• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim?

Ölüyü diriyi hallettin şimdi sıra evlilere mi geldi? İnanılmaz bi kafan var sen bu kafayla asla mutlu olamazsın.

Ay kız var öyle tipler. Bir kadın var eşimin birimi ile arada bir işi, olan bir kadın. Benim düğünde samimiyetleri olmamasına rağmen eşimin birimde çalışan diğer iş arkadaşının elini tutup karısının çocuğunun yanında halaya kaldırmış. (bir de burası doğu, yani adamı ipe götürür bu hareket) karısı dese sen nasıl bir yüz verdin de bu kadın sana böyle yapıyor, adam açıklayamaz.

Bir kere de eşime pasta börek yapıp getirmişti. Hatta düğünden hemen sonra gidip ailemin ona düğünde kötü davrandığını, söyleyip şikayet etmişti eşime falan. Evli seviyor zaar.

O arkadaşın akıbeti ne oldu.
Yaşıyor mu.
Kadının biri gözümün önünde kocamın elinden tutup halaya kaldıracak. Hele heleeee o koca da kalkacak. Allah muhafaza. O kocanın elini dirseğinden kırar mabadına sokarım. Bir daha değil halay çekmek, halay gördüğünde besmele görmüş şeytana döner.

doktorun evli olduğunu nasıl öğrendin? hadi onu öğrendin mesaj atacak iletişim bilgisini nasıl öğrendin? inşallah karısı arkadaşın değildir. konuyu şaka sandım mesajları görünce boşandığıma şükrettim resmen valla benim baş edebileceğim ahlaksızlıklar değil bunlar. Eskiden kocaya göz kulak olmak yetiyor gibiydi şimdi ne mümkün Allah ıslah etsin ne diyim

Evli bir doktordan hoslandim. Ne yapmaliyim sizce.?
Şimdi hemen markete gidip beyaz lahana, havuç, karnıbahar, sirke, Kaya tuzu alıp evinde bir güzel turşu yapıyorsun. Bir daha da evli doktorları aklına getirip milletin yuvasına kara yılan gibi girmeye çalışmıyorsun kafayı yediniz artık

Bu dadandığı kaçıncı evli adam saykonun.
İnşallah birinin karısı şöyle uluorta evire çevire rezil eder bunu bir gün artık arsız ahlaksız
Ben bunda bir sıkıntı olduğunu yîllardır söyluyorum dinlemiyorsunuz bizim gibi bir memlekette bu kadından kaçıyor erkekler düşün

Hahaha ne hiv i be kimse buna uzaktan bile bakmiyor sorun orda 🤣
Bence bi yokluyorlardır bunlarda şekerli kalitesiz parfüm, takıntı, kontrol isteği, hızlı gelecek planlama, hijyen dikkatsizliğ vb. davranışlar oluyor genelde bu riskli davranış yapanlarda. Kaçıyorlardır.

Back
X