
Bakmayacaksan o hayvanın neden vebalini alıyorsun değil mi ?

Ay polisi falan arasanız acaba gelip bakarlar mı hani ses oluyor uyuyamıyorum ve yavru köpeği dışarda soğukta bıraktılar diye gelirler mi bilemedim. Siz bence muhattap olup başınıza iş almayın

Ay polisi falan arasanız acaba gelip bakarlar mı hani ses oluyor uyuyamıyorum ve yavru köpeği dışarda soğukta bıraktılar diye gelirler mi bilemedim. Siz bence muhattap olup başınıza iş almayın
İçim el vermiyor gündüz olsa Çoktan kapiya dayanmistim , yarın yöneticiye soylicem sabahtan gidip ,ben kiraciyim onlar ev sahibi 😞
Gerçekten sinirlerim bozuldu .
Ne yapılmalı başka bilmiyorum
Polis ilgilenir mi ki ?

İçim el vermiyor gündüz olsa Çoktan kapiya dayanmistim , yarın yöneticiye soylicem sabahtan gidip ,ben kiraciyim onlar ev sahibi 😞
Gerçekten sinirlerim bozuldu .
Ne yapılmalı başka bilmiyorum
Polis ilgilenir mi ki ?
Bir deneseniz mi acaba

Bence yöneticiyi arayın olmadı polis çağırın. Ne biçim insanlarmış ya. Ben köpeğim için 1500 tl elektrik faturası ödedim geçen kış uyuttuğum odada üşümesin diye. Millet balkona atıyor aç açık.... Alma yani bakmayacaksan offf
Minicik bı de ağlaya ağlaya sesi kısıldı. Sabah ilk isim yöneticiye gitmek takip edicem sonra yarın da aynı şey olursa polisi ariycam evet

Terbiyesiz ve vicdansızlığı mürekkep almıyor malesef.
Altin semerde vursan esek yine esek demisler atalarmiz.
Yarin söyleyin kopegin rahatsiz ettginden agladgindan dem vurun ne yapacaklarini sorun. Soguk kis gününde oyle bahcede dimdizlak kalamayacagini soyleyin.
El insaf imsan kulube yapar. Bahçede köpek bakilir da öyle dimdizlak konmaz. En azindan yuvasi olur. Yine aglar tabii basta alisana kadar evin icinde de olsa aglar annesinden ayrildiysa

Alt kat komşum kendisini çok da iyi tanımıyorum merhaba merhaba olan bir aile .
Küçük yavru bir köpek almışlar , ve onu balkona koymuşlar hava buz gibi , köpek daha bebek altında bir minder bile yok ve ağlıyor 😞
Gecenin 2 si oldu ne yapmalıyım kadının eşi avukat okumuş mürekkep yalamış bir mikrop ..
Nasıl bir vicdan bu benim de evimde kedilerim var , aşağı koştum aşağıda bir köpeğe mi çarptılar onun sesi mi diye yok , yukarı çıktım tekrar ses meğer mama kabini balkona taşa koymuş yavrum ağlayıp duruyo .
Şimdi ben ne yapmalıyım
Kapısına gidip kavga mı cikartayim ?
Bir yere mi sikayet edeyim ?
Köpeği mi aldirtayim
Akıl verin çok üzüldüm 😞
Bakmayacaksan o hayvanın neden vebalini alıyorsun değil mi ?
Gün gecmiyor ki bu tarz seylerle karsilasmayalim.. Allah ıslah etsin. Bu tarz insanlar hayvan bakmasin kardesim sahiplenmesinde. Evcil hayvan dedigin senin evkadin gibi olur ailenin bir parcasi olur. Evin susu olmaz, caninin isteidgini gibi bakamazsin davranamazsin, vuramazsın, bagiramazsin. En en nefret ettigim insan tioleri hayvancagizi sahiplenmisler ama balkonu uygun gormusler kendisine 😡 hava sogukta olsa sicakda olsa bahcen yok ise ve o bahcede o kopek icin şartlara uygun kluben de yok ise kendin nasik yatakda g*tunu devirip uyuyorsan o havyamda kendisine alinan minder de kivrilio yatmaya hakki var. Arayin polisi yada yarin bekediyeyi arayin barinagi arayin ne biliyim en azindan gelip 2 cift laf ederler uyarirlar. Haksızlik karşısında susanda dilsiz şeytandır diye bir söz vardir. Susmayin lutfen sesinizi cikarin 🙏🏼

Yarin söyleyin kopegin rahatsiz ettginden agladgindan dem vurun ne yapacaklarini sorun. Soguk kis gününde oyle bahcede dimdizlak kalamayacagini soyleyin.
El insaf imsan kulube yapar. Bahçede köpek bakilir da öyle dimdizlak konmaz. En azindan yuvasi olur. Yine aglar tabii basta alisana kadar evin icinde de olsa aglar annesinden ayrildiysa
Polisi aradım geldiler 5 dk da . Alayım köpeği içeri diyo 🙄🙄🙄 hayvanın canı çıktı soğuktan

Bahçe degil balkon bı de 😞

Gün gecmiyor ki bu tarz seylerle karsilasmayalim.. Allah ıslah etsin. Bu tarz insanlar hayvan bakmasin kardesim sahiplenmesinde. Evcil hayvan dedigin senin evkadin gibi olur ailenin bir parcasi olur. Evin susu olmaz, caninin isteidgini gibi bakamazsin davranamazsin, vuramazsın, bagiramazsin. En en nefret ettigim insan tioleri hayvancagizi sahiplenmisler ama balkonu uygun gormusler kendisine 😡 hava sogukta olsa sicakda olsa bahcen yok ise ve o bahcede o kopek icin şartlara uygun kluben de yok ise kendin nasik yatakda g*tunu devirip uyuyorsan o havyamda kendisine alinan minder de kivrilio yatmaya hakki var. Arayin polisi yada yarin bekediyeyi arayin barinagi arayin ne biliyim en azindan gelip 2 cift laf ederler uyarirlar. Haksızlik karşısında susanda dilsiz şeytandır diye bir söz vardir. Susmayin lutfen sesinizi cikarin 🙏🏼

Aradım polis geldi şimdilik içeride köpek ama takipteyim . Peşini bırakmam polis de çok kibar içeri alın lütfen yazık hava çok soğuk bebek muhtemelen dedi
Avukatta diyor ki aaaaaaaa içeri alayım tamam

Hayvanlar rabbimin sessiz kulları gerçekten mesela ben bakamam cesaret edemiyorum hem hakkıyla bakamam çalışıyorum diye hemde yazık yani ailesinden ayırmakmış gibi geliyor. Üzüldüm

Back
X