Ahhh be zipzip eksikliğin hissediliyorMerhaba herkese. Erkek arkadaşımla tartıştık ve engelledim onu. Sonrasında ben onun gördüğü bir platformda bir arkadaşıma şakasına aşık bana bu adam tarzı bir şeyle yazdım. Birkaç gün sonra konuştuk sevgilimle bana çok kırgın sana güvenemiyorum her defasında başkalarıyla konuşuyorsun vs tarzı şeyler söylüyor. Tartıştiktan sonra genelde hatalı davranislarda bulunuyorum kabul ediyorum ama dün onu çok bitkin gördüm güvenimi kazan vs diyip burnumdan getiriyor resmen aramıyor ben yazmadan yazmıyor eskiden bir dk boş birakmayan adam. Bir yanda gururum ya uğraşma şununla diyor, diğer taraftan hak veriyorum kirginligina. Offf ne yapmaliyim
Offf sitenin nüfus müdürü müsünüz? Fikrinin varsa belirtin lütfen. Herkes sizin kadar "harika" değilGerçekten 36 yaşında mısınız?
Ahahaha onu hatırlıyorum. Tek yaptığı yaş kaç diye sormakti
Gerçekten mi ya çok seviyorum ama o da inanmıyor aslındasevmiyo gibisiniz
Gerçekten 36 yaşında mısınız?
Bir şey yapma bence..Offf ne yapmaliyim
Yasiniz 36 ise gercekten tavsiyem hicbir sey yapmayin da adam kurtulsun sizin gibi toksik birinden.Merhaba herkese. Erkek arkadaşımla tartıştık ve engelledim onu. Sonrasında ben onun gördüğü bir platformda bir arkadaşıma şakasına aşık bana bu adam tarzı bir şeyle yazdım. Birkaç gün sonra konuştuk sevgilimle bana çok kırgın sana güvenemiyorum her defasında başkalarıyla konuşuyorsun vs tarzı şeyler söylüyor. Tartıştiktan sonra genelde hatalı davranislarda bulunuyorum kabul ediyorum ama dün onu çok bitkin gördüm güvenimi kazan vs diyip burnumdan getiriyor resmen aramıyor ben yazmadan yazmıyor eskiden bir dk boş birakmayan adam. Bir yanda gururum ya uğraşma şununla diyor, diğer taraftan hak veriyorum kirginligina. Offf ne yapmaliyim
Ya yorum yapın aaaa yaş nerede yazılıyor fikrim yokAynı soruyu soracaktım. Aklın yolu bir. 16 yerine yanlışlıkla 36 yazmıştır inşallah.
Offf sitenin nüfus müdürü müsünüz? Fikrinin varsa belirtin lütfen. Herkes sizin kadar "harika" değil
Harika olmanız gerekmiyor zaten, sadece yaşınızın olgunluğunda olmanız bekleniyor. 36 yaşında kadında 16 yaş davranışları görünce şaşırıyoruz haliyle.Offf sitenin nüfus müdürü müsünüz? Fikrinin varsa belirtin lütfen. Herkes sizin kadar "harika" değil
Ya işte yanlış bir şey varsa söyleyin diye açtım konuyu. Gerçekten hatalı olabilirim burnundan getiriyorum şimdi benim güvenimi kazan diyince de gurur yapıyorum saçma sapan benimle ilgilenmiyor diye. Söyleyin ki ben de düzelteyim kendimiHarika olmanız gerekmiyor zaten, sadece yaşınızın olgunluğunda olmanız bekleniyor. 36 yaşında kadında 16 yaş davranışları görünce şaşırıyoruz haliyle.
Konuya dair bir tavsiyem yok, bu tip ilişkileri geride bırakalı yaklaşık bi 15-20 sene oldu. Gençler tavsiye versin size.
Başın dibin yanlış bacım nereni düzeltelim?Ya işte yanlış bir şey varsa söyleyin diye açtım konuyu. Gerçekten hatalı olabilirim burnundan getiriyorum şimdi benim güvenimi kazan diyince de gurur yapıyorum saçma sapan benimle ilgilenmiyor diye. Söyleyin ki ben de düzelteyim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?