ne yapmalıyım :(

gul_muge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
415
2
96
İstanbul
merhaba herkeze öncelikle... direk konuya girmek istiyorum... şimdi benim bi sevgilim var ilişkimiz ocak 20de 1 yıllık olmuş olacak :nazar: sorunsa eski sevgilim !! kendileri her iki ayda bi yoklar beni hayatıma girerek !!:oklava: gecen günde msj attı yine ''nasılsın aşkım'' die... önce cvp vermek istemedm fakat snra tekrar bi mesaj geldi ''sensiz yapamıyorum'' die bu sefer sinirlenip nerden buluyosun sen bu cesareti dyp yolladm hala seni seviyorum diyodu... gece saat 2ye 3e kadar msjlastık ilk kez onu bu kadar kararlı görüyodum... yeminler ediyodu bana annesinin üzerine bidaha beni üzmeyeceine bi sevglm war demeye calısıodm ama izn vermio duymuyo görmek anlamak istemiyo... olmuyo diyorum kac kez denedk her sefernde bitti.... bu sefer üzmem seni bi hatamı görmicen seni cok seviyorum sensiz yapamıyorum ve aklınıza gelebilecek bi çok sey... ben çırpınıyorum yapamam olmaz dedikce o olucak gör bak güzel günler bizi bekliyo diyo... o gece öyle uyudum sabah bi baktm günaydın msjı... !! suan okadar sinirlerim bozukki anlatamam !! ben birlikte olduğum kişiyi çok seviyorum !! attığı her msjnda aşkım sevgilim bilmem ne war eski sevgilimin !! şizofren gbi :gitme::gitme:ben kendmi sevgilime ihanet ediyormus gbi hissediyorum ve inanın 3 gündür vicdan azabından ölücem !! onun msj atması bile cok sinir ediyor beni birini bukadar sevmişken bağlanmışken neden tekrar tekrar karşıma çıkıyo sanki !!!senağlama yalvarırım yardım edin nasıl kurtulucam ben bundan !! ne diyimde bıraksın peşimi !! ağır konuşamam bana yakışmaz ama güzelliktende anlamıyoki:gitme: bu tür bişiy yaşayan var mı ??? ben ne yapiyim lütfen kendnizi yerime koyun ve yardım edin bana :a015: sanırım uzun oldu umarım sıkmamısımdr :utangac: yardımlarınızı bekliyorum simdiden saoluna.s.

bikere hayatında 1 yıldır biri var eski sevgiliyle gece 3 e kadar mesajlasmak ne demek haksızsın:olmaz: kendini sevgilinin yerıne koy ve öyle hareket et ve biran önce numaranı değiştir tek kurtulusun bu

En basitinden hattını değişebilirsin..
Mesajlarına aramalarına karşılık vermeyebilirsin..
Gerekirse ağır konuşabilirsin..
Herşey senin elinde..

bikere hayatında 1 yıldır biri var eski sevgiliyle gece 3 e kadar mesajlasmak ne demek haksızsın:olmaz: kendini sevgilinin yerıne koy ve öyle hareket et ve biran önce numaranı değiştir tek kurtulusun bu

tamamen bıraksın artk diye konusmaya çalıştım anlatmaya çalıstım kendimi.. ama olmadı :S

sevgilim var diyemedim mi yazmışın ben mi yanlış okudum?
diyemezsen öyle mesajlar atar. iki ayda bi yokluyoas o hattını neden değiştirmedin şimdiye kadar??

yani şimdi burada bunu yazıp fikir danışmanız bile çok büyük bir ayıp.biz burada ilişkisine sadık kalmayan erkekleri yerden yere vururken.siz biriyle bir ilişki yaşarken nasıl olurda onunla görüşür ve bize ne yapayım diye sorarsınız.sizin niyetiniz bozuk.eğer ki şöyle yazsaydınız sevgilim eski kız arkadaşıyla görüşüyor o adamı yerden yere vurur sana ondan iş çıkmaz hemen ayrıl derdik.sizinkinin farkı ne.

hayatında biri varken eski sevgiliyle gece 3e kadar mesajlaşılmaz:umursamaz:

diyelimki gerçekten rahatsız oluosun mesaj atmasından, bu sana hiçbi zaman "vicdan azabı ve sevgilini aldatma hissi " vermez, fakat onun attığı mesajlardan sölediği sözlerden hoşnutsan ve yine hoşnut bişekilde mesajlarına karşılı veriosan işte ozaman hissedersin vicdan azabını, ki hissediomuşsunda zaten:kahve:

