• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım ?

Ah yavrum kiyamam ya içim parçalandı.
kedim var kısırlaştırdık inanki bir saniye yanından ayrılmadım birşey olacak diye ya bunlar nasıl insanlar. :kızgın:

Bu kımık zararlıları neden hayvan alıyor ki anlamıyorum ben gerçekten . Benim beynim yetmiyor .

Muhtemelen evlerinde anormal davranışları olan biri var ve psikologlar hayvan almayı tavsiye ediyor böyle anormal tiplere tedavi olsun diye. daha önce bu sebeple hayvan alan ve bakmayan psikopatlar gördüm.

bence hayvan alın tavsiyesini bırakmaları lazım.

Muhtemelen evlerinde anormal davranışları olan biri var ve psikologlar hayvan almayı tavsiye ediyor böyle anormal tiplere tedavi olsun diye. daha önce bu sebeple hayvan alan ve bakmayan psikopatlar gördüm.

Ailecek anormaller donuk donuk bakıyorlar insanın suratına . Selam verdikten 3-5 sn sonra selam verebiliyordu ..
Malum cemaatten ihraç edilmis kadın niye bunu söyledim anormal olduğu için .
Sonra market çalışanına kötü davrandigi için ben selam vermeyi kestim o hala bön bön bakmaya devam ediyordu .
İçin böyle bir değişik olur ya bazı insanlarla karsilasirsan öyle bir tipteler

bir yere bırakırlar, keşke gidip konuşsanız bebeğiniz de var sizin köpek bakmak zor iş eğer bakmayacaksanız sahiplendirebilirim diye, yavru köpekmiş, buyuk ihtimalle cinstir de, bir hevesle alınmıştır, eve alıp birkaç gun sonra sahiplendirseniz ne guzel olur.
Bebek değil çocukları 4-5 yaşında tam bir azman .. 24 saat ciyak ciyak bağıran bir çocuk keza anne de öyle ciyak ciyak..Baba biraz sakin o da kendi halinde . Konuşulacak bir tip gerçekten değil kadın enteresan bir tip . Zaten hemen alt katimda muhtemelen bakamayacaklarini anlayacaklar , parayla alınmış bir köpek belli . İnşallah aldıkları yere geri verirler bu tipler para verdikleri şeyi sokağa atamazlar .

Ah yazık ya polise belediyeye her yere şikayet edin
Polise diyorki apartmanda hayvan bakanlar var rahatsız olacaklarını düşünmedik .
Ya aptal köpekten rahatsız olan yok ki sen köpeği buz gibi havada balkonda taşın üstüne koymuşsun , hayvanin içi çıktı ağlarken , yanına bir yuva bile koymamissin , titriyor çok minik .. sanki insanlar köpeğin varlığından rahatsız oluyor gerçekten bu algısı zayıf tipler nasıl avukat olup bir başkasının hakkını savunabiliyor cok ilginç 🤦
Adalet bir tek insanlara mi var
Rahat rahat nasıl uyuyosun evde
Sinirlerim çok bozuk
Mama ve su kabı hala dışarda köpek nerde bilmiyorum sesi çıkmıyor 😞

gerçekten bu algısı zayıf tipler nasıl avukat olup bir başkasının hakkını savunabiliyor cok ilginç 🤦

Duyarlılığınızı çok takdir ettim fakat bu söylediğiniz olmamış. İnsanların mesleklerinin karakterleri ile ilgisi yoktur.

Duyarlılığınızı çok takdir ettim fakat bu söylediğiniz olmamış. İnsanların mesleklerinin karakterleri ile ilgisi yoktur.

Avukatlar adaleti sağlamak için varlar etik gereği böyle ve adalet bu dünyada sadece insanlar için değil.
O köpeğin de hakları var madem aldın geldin annesinden ayırdın bakacaksın , barınma ve gıda ihtiyacını karsilayacaksin ben kendi kopegine bile bakmaktan aciz birini avukat olarak kabul edemem ..

Avukatlar adaleti sağlamak için varlar etik gereği böyle ve adalet bu dünyada sadece insanlar için değil.
O köpeğin de hakları var madem aldın geldin annesinden ayırdın bakacaksın , barınma ve gıda ihtiyacını karsilayacaksin ben kendi kopegine bile bakmaktan aciz birini avukat olarak kabul edemem ..

Adaleti sağlamak tüm insanlığın görevi. Bahsettiğiniz konunun komşunuzun mesleği ile bir ilgisi yok. Keşke şu ayrımları yapabilsek artık. Köpek bakmakla avukatlık yapmak arasındaki bağı kuramadım affedin.

Mesleğiniz ne bilmiyorum ama aynı durumu ben sizin mesleğinizi örnek vererek anlatmış olsam, size ve meslektaşlarınıza ayıp etmiş olmaz mıyım?

Ya al işte abi , bizim toplumumuzdaki doktorlar da yapıyorsa bunu ne diym yani , çıldırmalık konu .

Herhangi otizmli , kör vb olmadıkça bi evde ben yine kimsenin pskoloji adına hayvan almasından yana değilim ya . Oyuncak değil ki bu .
Ya tutarsa diye bi hayatı harcamaktan farkı yok bana göre .

