• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim?

Hoşlanmak başka , başkasının evliliği yok sayıp mesaj atmak çok başka.
Hoşlantınız o an kontrolsüz gelişmiştir ama evliliğini öğrendiğinizde sınırınızı bilmeniz gerekirdi başkasıyla evli bir adama olan ilginizi hoşlantı die romantize etmeyin

Hoşlanmak başka , başkasının evliliği yok sayıp mesaj atmak çok başka.
Hoşlantınız o an kontrolsüz gelişmiştir ama evliliğini öğrendiğinizde sınırınızı bilmeniz gerekirdi başkasıyla evli bir adama olan ilginizi hoşlantı die romantize etmeyin
Konusmasi cok kibardi.. baska kimseyi istemiyorum suan

.

Eklentiler

• 1000002218.webp
    1000002218.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 68
Spesifik olarak evlilerle kafayı takıyorsan sana halk arasında bir şey derler. Sen anladın onu.
Bir gün birine denk gelirsin seni doğduğuna pişman eder.

Kacinci doktor oldu bu rainy?

Ya yazık iyice uçtu kuşum diyen Adile naşite döndün😂😂 koca arayışın hastanelerde devam ediyorsun anladık da bari bekarlara bak.
Şimdi böyle evliyi ayarttın adam da evlenmek istedi diyelim, karısı boşamaz. Çekişmeliye döner en az 5 yıl. Sen beş sene yine kocasız kalırsın 😂 sana acil koca lazımdı 😂😂

S*ç*lacak ağız g*te yakın gelirmiş. Demedi demeyn bu üye hiv kapar haberide olmaz 10 seneyi zor görür.

Evli bir doktordan hoslandim. Ne yapmaliyim sizce.?
Git açıl eğer evliyim falan diyorsa karısı ile boşanma yolundadır sakın bırakma onu.

Sakın beni dikkate alma sakın.

Spesifik olarak evlilerle kafayı takıyorsan sana halk arasında bir şey derler. Sen anladın onu.
Bir gün birine denk gelirsin seni doğduğuna pişman eder.
Ay kız var öyle tipler. Bir kadın var eşimin birimi ile arada bir işi, olan bir kadın. Benim düğünde samimiyetleri olmamasına rağmen eşimin birimde çalışan diğer iş arkadaşının elini tutup karısının çocuğunun yanında halaya kaldırmış. (bir de burası doğu, yani adamı ipe götürür bu hareket) karısı dese sen nasıl bir yüz verdin de bu kadın sana böyle yapıyor, adam açıklayamaz.

Bir kere de eşime pasta börek yapıp getirmişti. Hatta düğünden hemen sonra gidip ailemin ona düğünde kötü davrandığını, söyleyip şikayet etmişti eşime falan. Evli seviyor zaar.

Ay kız var öyle tipler. Bir kadın var eşimin birimi ile arada bir işi, olan bir kadın. Benim düğünde samimiyetleri olmamasına rağmen eşimin birimde çalışan diğer iş arkadaşının elini tutup karısının çocuğunun yanında halaya kaldırmış. (bir de burası doğu, yani adamı ipe götürür bu hareket) karısı dese sen nasıl bir yüz verdin de bu kadın sana böyle yapıyor, adam açıklayamaz.

Bir kere de eşime pasta börek yapıp getirmişti. Hatta düğünden hemen sonra gidip ailemin ona düğünde kötü davrandığını, söyleyip şikayet etmişti eşime falan. Evli seviyor zaar.
Oha arsıza bak :0
O pasta böreği alıp..... :D

Back
X