• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

Bithap

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2022
7
1
1
26
Merhaba söylemeye bile çekiniyorum ama benim eşim çok isteksiz biri biz evleneli 3.5 sene oldu ilk günden bu yana hep bu problem vsrdı ben başta bunun normal olduğunu zannediyordum daha sonrasında çevremde evlenen arkadaşlarım evliliklerinin ilk zamanlarını anlatınca öyle zoruma gitti ki biz 3 hafta boyunca hiç birbirimize yaklaşmadığımız bile oldu. İlk zamanlar ben yaklaşıyordum eşim kaçıyordu sonrasında utandım artık ve bende üstüne gitmemeye başladım o canı isterse geliyor kısa süre sonra hiçbişey olmamış gibi gidiyor bu meselenin canımı sıktığını dahi anlatmama rağmen yine haklı çıkacak bir yol buldu ve ben yerin dibine girdiğimle kaldım ne yapmalıyım bilemiyorum surat asmaktan başka bişey yapamıyorum 4 gündür hiç konuşmadık

Merhaba söylemeye bile çekiniyorum ama benim eşim çok isteksiz biri biz evleneli 3.5 sene oldu ilk günden bu yana hep bu problem vsrdı ben başta bunun normal olduğunu zannediyordum daha sonrasında çevremde evlenen arkadaşlarım evliliklerinin ilk zamanlarını anlatınca öyle zoruma gitti ki biz 3 hafta boyunca hiç birbirimize yaklaşmadığımız bile oldu. İlk zamanlar ben yaklaşıyordum eşim kaçıyordu sonrasında utandım artık ve bende üstüne gitmemeye başladım o canı isterse geliyor kısa süre sonra hiçbişey olmamış gibi gidiyor bu meselenin canımı sıktığını dahi anlatmama rağmen yine haklı çıkacak bir yol buldu ve ben yerin dibine girdiğimle kaldım ne yapmalıyım bilemiyorum surat asmaktan başka bişey yapamıyorum 4 gündür hiç konuşmadık
Rahatsızlığınızı ne şekilde belli ettiniz tartışma oldu mu ve haklı çıkacak bir yol buldu derken?

Kadin değil erkek istekli olup seni uyarmali genel durum bu şekilde olur kendini hicbisey için suçlu hissetme emin ol ki karşi taraf eksikliklerini kapatmak için daima seni suçlayacaktir ve bunu kimsehe anlatmaman konusunda da sana istemsiz baskinyapar rezil olacag8ni biliyordur

Kadin değil erkek istekli olup seni uyarmali genel durum bu şekilde olur kendini hicbisey için suçlu hissetme emin ol ki karşi taraf eksikliklerini kapatmak için daima seni suçlayacaktir ve bunu kimsehe anlatmaman konusunda da sana istemsiz baskinyapar rezil olacag8ni biliyordur
Kadın değil erkek istekli olup seni uyarmalı kısmına katılamadım maalesef. Cinsellik cinsiyete göre başlamalı,sürmemeli. Karşılıklı olmalı diye düşünüyorum.

Adamın cinsel bir sorunu olabilir mi ya da psikolojik olarak kendiyle ilgili birşeyi dert ediyor olabilir mi? Adam akıllı konuşun, haklıyken ne dedi de haksız duruma düştünüz anlamadım.

Cinsellikle ilgili bir problemi var mi erken bosalma ya da ereksiyon kaybi gibi eger bunlar varsa eksigini bildigi icin yanasmiyordur. Eger sadece libido dusuklugu ise belki doktora gitse kan degerlerine baktirsa bir ilac kullanir duzelir. Kizmadan konusun esinizle doktora gitmeye ikna edin.

Birkaç ihtimal var.

Gay olabilir, paravan evlilik yapmış olabilir.

Libidosuz, isteksiz bir adam olabilir.

Bir de bu konuda nasıl kendinizi haksız çıkarmayı başardınız?
Mesela ben isteğimi dile getirdiğimde ne kadar anlayışsızsın işte yorgunum yarın erken kalkmam lazım diyor

Mesela ben isteğimi dile getirdiğimde ne kadar anlayışsızsın işte yorgunum yarın erken kalkmam lazım diyor
Bu haklı çıktığı anlamına gelmez yalnızca sorunu bastırmaya çalışmış. Bir sorun var muhtemelen. Ve öyle ataerkil kökleri olan bir toplumuz ki erkekte sorun olamaz düşüncesi var maalesef. Misal biz bebek sahibi olmak istiyoruz olmadı henüz. Soran herkes ( üzerlerine vazife sanki) bana Dr gittin mi,şunu kullan,bunu iç diyor. Kimse eşime sormadı eşin gitti mi diyen bile yok. Yani kadın hep kusurlu. Hele ki erkeklik ise söz konusu. Lütfen doğru bir zamanda eşinizle bunun ikinizin sorunu olduğunu,normal olduğunu birlikte çözüm bulmaya çalışmanız gerektiğini konuşun.

Sizi arzulamiyor olabilir mi? Burada eskiden bir konu vardı, başlığını hatırlamıyorum. Kadın çok istekli, adam ise hiç oralı olmadığı gibi, kadını azginlikla suçlayan bir tipti.

Kadın, kocamın libidosu çok düşük ne yapmam lazım diye yardım istemişti ama o da ne, adamın otelde, orada burada ilişki üstüne ilişki yaşadığı kadınlar ortaya çıkmıştı. Karisi hariç uçan kaçan herkese yavsiyormus adam.

Ben evlenmeden nasıl olduğunuzu merak ettim.
Tam bir birliktelik olmasa bile genel.olarak erkeklerin eli ayagi pek durmaz.
Fırsat buldukça dokunup,sokulmaya çalışırlar.
Evlenmeden de böyle isteksiz miydi ?

Yaşlar kaç ve ne sıklıkla birlikte oluyorsunuz ?

Muhtemelen bahsettiğiniz kadar isteksiz ise sorunları vardır cinsel anlamda doktora gitmesi gerekir.

Back
X