Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kımık zararlıları neden hayvan alıyor ki anlamıyorum ben gerçekten . Benim beynim yetmiyor .
Muhtemelen evlerinde anormal davranışları olan biri var ve psikologlar hayvan almayı tavsiye ediyor böyle anormal tiplere tedavi olsun diye. daha önce bu sebeple hayvan alan ve bakmayan psikopatlar gördüm.
bence hayvan alın tavsiyesini bırakmaları lazım.
Aynen bence deMuhtemelen evlerinde anormal davranışları olan biri var ve psikologlar hayvan almayı tavsiye ediyor böyle anormal tiplere tedavi olsun diye. daha önce bu sebeple hayvan alan ve bakmayan psikopatlar gördüm.
Bebek değil çocukları 4-5 yaşında tam bir azman .. 24 saat ciyak ciyak bağıran bir çocuk keza anne de öyle ciyak ciyak..Baba biraz sakin o da kendi halinde . Konuşulacak bir tip gerçekten değil kadın enteresan bir tip . Zaten hemen alt katimda muhtemelen bakamayacaklarini anlayacaklar , parayla alınmış bir köpek belli . İnşallah aldıkları yere geri verirler bu tipler para verdikleri şeyi sokağa atamazlar .bir yere bırakırlar, keşke gidip konuşsanız bebeğiniz de var sizin köpek bakmak zor iş eğer bakmayacaksanız sahiplendirebilirim diye, yavru köpekmiş, buyuk ihtimalle cinstir de, bir hevesle alınmıştır, eve alıp birkaç gun sonra sahiplendirseniz ne guzel olur.
Polise diyorki apartmanda hayvan bakanlar var rahatsız olacaklarını düşünmedik .Ah yazık ya polise belediyeye her yere şikayet edin
gerçekten bu algısı zayıf tipler nasıl avukat olup bir başkasının hakkını savunabiliyor cok ilginç![]()
Duyarlılığınızı çok takdir ettim fakat bu söylediğiniz olmamış. İnsanların mesleklerinin karakterleri ile ilgisi yoktur.
Avukatlar adaleti sağlamak için varlar etik gereği böyle ve adalet bu dünyada sadece insanlar için değil.
O köpeğin de hakları var madem aldın geldin annesinden ayırdın bakacaksın , barınma ve gıda ihtiyacını karsilayacaksin ben kendi kopegine bile bakmaktan aciz birini avukat olarak kabul edemem ..
Ya al işte abi , bizim toplumumuzdaki doktorlar da yapıyorsa bunu ne diym yani , çıldırmalık konu .Muhtemelen evlerinde anormal davranışları olan biri var ve psikologlar hayvan almayı tavsiye ediyor böyle anormal tiplere tedavi olsun diye. daha önce bu sebeple hayvan alan ve bakmayan psikopatlar gördüm.
Bence olmalıdır ama .Duyarlılığınızı çok takdir ettim fakat bu söylediğiniz olmamış. İnsanların mesleklerinin karakterleri ile ilgisi yoktur.
Bence olmalıdır ama .
İnsan sevmeyen doktor olmasın kardeşim .
Yetenekli olmayan grafiker olmasın .
Çocuk sevmeyen öğretmen olmasın .
Adalet ve merhameti içinde taşımayan insan da avukat olmasın bana göre .
Olunca durum bu oluyor işte .
Yazmayacaktım polemiğe girip banlanmak istemedim ama yine dayanamayacağım .Söylediğimi çok yanlış anlıyorsunuz bence. Adalet, merhamet ve vicdan sahibi olmak evrensel insani değerlerdir. Herkeste olmalı zaten. Bir olaydan yola çıkarak tüm meslek erbabını genelleme altında bırakmak yanlıştır. Üstelik konunun meslekle, ya da mesleğini yapmakla ilgisi yok.
vah yavrumAilecek anormaller donuk donuk bakıyorlar insanın suratına . Selam verdikten 3-5 sn sonra selam verebiliyordu ..
Malum cemaatten ihraç edilmis kadın niye bunu söyledim anormal olduğu için .
Sonra market çalışanına kötü davrandigi için ben selam vermeyi kestim o hala bön bön bakmaya devam ediyordu .
İçin böyle bir değişik olur ya bazı insanlarla karsilasirsan öyle bir tipteler
Yazmayacaktım polemiğe girip banlanmak istemedim ama yine dayanamayacağım .
Sorun tam da bu kafa yapısı bence , bi hayvanın hayatı bir insanın mesleki değerlerinin kıstası olamaz diyorsan o zaman herkes ona göre davranacak .
Sizler canlı hayatını umursamayan özbenliklerni her şeyden çok önemseyen insanlarsınız . ( herhangi bir meslek grubu için söylüyorum bunu ).
Ben bunu görüyorum , iyi forumlar dilerim size .
Anladım avukatsınız tebrikler süper , bari yasal bir iki tavsiye verseydiniz . Ama işteeee