Ne yapmalıyım

turuncgilreceli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2023
2
3
1
30
Merhaba herkese;

Öncelikle uzun yıllardır devam eden bir ilişkim var, erkek arkadaşımın 3 abisi var yani en küçük.
Düğünümüz için bir yer satıldı be bu yerin parasını ortanca abisi aldı, lakin parayı uzun süre getirmedi ve sanıyorum parça parça ödeyecekmiş ayrıca para da malum değer kaybetti bir yılı geçti çünkü. Parayı alan abisi yeni eve taşındı ve eşyalar yenilendi. Sizce bu durum ne kadar sağlıklı ? Erkek arkadaşım da sessiz sen karışma diyor, sizce bu durum benim karışamayacağım Alevi bir durum mu ? İşin içinden çıkamadım

Merhaba herkese;

Öncelikle uzun yıllardır devam eden bir ilişkim var, erkek arkadaşımın 3 abisi var yani en küçük.
Düğünümüz için bir yer satıldı be bu yerin parasını ortanca abisi aldı, lakin parayı uzun süre getirmedi ve sanıyorum parça parça ödeyecekmiş ayrıca para da malum değer kaybetti bir yılı geçti çünkü. Parayı alan abisi yeni eve taşındı ve eşyalar yenilendi. Sizce bu durum ne kadar sağlıklı ? Erkek arkadaşım da sessiz sen karışma diyor, sizce bu durum benim karışamayacağım Alevi bir durum mu ? İşin içinden çıkamadım

Evet sizin karışacağınız bir durum değil. Satılan yer aileye ait. borç - alacak ilişkisi abi kardeş arasında

Sevgilinizin ailesindeki bir olaya hangi hakla ve SIFATLA karışabilirsiniz?
Burada yapabileceğiniz tek şey kendi hakkını savunamayan sevgilinize tekmeyi basmak

Şuan evet sizi pek ilgilendirmiyor bu durum. İleride böyle SESSİZ kalmaya devam ederse sıkıntı olur.

Onların kendi aile arasındaki bir mesele. Ne yapacaksınız ki? Diyelim müdahale ettiniz dış kaşımın dış mandalısın derler insana. Ne münasebet karışacaksınız.

Sizi ilgilendirmez evet. Paranız yoksa düğün yapmayıverin, başkasının parasıyla iş yapmayı beklemeyin

Back
X