çok rahatsız oluosan gider tlf hattını değiştirirsin soruna kökten çözüm bulursun..

ama bana pek öle gelmedi kusura bakma cnm:delphin:

biraz empati kur, sevgilin eski kız arkadaşıyla görüşse ne hissedersin??

sevgilim var diyemedim mi yazmışın ben mi yanlış okudum?
diyemezsen öyle mesajlar atar. iki ayda bi yokluyoas o hattını neden değiştirmedin şimdiye kadar??

sevgilim var dedim ama anlamıyo diormki cok mutlu olduğum biri var... oda diyoki aşkım beni seviyosun biliyorum... :S takmıyo tınlamıyo anlatabiliyomuyum dinlemiyo.. hattımı değiştirmediğimi nerden çıkardınız.. babam sinir oldu artık !! ortak arkadaşlarımız çok bi şekilde buluyor bu sonuncuyu kimseye vermemiştim aslında ama durum ortada:gitme: sanırım daha kesin cözümlere ihtiyacm var :sinifsinif:

yani şimdi burada bunu yazıp fikir danışmanız bile çok büyük bir ayıp.biz burada ilişkisine sadık kalmayan erkekleri yerden yere vururken.siz biriyle bir ilişki yaşarken nasıl olurda onunla görüşür ve bize ne yapayım diye sorarsınız.sizin niyetiniz bozuk.eğer ki şöyle yazsaydınız sevgilim eski kız arkadaşıyla görüşüyor o adamı yerden yere vurur sana ondan iş çıkmaz hemen ayrıl derdik.sizinkinin farkı ne.

bence alakasi bile yok kiz kurtulmaya calisiyor onunla konusmaktan zevk almiyor ki aksine rahatsiz durumun olmayacagini nasil anlatabilirim ona diyor.
guzelim bence yeterince anlatmissin bu saatten sonra bence numarani degistir sevgiline de eski sevgilinin rahatsiz ettigini bu gidisle sinirlerinin daha cok bozulacagini bunu engellemek icin de yeni hat aldigini soyle. durust ol yeter.

ortak arkadaslarına verme numaranı madem eski sevgili bu kadar yılışık ki senin bir birlikteliğin oldugunu bile bile numaranı ona veren kişiye arkadasım bişe deme bana kalırsa

hayatım konuşmak istemeyen bundan hoşnut olmayan insan cevap vermez.cevap alamayan adam da bir arar iki arar bir daha arayamaz.hepimiz bayanız zaman zaman kimimizin başına bu tür olaylar gelmiştir.arkadaş karşılık vererek açık kapı bırakıyor.bunu anlamak bu kadar mı zor.

şimdiki sevgiline söyle o halletsin:)) ilerde sevgilin bunu bi şekilde öğrenirse iyi şeyler olmaz anlat sürekli rahatsız ediyo mesajlar atıyo de o konuşsun..

diyelimki gerçekten rahatsız oluosun mesaj atmasından, bu sana hiçbi zaman "vicdan azabı ve sevgilini aldatma hissi " vermez, fakat onun attığı mesajlardan sölediği sözlerden hoşnutsan ve yine hoşnut bişekilde mesajlarına karşılı veriosan işte ozaman hissedersin vicdan azabını, ki hissediomuşsunda zaten:kahve:

çok rahatsız oluosan gider tlf hattını değiştirirsin soruna kökten çözüm bulursun..

bunlar çok ağır ithamlar !! beni tanımıyosunuz bile rica ediyorum... !!! bakın sevgilimin olduğunu ben söyledm zaten haberide var ama beni hala hala ve hala rahatsız ediyo.. :S gece 3e kadar msjlasma olayını lütfen yanlıs yorumlamayın hoşuma gittiği icin veya keyif olsun diye konusmadm amacım sadece derdimi anlatmaktı ve onunda anlamasını sağlamaktı bu... zaten ayrılmışım bitmiş hoşuma ne gidebilir yapmayın lütfen...

bence alakasi bile yok kiz kurtulmaya calisiyor onunla konusmaktan zevk almiyor ki aksine rahatsiz durumun olmayacagini nasil anlatabilirim ona diyor.
guzelim bence yeterince anlatmissin bu saatten sonra bence numarani degistir sevgiline de eski sevgilinin rahatsiz ettigini bu gidisle sinirlerinin daha cok bozulacagini bunu engellemek icin de yeni hat aldigini soyle. durust ol yeter.