Bence olmalıdır ama .

İnsan sevmeyen doktor olmasın kardeşim .

Yetenekli olmayan grafiker olmasın .

Çocuk sevmeyen öğretmen olmasın .

Adalet ve merhameti içinde taşımayan insan da avukat olmasın bana göre .
Olunca durum bu oluyor işte .

Bence olmalıdır ama .

İnsan sevmeyen doktor olmasın kardeşim .

Yetenekli olmayan grafiker olmasın .

Çocuk sevmeyen öğretmen olmasın .

Adalet ve merhameti içinde taşımayan insan da avukat olmasın bana göre .
Olunca durum bu oluyor işte .

Söylediğimi çok yanlış anlıyorsunuz bence. Adalet, merhamet ve vicdan sahibi olmak evrensel insani değerlerdir. Herkeste olmalı zaten. Bir olaydan yola çıkarak tüm meslek erbabını genelleme altında bırakmak yanlıştır. Üstelik konunun meslekle, ya da mesleğini yapmakla ilgisi yok.

Söylediğimi çok yanlış anlıyorsunuz bence. Adalet, merhamet ve vicdan sahibi olmak evrensel insani değerlerdir. Herkeste olmalı zaten. Bir olaydan yola çıkarak tüm meslek erbabını genelleme altında bırakmak yanlıştır. Üstelik konunun meslekle, ya da mesleğini yapmakla ilgisi yok.
Yazmayacaktım polemiğe girip banlanmak istemedim ama yine dayanamayacağım .

Sorun tam da bu kafa yapısı bence , bi hayvanın hayatı bir insanın mesleki değerlerinin kıstası olamaz diyorsan o zaman herkes ona göre davranacak .
Sizler canlı hayatını umursamayan özbenliklerni her şeyden çok önemseyen insanlarsınız . ( herhangi bir meslek grubu için söylüyorum bunu ).

Ben bunu görüyorum , iyi forumlar dilerim size .
Anladım avukatsınız tebrikler süper , bari yasal bir iki tavsiye verseydiniz . Ama işteeee

Ailecek anormaller donuk donuk bakıyorlar insanın suratına . Selam verdikten 3-5 sn sonra selam verebiliyordu ..
Malum cemaatten ihraç edilmis kadın niye bunu söyledim anormal olduğu için .
Sonra market çalışanına kötü davrandigi için ben selam vermeyi kestim o hala bön bön bakmaya devam ediyordu .
İçin böyle bir değişik olur ya bazı insanlarla karsilasirsan öyle bir tipteler
vah yavrum :(
elimde değil çok korkarım kediden de köpekten de ama pek severim kıyamam hele yavrulara
çıkarmadılar değil mi balkona? İçerde köpek

Yazmayacaktım polemiğe girip banlanmak istemedim ama yine dayanamayacağım .

Sorun tam da bu kafa yapısı bence , bi hayvanın hayatı bir insanın mesleki değerlerinin kıstası olamaz diyorsan o zaman herkes ona göre davranacak .
Sizler canlı hayatını umursamayan özbenliklerni her şeyden çok önemseyen insanlarsınız . ( herhangi bir meslek grubu için söylüyorum bunu ).

Ben bunu görüyorum , iyi forumlar dilerim size .
Anladım avukatsınız tebrikler süper , bari yasal bir iki tavsiye verseydiniz . Ama işteeee

Birincisi avukat olduğumu söylemedim. Komşu doktor da, mühendis de olsa farketmezdi, aynı şeyleri söylerdim. Malum adalet herkese lazım. :KK66:

Canlı hayatını umursamadığımı da nereden çıkardınız, beni tanımıyorsunuz bile.

İşte size yasal olmayan bir tavsiye peşin hükümlü olmak iyi bir şey değildir. Size de iyi forumlar dilerim.

Hanımlar konuya falanca yerden ihraç edildiler, meslekler vb konuları dahil etmeyin sonra tartışma çıkıyor.
Yalın olarak mevzu şu bir aile buz gibi balkonda el kadar köpeğe baktığını sanıyor, bu durumda ne yapılmalı?

S sirinsh çevrenizdeki hayvan koruma dernekleriyle iletişime geçin, o köpeği oradan aldırtın.

Bir de kamu spotu yapayım, evin balkonunda bakmak için evcil sahiplenmeyin, bahçeniz vardır bahçenizde kendine ait kulübesi, barınağı olur yazın pişmez kışın üşümez, sağlığı keyfi yerindedir, sizden yeterli şefkati ve sevgiyi görüyordur amenna ama kusura bakmayın gerçekten özür dilerim, evde bakacaksanız ya doğru düzgün bakın balkona atmayın ya da hiç sahiplenmeyin, balkonda bakılan canları görüyorum, köpekler için diyorum kimisi hiç gezmeye çıkarılmıyor, o garibim taşın üstünde yatıyor, wc ihtiyacını orada görüyor, yemeğini orada yiyor, kışın üstüne yağmur kar, yazın güneşin kavurucu sıcağı vuruyor, yazıktır günahtır böyle sahiplenme olmaz.

Back
X