- 13 Mayıs 2020
- 1.051
- 4.356
- 53
Hanımlar konuya falanca yerden ihraç edildiler, meslekler vb konuları dahil etmeyin sonra tartışma çıkıyor.
Yalın olarak mevzu şu bir aile buz gibi balkonda el kadar köpeğe baktığını sanıyor, bu durumda ne yapılmalı?
S sirinsh çevrenizdeki hayvan koruma dernekleriyle iletişime geçin, o köpeği oradan aldırtın.
Bir de kamu spotu yapayım, evin balkonunda bakmak için evcil sahiplenmeyin, bahçeniz vardır bahçenizde kendine ait kulübesi, barınağı olur yazın pişmez kışın üşümez, sağlığı keyfi yerindedir, sizden yeterli şefkati ve sevgiyi görüyordur amenna ama kusura bakmayın gerçekten özür dilerim, evde bakacaksanız ya doğru düzgün bakın balkona atmayın ya da hiç sahiplenmeyin, balkonda bakılan canları görüyorum, köpekler için diyorum kimisi hiç gezmeye çıkarılmıyor, o garibim taşın üstünde yatıyor, wc ihtiyacını orada görüyor, yemeğini orada yiyor, kışın üstüne yağmur kar, yazın güneşin kavurucu sıcağı vuruyor, yazıktır günahtır böyle sahiplenme olmaz.
Zaten kakasını taş a yapmış yavrum , ilk gecesiydi daha minicikti mune ..
İçeri aldirabildim bugün iki kere kapılarını dinledim ses falan gelmiyor içerde yok gibi .
Nefret ediyorum böyle insanlardan ..