• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım ?

Aradım polis geldi şimdilik içeride köpek ama takipteyim . Peşini bırakmam polis de çok kibar içeri alın lütfen yazık hava çok soğuk bebek muhtemelen dedi
Avukatta diyor ki aaaaaaaa içeri alayım tamam
Polis diyene kadar zekasi yetmedi berhalde. Inşallah yarin yapmaz yine. Bende polisi arardim sizin yerinizde olsam. Insanin ici acir ya ciyak ciyak 😔

Hayvanlar rabbimin sessiz kulları gerçekten mesela ben bakamam cesaret edemiyorum hem hakkıyla bakamam çalışıyorum diye hemde yazık yani ailesinden ayırmakmış gibi geliyor. Üzüldüm
Hayvanlar rabbimin sessiz kulları gerçekten mesela ben bakamam cesaret edemiyorum hem hakkıyla bakamam çalışıyorum diye hemde yazık yani ailesinden ayırmakmış gibi geliyor. Üzüldüm

Ya iki saattir başıma ağrılar girdi , o kadar minikki . Ağlaya ağlaya içi çıktı garibimin , herkes hayvan bakmak zorunda değil ki bakamiyorsan neden alıyorsun ?
Yazık günah degil mi o da can taşıyor 🤦
Hala sinirimi atamadım.

Polis diyene kadar zekasi yetmedi berhalde. Inşallah yarin yapmaz yine. Bende polisi arardim sizin yerinizde olsam. Insanin ici acir ya ciyak ciyak 😔

Sanırım yetmedi ..
Ya bunlar değişik aşağıda büyük bir market var onun önüne arabayı çekmiş kadın .
Market çalışanı çıktı kapinin zilini çalıyor kadın içerde açmıyor kapıyı benim çocuğum var arabayı çekemem diyo 🙄🙄
Market çalışanı 10 dk yalvardı hanfendi sevkiyat var lütfen diye kadın kapıyı açmadi çocuğu yalvartti o garibimde çaresiz indi aşağı .
Şimdi de bu vukuat ..
Gerçekten sinirlerim bozuldu

Ha bu arada video çektim yarın da yaparsa hayvanseverler derneğine video şeklinde aticam , polisi yine ararım bırakmam o yavrumun hakkını bu pisliklere ..
Sen bı de annesin ufak çocuğun var hiç mi vicdanın sizlamiyo o köpek de daha bebek taş ta yatiriyosun onu ..
Allah nasl biliyorsa öyle yapsın bu çeşit mahluklari

Ha bu arada video çektim yarın da yaparsa hayvanseverler derneğine video şeklinde aticam , polisi yine ararım bırakmam o yavrumun hakkını bu pisliklere ..
Sen bı de annesin ufak çocuğun var hiç mi vicdanın sizlamiyo o köpek de daha bebek taş ta yatiriyosun onu ..
Allah nasl biliyorsa öyle yapsın bu çeşit mahluklari

ya dışarı atarlarsa, bence bırakabilirler sokağa. gunah ya vicdansızlar. kendileri bebeğe merhamet etmiyor, Allah onların bebeğine merhamet etsin. karma var çunku.

ya dışarı atarlarsa, bence bırakabilirler sokağa. gunah ya vicdansızlar. kendileri bebeğe merhamet etmiyor, Allah onların bebeğine merhamet etsin. karma var çunku.

Köpeği içeri aldı gerizekalı ama mama ve su kabini bıraktı dışarda o daha bebek ve acikacak😞 gerçekten ızdırap oldu bana bu yavru köpek .
Konuşulacak insan da değil bunlar polis köpeği içeri sokturttu ama besle köpeği aptal diyemedi tabi .
Ne yapicam bilmiyorum balkondan takip etmek dışında ne yapabilirim bilemiyorum ki

Bu kımık zararlıları neden hayvan alıyor ki anlamıyorum ben gerçekten . Benim beynim yetmiyor .

Benim de yetmiyor ama acayip sinir oluyorum .
Saat kaç oldu uyuyamadım
Hayvani içeri aldı aptal ama mama ve su kabini dışarda bıraktı 🤦
Yani nasıl bir gerizekali çözemedim ki .
Allah o yavruya yardım etsin , elimden başka bir şey gelmiyor 😞
İnşallah bakamayacaklarini o küçük beyinleri anlar da hakeden birine verirler

