merhaba herkeze öncelikle... direk konuya girmek istiyorum... şimdi benim bi sevgilim var ilişkimiz ocak 20de 1 yıllık olmuş olacak
sorunsa eski sevgilim !! kendileri her iki ayda bi yoklar beni hayatıma girerek !!
klava: gecen günde msj attı yine ''nasılsın aşkım'' die... önce cvp vermek istemedm fakat snra tekrar bi mesaj geldi ''sensiz yapamıyorum'' die bu sefer sinirlenip nerden buluyosun sen bu cesareti dyp yolladm hala seni seviyorum diyodu... gece saat 2ye 3e kadar msjlastık ilk kez onu bu kadar kararlı görüyodum... yeminler ediyodu bana annesinin üzerine bidaha beni üzmeyeceine bi sevglm war demeye calısıodm ama izn vermio duymuyo görmek anlamak istemiyo... olmuyo diyorum kac kez denedk her sefernde bitti.... bu sefer üzmem seni bi hatamı görmicen seni cok seviyorum sensiz yapamıyorum ve aklınıza gelebilecek bi çok sey... ben çırpınıyorum yapamam olmaz dedikce o olucak gör bak güzel günler bizi bekliyo diyo... o gece öyle uyudum sabah bi baktm günaydın msjı... !! suan okadar sinirlerim bozukki anlatamam !! ben birlikte olduğum kişiyi çok seviyorum !! attığı her msjnda aşkım sevgilim bilmem ne war eski sevgilimin !! şizofren gbi :gitme::gitme:ben kendmi sevgilime ihanet ediyormus gbi hissediyorum ve inanın 3 gündür vicdan azabından ölücem !! onun msj atması bile cok sinir ediyor beni birini bukadar sevmişken bağlanmışken neden tekrar tekrar karşıma çıkıyo sanki !!!senağlama yalvarırım yardım edin nasıl kurtulucam ben bundan !! ne diyimde bıraksın peşimi !! ağır konuşamam bana yakışmaz ama güzelliktende anlamıyoki:gitme: bu tür bişiy yaşayan var mı ??? ben ne yapiyim lütfen kendnizi yerime koyun ve yardım edin bana :a015: sanırım uzun oldu umarım sıkmamısımdr
yardımlarınızı bekliyorum simdiden saoluna.s.