ne yapmalıyım :(

Canım kafanı takma artık,üzerine gidersen kötüleşir durum.Tehdit etme şimdiden tabii ki,eğer gerçekten taciz boyutuna vardırırsa yaparsın tabii ailenle paylaşarak.Bak bu durumlarda aile önce kızar falan ama en güvenilir destek onlardan gelir.Abartırsa ilk önce onlara anlat sakın korkma.Sonra daha çok kızabilirler neden önce bize anlatmadın diye..
Ama ben bunlara gerek kalmayacağının düşünüyorum,yüzüne gülümsemeni koy,giyin süslen ara sevgilini ve hayatın tadını çıkarmaya bak..Neyi düşünürsen kendine onu çekersin bu hayatta..Sen güzellikleri düşün tamam mı canım.a.s.:nazar:

Ha bu arada yazmayı unuttum sevgiline de söyle ben halledicem falan demesin artık,kapasın bu konuyu..Erkeklerin ben halledicem bu konuyu demesi yani kavga edicem manasına gelir.Sen zannediyor musun alıp karşısına neden sevgilimi arayıp duruyorsun diye güzel güzel soracağını,sorar belki ama pek medenice olmayacaktır bence..
Lütfen bunun olmasını engelle,konuşmaya değmez onunla,tatsızlık çıkar ailem öğrenirse daha mutsuz olurum deyip konuyu kapatmasını sağla..Uzamasın bence..

olayı anneme anlattım zaten oda bırak sen msj atma dedi... hattımı değiştirip sevgilimede konuyu kapatmasını söylicem artk uzadıkca gercekten yıpranıyorum çünkü... ilk baslarda sorun cıkarcak ama umarım sonra oda unutacaktır herşeyi... öbürüde bırakır inş. peşimi :gitme:

Mesaj engelleme denen birşey var eğer konuşmak istemeseydiniz şimdiye kadar sizi rahatsız etmezdi ;)

:roflol::roflol::roflol: Bu akıl fukarası sağda solda, onunla bununla geziyor, ayrılınca seni yokluyor kesin :roflol::roflol:
Bu durumu ya yeni sevgiline anlat; ya da eski sevgiline yenisine anlat...

keyfimden msjlasmadığımı sevgilimde biliyor... eski svgilimede bu konuda inanmaz beni tanıyo cünkü !! yaa ben sadece derdimi anlattm !! ama yüz vermedmki GECE 3e KADAR ! :1no2:

yüz verdiniz vermediniz demiyorum bol ünlemli cümlelere gerek yok. burda kimse sizin şu durumunuzdan zevk almıyo yada ohh iyi olmuş demiyo bence biraz sakin cevap verin. konunuza yorum yapan herkes bi şekilde fikirlerini sundu. benimde anlatmaya çalıştığım şey yüz vermediniz belki ama, bu adam bunları sunacaktır diyorum. sonuçta hiç birimiz mesajların içeriğini bilmiyoruz ne yazdığınızı böyle yorumlar da gelmesi normal. ayrıca ilk mesajınızda da belirtseydiniz keşke hattımız daha önce bi çok kere değiştirdim diye. nedense ilk mesajınızda sizinde bu durumdan hoşnut olduğunuz anlaşıldı. öyle olmadığını anlattınız evet ama bir çok insan tüm konuyu okumadan yorum yapıyor.
o yüzden biraz sakin yorum yapmanızı tavsiye ederim.
umarım hallolur sorununuz.

acaba yaşınız kaç merak ettim sevgilime söyledim bana bağırdı vazgeçirdim falan böyle sanki masal anlatıyosunuz

acaba yaşınız kaç merak ettim sevgilime söyledim bana bağırdı vazgeçirdim falan böyle sanki masal anlatıyosunuz

evet işi gücü bıraktım milletle dalga geçiyorum ben (: yaşım 17 rica ederim bu şekilde konuşmayın... bütün iyi niyetimle yaşadığım bi olayı paylaşıyorum siz kalkıp masal anlatıyosunuz diyosunuz.. kendnizi yerime koyun biraz... neden masal anlatıym,insanların iyi niyetlerini suistimal edeyim ??