amacım sevgilime hissettirmeden çözmekti olayı ama beceremedim... sanırım söylemek zorunda kalcam mirmirmirmir

bunlar çok ağır ithamlar !! beni tanımıyosunuz bile rica ediyorum... !!! bakın sevgilimin olduğunu ben söyledm zaten haberide var ama beni hala hala ve hala rahatsız ediyo.. :S gece 3e kadar msjlasma olayını lütfen yanlıs yorumlamayın hoşuma gittiği icin veya keyif olsun diye konusmadm amacım sadece derdimi anlatmaktı ve onunda anlamasını sağlamaktı bu... zaten ayrılmışım bitmiş hoşuma ne gidebilir yapmayın lütfen...

ağır ithammmm hani nerdeeefisfisfis:sm_confused: gösterirmisin bana ??
evet sizi tanımıorum, burda çoğu kişi birbirini tanımıo, ve insanlar konulara yorum yaparken kendilerini karşısındakinin yerine koyup o şekilde yazıolar..

ben rahatsız olduğum hoşlanmadığım biriyle derdimi anlatmak dahi olsa (ki daha önce defalarca anlatmışsınız) gece 3e kadar mesajlaşmam, 1kere sölerim 2kere sölerim anlamıosa aylarca, ya cvp vermem yada tlf numaramı değiştiririm..

ki söledikleri hoşunuza gitmiş olsa dahi, ben bunu sizi karalamak amaçlı söylemedim, sonuçta eskiden sevdiğiniz insandan güzel sözler duymak belki sizi bi nebze yumuşatmış olabilir, ve tabi bu hayatınızda biri olduğu için yanlış, bunu anlatmaya çalıştım..

sizde sölemediğim şeyleri söylemiş gibi yansıtmayın lütfen, ortada ağır itham yok, varsa gösterin bende öğrenim kaydirigubbakcemile4

amacım sevgilime hissettirmeden çözmekti olayı ama beceremedim... sanırım söylemek zorunda kalcam mirmirmirmir

durust olmakda fayda var canim..
sorun cikarsa senin davranislarindan cikar. simdi saklama soyle ki bir daha boyle bir durum olursa guvenip ona anlatacagini bilsin..

acik kapi birakmak yerine arkadasin iyi niyetli olarak karsindakini uzmeden derdini anlatmaya calistigini dusunuyorum ben. bir tartisma saatlerce surmus olabilir gece 3leri de bulmus olabilir. onemli olan gizli sakli yapilmamasidir bunlarin bana gore.

hayatım konuşmak istemeyen bundan hoşnut olmayan insan cevap vermez.cevap alamayan adam da bir arar iki arar bir daha arayamaz.hepimiz bayanız zaman zaman kimimizin başına bu tür olaylar gelmiştir.arkadaş karşılık vererek açık kapı bırakıyor.bunu anlamak bu kadar mı zor.

bakın öncelikle beni yanlıs anlamanızı istemem... simdi açık kapı bırakmak demek iki şekilde olur bi onun yazdıklarına şöyle cevap vermem; ''hımmm demek unutamadn beni, gerçekten çok mu seviyosun beni.. sana dönersem bdaha üzmessn bni dmi !,beni sevmen cok hoş wallaha... !!! birde şöyle; bak benim bi sevgilim war ve ben cok mutluyum senlede olmaddı olmuyo olmck bunu anla ve rahat bırak beni (:... ben bunlardan ikincisini yapm şimdi tekrar soruyorum sizce hangisi AÇIK KAPI BIRAKMAK ????:kahve:

bi sene geçmiş seni iki ayda bi yokluyomuş sende diyosunki biçok kere denedik seni her aradığında demekki barışmışsınız bi şekildeki adamda seni arıyo her aradığında konuşmak zorundamısın neden msjlarına cevap yazıyosun ki ne konuş neden msj yaz ona msj yazman konuşmn demek onu önemsiyosun demektir sen önemsemiyorum desen bile o öyle anlıyodur

kusura bakmayında nedir bu yani :bbo:

güzelim hata sende :delphin:
ne diye cevap veriyosun, tepkisiz kal kötükedihüso
benim de başıma geldi, çok sevdiğim biriydi ama başkasıyla çıkınca kıymete bindim ve peşime düştü..tabi çok sert tepki verdim,olmadı, ben de sevgilimle paylaşmak zorunda kaldım durumu.sonuçta ona karşı hiç bişe hissetmiyodum ve ben de ihanet etmiş gibi hissederdim..ilişkimi öğrenince o da vazgeti zaten bi süre sonra ..
galiba sen etkileniyosun ondan hala..unutamadın mı ne??oysa şuanki sevgilini çok sevdiğini söylüyorsun :delphin::delphin:

Back
X