Canım kafanı takma artık,üzerine gidersen kötüleşir durum.Tehdit etme şimdiden tabii ki,eğer gerçekten taciz boyutuna vardırırsa yaparsın tabii ailenle paylaşarak.Bak bu durumlarda aile önce kızar falan ama en güvenilir destek onlardan gelir.Abartırsa ilk önce onlara anlat sakın korkma.Sonra daha çok kızabilirler neden önce bize anlatmadın diye..
Ama ben bunlara gerek kalmayacağının düşünüyorum,yüzüne gülümsemeni koy,giyin süslen ara sevgilini ve hayatın tadını çıkarmaya bak..Neyi düşünürsen kendine onu çekersin bu hayatta..Sen güzellikleri düşün tamam mı canım.a.s.![]()
Ha bu arada yazmayı unuttum sevgiline de söyle ben halledicem falan demesin artık,kapasın bu konuyu..Erkeklerin ben halledicem bu konuyu demesi yani kavga edicem manasına gelir.Sen zannediyor musun alıp karşısına neden sevgilimi arayıp duruyorsun diye güzel güzel soracağını,sorar belki ama pek medenice olmayacaktır bence..
Lütfen bunun olmasını engelle,konuşmaya değmez onunla,tatsızlık çıkar ailem öğrenirse daha mutsuz olurum deyip konuyu kapatmasını sağla..Uzamasın bence..
olayı anneme anlattım zaten oda bırak sen msj atma dedi... hattımı değiştirip sevgilimede konuyu kapatmasını söylicem artk uzadıkca gercekten yıpranıyorum çünkü... ilk baslarda sorun cıkarcak ama umarım sonra oda unutacaktır herşeyi... öbürüde bırakır inş. peşimi :gitme: