- Emoji Skoru
- 22.387
- Puanlar
- 548
Biriyle evlensen de onu aldatırsın. O ışığı gördüm.Evet bazilari cok sansli
Neyse ben yemek yemeye gidiyorum. Başkaları bolca gömer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biriyle evlensen de onu aldatırsın. O ışığı gördüm.Evet bazilari cok sansli
Bakırköyde yatılı tedavi ol artıkEvli bir doktordan hoslandim. Ne yapmaliyim sizce.?
Biriyle evlensen de onu aldatırsın. O ışığı gördüm. Neyse ben yemek yemeye gidiyorum. Başkaları bolca gömer![]()
Bu dadandığı kaçıncı evli adam saykonun.İnşallah şikayette bulunurlar![]()
Konusmasi cok kibardi.. baska kimseyi istemiyorum suanHoşlanmak başka , başkasının evliliği yok sayıp mesaj atmak çok başka.
Hoşlantınız o an kontrolsüz gelişmiştir ama evliliğini öğrendiğinizde sınırınızı bilmeniz gerekirdi başkasıyla evli bir adama olan ilginizi hoşlantı die romantize etmeyin
Ha gayret karısından bir dayağı ye aklın başına gelirAttimda donmedii
Çüş diyesim geldi. Bu cesareti nerden alıyorsunuz. Bazi etik değerleriniz hic mi yok? Bu kafayla ömür boyu yalniz kalacaksınız muhtemelenAttimda donmedii
Geldi benim deliEvli bir doktordan hoslandim. Ne yapmaliyim sizce.?
Ver kurtulEvli bir doktordan hoslandim. Ne yapmaliyim sizce.?
Git açıl eğer evliyim falan diyorsa karısı ile boşanma yolundadır sakın bırakma onu.Evli bir doktordan hoslandim. Ne yapmaliyim sizce.?
Ay kız var öyle tipler. Bir kadın var eşimin birimi ile arada bir işi, olan bir kadın. Benim düğünde samimiyetleri olmamasına rağmen eşimin birimde çalışan diğer iş arkadaşının elini tutup karısının çocuğunun yanında halaya kaldırmış. (bir de burası doğu, yani adamı ipe götürür bu hareket) karısı dese sen nasıl bir yüz verdin de bu kadın sana böyle yapıyor, adam açıklayamaz.Spesifik olarak evlilerle kafayı takıyorsan sana halk arasında bir şey derler. Sen anladın onu.
Bir gün birine denk gelirsin seni doğduğuna pişman eder.
Oha arsıza bak :0Ay kız var öyle tipler. Bir kadın var eşimin birimi ile arada bir işi, olan bir kadın. Benim düğünde samimiyetleri olmamasına rağmen eşimin birimde çalışan diğer iş arkadaşının elini tutup karısının çocuğunun yanında halaya kaldırmış. (bir de burası doğu, yani adamı ipe götürür bu hareket) karısı dese sen nasıl bir yüz verdin de bu kadın sana böyle yapıyor, adam açıklayamaz.
Bir kere de eşime pasta börek yapıp getirmişti. Hatta düğünden hemen sonra gidip ailemin ona düğünde kötü davrandığını, söyleyip şikayet etmişti eşime falan. Evli seviyor zaar.