Sanırım yetmedi ..
Ya bunlar değişik aşağıda büyük bir market var onun önüne arabayı çekmiş kadın .
Market çalışanı çıktı kapinin zilini çalıyor kadın içerde açmıyor kapıyı benim çocuğum var arabayı çekemem diyo 🙄🙄
Market çalışanı 10 dk yalvardı hanfendi sevkiyat var lütfen diye kadın kapıyı açmadi çocuğu yalvartti o garibimde çaresiz indi aşağı .
Şimdi de bu vukuat ..
Belli ki ikisi de vicdan sahibi degil. Siz kopegin oyle kalmasina musade etmezsiniz bence kopek sansli

Belli ki ikisi de vicdan sahibi degil. Siz kopegin oyle kalmasina musade etmezsiniz bence kopek sansli
Müsade etmem ama alıp giderlerse nasıl engel olabilirim 😞
Tek temennim eziyet etmemeleri .
Ne bileyim bir yerlere birakirlarsa nasıl haberim olabilir ki .
Bı daha balkona atamazlar ama bu sefer cingar çıkartır rezil ederim polise bırakmam .

Hayvanseverler derneğini arayin onlar gelir bu kadının hakkindan sizin bir etkiniz olmaz işine karışan komşu konumuma düşersiniz

Takipteyim.. karsilasirsam kendimi tutamam zaten , ben aşağıda sokak kedilerine mama ve su verirken bile ben deliymisim gibi bakan birileri ne halt etmeye eve köpek alır ki zaten?
4-5 yaşlarında şımarık ortalığı inleten bir cocuklari var sırf o çocuğa oyuncak olsun diye aldılar o zavallimi .
Beter olsunlar .

Bı daha balkona atamazlar ama bu sefer cingar çıkartır rezil ederim polise bırakmam .
Gorurseniz,gormezseniz ne yapılır ki😔 böyle devam ederse diyalog halindeyseniz barinaga ya da sahiplendirmeye vermeyi onerebilirsiniz. Siz alamazsiniz buyuk ihtimal.
Onlar bakti sonra hevesi mi geçti anlamadim ki balkonda bakmak icin kopek mi alinir

Ben olsam dernek mernek hiç bişey bekleyemezdim heralde , yaşayan bi canlının çocuğunu avutacak oyuncak olmadığını öğrenmeli artık bu oksijen israfları ! .

Çoktan yüz göz olmuş kavga etmiştm .

Gorurseniz,gormezseniz ne yapılır ki😔 böyle devam ederse diyalog halindeyseniz barinaga ya da sahiplendirmeye vermeyi onerebilirsiniz. Siz alamazsiniz buyuk ihtimal.
Onlar bakti sonra hevesi mi geçti anlamadim ki balkonda bakmak icin kopek mi alinir
Ben olsam dernek mernek hiç bişey bekleyemezdim heralde , yaşayan bi canlının çocuğunu avutacak oyuncak olmadığını öğrenmeli artık bu oksijen israfları ! .

Çoktan yüz göz olmuş kavga etmiştm .

Diyalog halinde değilim market çalışanına yaptığı nahos hareketten sonra selam vermeyi de kestim .
Köpeğin bu akşam ilk gecesi ilk geceden balkona atmışlar çocuğu ..
Yarın böyle bir şey tekrarlanirsa emin olun bende rezalet çıkartırim avukat olması bişey değiştirmez yaptığı vicdansizlik ..
Bu arada hala mama ve su kabı dışarda 🤦
Hayvanın sesi yok muhtemelen sadece soğuktan kurtarabildim 😞

Diyalog halinde değilim market çalışanına yaptığı nahos hareketten sonra selam vermeyi de kestim .
Köpeğin bu akşam ilk gecesi ilk geceden balkona atmışlar çocuğu ..
Yarın böyle bir şey tekrarlanirsa emin olun bende rezalet çıkartırim avukat olması bişey değiştirmez yaptığı vicdansizlik ..
Bu arada hala mama ve su kabı dışarda 🤦
Hayvanın sesi yok muhtemelen sadece soğuktan kurtarabildim 😞
Gece okudum konunuzu sabah kalkınca ilk aklıma sizin konu geldi. İnşallah yakın zamanda kendilerinde köpeğe bakacak vicdan ve sorumluluk duygusu olmadığını anlayıp başka birine sahiplendirirler. Yazık ya hu hayvana bebek diyorsunuz daha Allah herkesin kalbine merhamet versin

Sanırım yetmedi ..
Şimdi de bu vukuat ..
Tuhaf bir çift

bir yere bırakırlar, keşke gidip konuşsanız bebeğiniz de var sizin köpek bakmak zor iş eğer bakmayacaksanız sahiplendirebilirim diye, yavru köpekmiş, buyuk ihtimalle cinstir de, bir hevesle alınmıştır, eve alıp birkaç gun sonra sahiplendirseniz ne guzel olur.

Back
X