Ne yapmalıyım

beyaz_kaplan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
6
-1
1
21
merhaba ben yaklaşık 1senedir evliyim bir kere düşük yaptım ve benim için çok korkunç geçti ben kaynanam olacak kişiye yalvardım beni özle götür canımı yakcaklar diye beni devlete götürdü bu sırada biizm ev düzme gibi bir durumumuz oldugu ıcın esımın alesı bize yardımcı olmadı yanda olmadıgından birde istemsiz bir gebelıktı hala unutabilmiş degilim ama eşim bana cocuk istedıgı sureklı soyluyor ne yapmalıyım ?

merhaba ben yaklaşık 1senedir evliyim bir kere düşük yaptım ve benim için çok korkunç geçti ben kaynanam olacak kişiye yalvardım beni özle götür canımı yakcaklar diye beni devlete götürdü bu sırada biizm ev düzme gibi bir durumumuz oldugu ıcın esımın alesı bize yardımcı olmadı yanda olmadıgından birde istemsiz bir gebelıktı hala unutabilmiş degilim ama eşim bana cocuk istedıgı sureklı soyluyor ne yapmalıyım ?
yapma boş gebelikten kürrtaj oldum 1 sende ancak o psikolojiden çıkabildim kendi sağlığını düşün ilk önce

hangi hastaneye gitseniz yapılacak işlem aynı tedavi değişecek değil ,eşiniz neden yanınızda değil kayınvalide ne münasebet götürüyor doktora, yani sırf kocanız çocuk istiyor diye şu durumda hamilelik düşünmeniz normal mi sağlıklı mı ,perişan oluyor çocuklar neden doğurulur onu bile bilmeden doğurmuş olmak için doğuruyorlar sonra vay efendim hayatım sıkıntılı

hazır değilsen bekleyecek. zorla mı evlendirildin ya da kaçtın mı?

Yanında olmayan bir adam yarın çocuk yaparsan ne senin ne çocuğun yanında yine olmaz ...ve 18 yasindasin ne kadar isterse istesin o çocuğa sen bakıcan o değil

Aklınız tam olarak ermeden evlenip çocuk yaparsanız olacağı budur. Kayınvalideye düşük yaparken hastane seçimi konusunda yalvarırsınız böyle. Yetişkin, kendi ayakları üzerinde duran bir kadın bunları yaşar mıydı sizce? :olamaz:

Gerçekten çocuk konusunda eminmisiniz ? İlerde daha çok üzüleceğiniz başlıklar açmak zorunda kalabilirsiniz. Oturun iyice bir düşünün bu kararı almadan

18 yaşındayken nasıl 1 senelik evli oluyorsun?

Back
X