bu zamanda böleyse bir nesil sonra ortalık felaket olucak
kim kime dumduma...
Şuanda zaten öyle kim kime dum duma televizyonlarımızda oynayan çocuklarımızın gözüne gözüne sokulan filmler nasıl kim kimin koynunda belli degil :1no2:
Şuanda zaten öyle kim kime dum duma televizyonlarımızda oynayan çocuklarımızın gözüne gözüne sokulan filmler nasıl kim kimin koynunda belli degil :1no2:
bunlar lisede ve liseliler arasında yaşanan olaylar mı
ne günlere kaldık Allahım.
arkadaşlar 10 aydır süren bir ilişkim var sevgilimleçok kavga etmeyiz ama arada ayrıldığımızda oldu ve şuanda bana anlattığı olay gerçekten sınırlarımı zorluyor ne yapıcağımı bilmiyorumolay şu:bi kız var biizm sınıfta ismi nuray diye bu kızında bi sevgisi var bu çouk hep kızı aldatıyordu bizde biliyoruz okuldayız sonuçta duyuluyor.geçen sene sevgilimle çıkmazken kız yine çocupun onu aldattığını öğrenmiş ve moreli çok bozukmuş sevgilimi evine çağırmış oda gitmiş.kız sakinleşmek için mi ne içki içmiş sevgilimde az içmiş yani kendinde ama kendinde olmasına rağmen yinede kızla ilişkiye girmiş:mymeka: bu senede böyle bişey olacakmış kız sevgilimi evine çapırmış ama gitmemiş yani sevgilimin dediğine göre ve o kızı ben tanıyorum konuşuyorum şuanda o kızla beni yanyana getirmesine bile çok kızıyorum ne yapmalıyım lütfen akıl verin bana
bunlar lisede ve liseliler arasında yaşanan olaylar mı
ne günlere kaldık Allahım.
arkadaşlar şuanda sevgilimle görüşmüyorum ve bu konuda kesin bir karar verene kadarda görüşmemeye karar verdim
:1shok:
bu ne yaa erkek arkadaşı kızı aldatıyo kıs içki içiyo senin erkek arkadaşını eve çağırıyo beraber oluyolar ve bütün bunları lise öğrencileri yaşıyooo :1shok::1shok:
sanırım yaşlandım benn
canım benim sen bu adamdan da bu ortamdan da bu kızdan da uzak durrr yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?