Ne yapmalıyım?

YellowRabbit

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
188
146
18
40
Merhabalar Geçenlerde konu açmıştım Kv ve görümcem sürekli akıl veriyor uyuz oluyorum diye.
Bebeğim hastaydı (önce görümcem in çocuğu hastaydı ben onun bulaştırdığına inanıyorum) çok şükür iyileşti. Bu süreçte kayınvalidem iyi bak çocuğa hiç bişeyi ni ihmal etme şunu yedir bunu yedir görümcem de aynı şekildeydi sanki ben bunları yapmıyormuşum gibi ki hasta olmadan öncede hep böyleler di. Herşeyi onlar bilir onlar anlardı geri kalan herkes cahil onların gözünde. Daha başka salak yerine koyan çok davranışları var. Hep tamam deyip geçiyordum. Ama en sonunda canıma tak etti eşime söyledim eşimde kardeşini güzel bir dille uyardı. Kötü hiç birşey söylemedi. Ama onlar herzaman yaptıkları gibi küstüler bize.
Bikaç gündğr ne arıyorlar ne soruyolar. Çok seven babanne ye ne oldu merak ediyorum torununu hiç sormuyor bile ıyi oldumu nasıl durumu diye?
Onlar böyle yapınca eşiminde üzüldüğünü farkettim bugün. Ben ona istersen sen görüş sonuçta senin annen diyorum. Ben buna engel olamam diyorum yok diyor.
Sizce ben arayayım mı? Kendimi ezdirmekte istemiyorum ama eşimde üzülüyor sanırım ne yapmalıyım?

Hem eşini olaya dahil edip hemde onları aramak mı ıstıyorsun?

Offf her seyi abartmissiniz bence. Babaannenin ya da halanin cocugun yiyecegi ile ilgili fikir vermesinde bir sorun yok bence ama siz once ona takilmissiniz. Sonra esinizin onlari susturup uzulmesine takilmissiniz. Esinizi dahil ederken ne olacagini saniyordunuz ki? Sonucta bu insanlarin tamamini taniyan sizsiniz, herhalde esinizin konusacagini, onlarin darilacaginj ve bu durumda esinizin uzulecegini ongormus ve yine de bu yolu tercih etmis olmalisiniz ama bu durumda da sizin yine bunu kafaya takmaniz yanlis

Böyle görümcede bende var sanki İçişleri bakanı herşeyi o bilir o anlar herkese herşeye karışır. Bende geçistirirm . İnsanı salak saf yetine koyuyor bildiğin. Kibrinden ötürü oluyor bence bunlar. Böyle insanlarla geçim edilmez bir nevi idare edilirler hep hayatta. Ben gorumceme en son azarı bastım şimdi sesi cikmiyor aramıyor bende aramasını hiç istemiyorum görmek bile istemiyorum. Kafam rahat oh miss bence sen hiç arama eşim üzülmesin vs diye hazır küsmüsken babannesi torunu görsün Esin götürsün getirsin mümkünse isterlerse istemezse Allah selamet versin de otur

Profildeki yaşınız doğruysa, rahatsız olduğunuz bir konuyu ilk başta tavrinizla yine devam ederlerse konuşurak halledebilmeyi öğrenmiş olmanız gerekiyor diye düşünüyorum.

Önerilerinden rahatsız oluyorsaniz tamam deyip geçmek yerine usulüne uygun cevap verseydiniz ya. Eşi karıstıracak bir durum yokmuş ortada.

Ama madem eşiniz konuştu sizin yerinize, aramayın bu süre. Yine küstüler dediğinize göre az cok tahmin etmeliydi biz böyle olacağını.

Son düzenleme:
Sizi cahil biri olarak gördükleri için değil büyüğünüz olarak iyiliğiniz için tavsiye veriyorlar. Hoşunuza gitmeyebilir ama bu kadar büyütülecek bir şey yok bence. Tamam diyip geçebilirdiniz. Boş yere ortalığı karıştırmışsınız

Ne güzel işte annesi torunuma çok çok iyi bakıyordur diyerek merak etmiyor çünkü iyi olduğunu biliyor. Bence sevinmelisiniz.

Eşe söylenilip büyütülecek bir konu değilmiş ki kendin halletmeliydin. Şuan oglunu ya da abisini kışkırtmış konumdasın onların gözünde ne gerek vardı ki buna eşini de kötü etmişsin durduk yere.

Ee zaten bunu istiyordunuz istediğiniz oldu şimdi merak etmiyorlar diyorsunuz. Siz takıntılı olmayasınız. Ne istediğinize bir karar verin. Ki ortada büyütülcek bir şeyde yoktu. Eşin uyarmış ne bekliyordun arayıp sormalarını mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…