Ne yapmalıyım?

Sorun sizde bence kendinizi düzeltmeye çalışın. Karşımda ki insan her kavgada böyle şeyler yapsa ben de güvenmem soğurum.

Her tartışmada bir başkasına yazmanız karaktersizlik bence aşık bile degılsınız aşık insan üzmez

İşte bundan bahsediyorsun ben de. Ya kabul etme ayrıl bitsin ya da sındır ve devam et. Beni artık böyle şeyler yapmayacağına inandır, güven ver vs tarzı şeyler "ikna et beni" mantığı gurur kırıcı değil mi? Ayrılalım o zaman diyorum bu defa da bide sen mi ayriliyorsun utanmadan diyor şaşırdım kaldım

Şaşırıp kalacak bir şey yok ortada. Bu muameleyi hak etmediğinizi düşünüyorsanız ayrılırsınız. Ayrılık tek kişilik bir karardır. Yok ben bunu hak ettim diyorsanız dediklerini yapar güvenini kazanmaya çalışırsınız.

Hak ettim ama yine de yediremiyorum

Söylediğini algılayın önce ; benim güvenimi kazan diyen adam dolaylı yoldan namusunuza laf ediyordur, güvenimi kazan ne demek ?? nasıl hadsiz bir laf, işitilebilecek daha büyük bir hakaret var mı ? Neyi düzelteceksiniz ağzının payını verin hepsi bu

Niye böyle çiğ şakalar yapıyorsun ki? Bu adam bana aşık ehe ehe falan..
Sevgiliyle kavga edip, engelleyip (bu apayrı bi saçmalık) sonra göreceği şekilde başkalarıyla böyle yılışık muhabbetler olursa kırılması ve güvenememesi normal, bu yönden haklı.
Yalnız, beni ikna et, güvendir diye sündürmesi yanlış. Ya kabul edip konuyu kapatacak, zaman içindeki davranışlarına bakarak tartacak güvenip güvenmeyecegini ya da tamamen bitirecek.

Ama başkalarıyla konuştum sevgili olmadım ama goygoy yaptım yani

Sizde hiçbir şey bulamazsa fake hesap açıp, sevgilisi kıskansın diye o hesapla oynaşıp, kendi kendine “goygoy” yapabilecek potansiyel bile gördüm. Şokum 36 olan yaşınız, ergenlik ötesi çok çiğ avam bir davranış, ben olsam soğurdum, yüzünüze bile bakmazdım, tamamen hayatımdan çıkarırdım.

Kıskandırmak vs için değildi ki. Beni tanıdığı zaman da ben herkesle konuşan cıvık bi tiptim. Onun için mesafemi korudum insanlarla ama kavga yapınca gidip devam ettim eski hayatıma olay bundan ibaret. Başkasıyla olayım vs durumum yok seviyorum adamı

Empati yapın, siz güvenir misin kızlarla cıvık cıvık olan bir erkeğe? İyi bari dediğimi yapacak biri değilmişsiniz de karakter olarak böyleyseniz güven ortamı oluşturamazsınız. Açıkçası hiç hoş değil.

O da empati yap ben bir tanesini yapsam ayrılırdın diyor. Haklı buluyorum kesinlikle. Mesele şu bu süründürüyor ya şu an beni onu yediremiyorum. Hep soğuk konuşuyor vs. Bir yanım haklı adam çek biraz diyor diğer yanım gönder gitsin diyor. Gururuma yediremiyorum böyle davranmasini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…