- 20 Haziran 2022
- 6
- -1
- 1
- 21
- Konu Sahibi beyaz_kaplan
-
yapma boş gebelikten kürrtaj oldum 1 sende ancak o psikolojiden çıkabildim kendi sağlığını düşün ilk öncemerhaba ben yaklaşık 1senedir evliyim bir kere düşük yaptım ve benim için çok korkunç geçti ben kaynanam olacak kişiye yalvardım beni özle götür canımı yakcaklar diye beni devlete götürdü bu sırada biizm ev düzme gibi bir durumumuz oldugu ıcın esımın alesı bize yardımcı olmadı yanda olmadıgından birde istemsiz bir gebelıktı hala unutabilmiş degilim ama eşim bana cocuk istedıgı sureklı soyluyor ne yapmalıyım ?
evetOlay,özel yerine devlet hastanesi'ne göturulmeniz mi ?
Yani tam olarak nedir ?
Düşük geçirdiğiniz için tekrar denemekten mi korkuyorsunuz ?
hazır hissetmiyorsaniz yapmayacaksıniz,esiniz de biraz bekliyecek.
Çözümü bu.
Kaynana ne alaka, siz kendiniz özele gitseydiniz diyeceğim ama…kaynanam olacak kişiye yalvardım beni özle götür canımı yakcaklar diye beni devlete götürdü
18 yaşındayken nasıl 1 senelik evli oluyorsun?merhaba ben yaklaşık 1senedir evliyim bir kere düşük yaptım ve benim için çok korkunç geçti ben kaynanam olacak kişiye yalvardım beni özle götür canımı yakcaklar diye beni devlete götürdü bu sırada biizm ev düzme gibi bir durumumuz oldugu ıcın esımın alesı bize yardımcı olmadı yanda olmadıgından birde istemsiz bir gebelıktı hala unutabilmiş degilim ama eşim bana cocuk istedıgı sureklı soyluyor ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?