Ne yapmalıyım?

Yapma ya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2022
38
8
1
Merhaba herkese. Erkek arkadaşımla tartıştık ve engelledim onu. Sonrasında ben onun gördüğü bir platformda bir arkadaşıma şakasına aşık bana bu adam tarzı bir şeyle yazdım. Birkaç gün sonra konuştuk sevgilimle bana çok kırgın sana güvenemiyorum her defasında başkalarıyla konuşuyorsun vs tarzı şeyler söylüyor. Tartıştiktan sonra genelde hatalı davranislarda bulunuyorum kabul ediyorum ama dün onu çok bitkin gördüm güvenimi kazan vs diyip burnumdan getiriyor resmen aramıyor ben yazmadan yazmıyor eskiden bir dk boş birakmayan adam. Bir yanda gururum ya uğraşma şununla diyor, diğer taraftan hak veriyorum kirginligina. Offf ne yapmaliyim

Ahhh be zipzip eksikliğin hissediliyor
Olsaydı sormuştu şimdi yaşlar kaç

Yasiniz 36 ise gercekten tavsiyem hicbir sey yapmayin da adam kurtulsun sizin gibi toksik birinden.

Offf sitenin nüfus müdürü müsünüz? Fikrinin varsa belirtin lütfen. Herkes sizin kadar "harika" değil
Harika olmanız gerekmiyor zaten, sadece yaşınızın olgunluğunda olmanız bekleniyor. 36 yaşında kadında 16 yaş davranışları görünce şaşırıyoruz haliyle.

Konuya dair bir tavsiyem yok, bu tip ilişkileri geride bırakalı yaklaşık bi 15-20 sene oldu. Gençler tavsiye versin size.

Ya işte yanlış bir şey varsa söyleyin diye açtım konuyu. Gerçekten hatalı olabilirim burnundan getiriyorum şimdi benim güvenimi kazan diyince de gurur yapıyorum saçma sapan benimle ilgilenmiyor diye. Söyleyin ki ben de düzelteyim kendimi

Başın dibin yanlış bacım nereni düzeltelim?

Bir kere ergen gibi her tartışmada engellenip iletişim yolları kapatılmaz. İnsanlar konuşarak anlaşır. Çok gerildiyseniz kapatır sakinleşince konuşur çözensiniz.

İkincisi adamın iletişim yollarını kapattıktan sonra göreceği şekilde afedersiniz ipini koparmış gibi gelene geçene mavi boncuk dağıtmışsınız. Aklı başında bir adam o hareketten sonra yüzünüze bakmazdı ki buradan sevgilinizin de çok aklı başında bir adam olmadığını anlıyoruz.

Üçüncüsü hata yaptığınızı anladıysanız özür dilersiniz, karşı taraf da kabul ederse mevzu unutulur gider. Kabul etmezse ilişki biter. Ama ilişkiyi bitirmeyip mevzuyu sündüren insan beş para etmez bir insandır. Bu insana alttan alınmaz, totişine tekme konulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…