ne yapmalıyım ?

asas55

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
15
-13
16
34
önceden hep o beni arardı
hala arıyor ama bn aradığımda açmıyor ve daha sonra şu yüzden açmadm demiyo ama bn biraz geç açsam ya da sonra dönsem hesap soruo
msjlarıma görüldü atıyor ama bn hemn dönüyorum bni artık sevmıomu acaba bi dün gece aradım ve açmadı hala bi açıklama yok mesaj atmış attığı msjda işimizle alakalı bi bilgi

Büyük küçük harf, imla ve noktalama kullanmanızı öneririm.
Konuya gelince ben istedğmi yaparım sen mecbursun havasında takılan sıradan bi erkek işte cok da şaapma.

Önceden ilgisi varmış. Ama artık ilgi duymuyor, sıkılmış sizden. Bir de başka biri olabilir. Çünkü genelde ilişkisi olanlar, kendileri arayınca görüşmeyi tercih ederler. O yüzden siz arayınca açmıyor olabilir, yanında biri varsa demek.
Bir de gözünüzü seveyim, ana dilinizi kullanmayı öğrenin. İmla sıfır yani. Harf yutmalar, noktalama işaretleri tümden kayıp, sahiden 30 yıldır Türkçe konuşup yazdığınıza emin misiniz? Hayret ediyorum, bu yaşlara gelip de insan nasıl yazmayı öğrenmez? Acele, telefonda yazdım falan da demeyin. Yazacağınız beş tane cümle yani, Montaigne Denemeler'i değil.

Hem kendi hesap vermez hem hesap ister bu nasıl beyin yanması?

aceleden falan demeyin derken bi gülme geldi size açıklama yapabileceğimi düşünüp beni uyarmanız çok tatlı

Kim bu?
Flortunuz mu, sevgiliniz mi, nişanlınız mı, eltiniz mi? Kim yani?

Doğru bir ilişkide bunların hiçbirini yaşamazsınız. Geç dönerse tatlı bir açıklama yapar, arayamıyorsa minik bir mesaj atar merak etmeyin diye. Gerçekten seven ve o ilişkide kalmak isteyen insan size bunları düşündürtmez.

Boylesi adamlar sadece vakit kaybi. Ayrilalim bile demeye gerek yok. Artik yazmayin etmeyin cevap da vermeyin. Kisacasi tenezzul etmeyin, bos verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…