yüz verdiniz vermediniz demiyorum bol ünlemli cümlelere gerek yok. burda kimse sizin şu durumunuzdan zevk almıyo yada ohh iyi olmuş demiyo bence biraz sakin cevap verin. konunuza yorum yapan herkes bi şekilde fikirlerini sundu. benimde anlatmaya çalıştığım şey yüz vermediniz belki ama, bu adam bunları sunacaktır diyorum. sonuçta hiç birimiz mesajların içeriğini bilmiyoruz ne yazdığınızı böyle yorumlar da gelmesi normal. ayrıca ilk mesajınızda da belirtseydiniz keşke hattımız daha önce bi çok kere değiştirdim diye. nedense ilk mesajınızda sizinde bu durumdan hoşnut olduğunuz anlaşıldı. öyle olmadığını anlattınız evet ama bir çok insan tüm konuyu okumadan yorum yapıyor.
o yüzden biraz sakin yorum yapmanızı tavsiye ederim.
umarım hallolur sorununuz.

inşallah hallolur... ve bidaha msj atmaz başka birşey istmiyorum.. ünlem koymamın amacı biseyleri kesinleştirmekti yanlış anladnz sanırım kusura bakmayın..

Canım 17 yaşımda buna benzer bişey yaşadım..Şimdi o geldi aklıma sen yaşını yazınca,o gün hissettiğim korkuyu hala unutamadım..Korku da değil de suçluluk duygusu işte..Tabi bizim gençliğimizde daha tabuydu ilişkiler..üniversite de tatil için ailemin yanına gelmiştim..çocuğun birisi ev telefonundan rahatsız ediyordu(cepler yok tabi yıl 1800 falan:))) dönüş gününde otobüsün saatini öğrenip seni bekliycem falan diyodu.Aileme söylesem babam zaten fevri,erkek kardeşim allah versin ondan beter,son gece gözüme uyku girmemişti..Teyzeme anlatmıştım çok bilindik şu sözü söylemişti ve doğru çıkmıştı "havlayan köpek ısırmaz".. kaydirigubbakcemile2

havlayan köpek ısırmaz !! cok doğru aslında... smdi.. msj attı bu bikaç saat önce beni sevmediğine annen baban üzerine yemin et dedi çıkıcam hayatndan ! ama şuan karar veremiyorum sizce msj atsammı yoksa hic cwp veremesemmi cvp versem konuyu uzatıcak eminim... sevgilimse tek kelime etme demişti sözünden cıkamam snra duyarsa kötü olur ne yapmalıyım sizce ? şu ana kadarda msj atmadı sevmediğimi anlamısmdr artık ???

iki gündür sizi okuyorum ama bir türlü ne yapmaya çalıştığınızı anlayamadım.cevap vermemeniz gereken yerde adamla gece üçlere kadar mesaşlaşıyorsunuz adam size sevmediğini son kez söyle hayatından çıkacam diye yemin ediyor ne yapsam ki diyorsunuz.siz önce denge kurun.

iki gündür sizi okuyorum ama bir türlü ne yapmaya çalıştığınızı anlayamadım.cevap vermemeniz gereken yerde adamla gece üçlere kadar mesaşlaşıyorsunuz adam size sevmediğini son kez söyle hayatından çıkacam diye yemin ediyor ne yapsam ki diyorsunuz.siz önce denge kurun.

buna inanıyomusunz :1closedeyes: onun gbi biri gece 3lere kadar seni sevmiyorumları duydu vazgecmedide smdimi gececek !! msj atmıyorm msj istiyoki konuyu uzatsn !! atmamam daha mantıklı olmaz mı bu durumda ?

buna inanıyomusunz :1closedeyes: onun gbi biri gece 3lere kadar seni sevmiyorumları duydu vazgecmedide smdimi gececek !! msj atmıyorm msj istiyoki konuyu uzatsn !! atmamam daha mantıklı olmaz mı bu durumda ?

madem böyle düşünüyorsun neden gece 3 lere kadar uzattın mesaj attın.bak canım senin artık topiğinin tadı kaçtı.......... sını çıkardın.bence senin ciddi sorunların var.normal sınırlarına uymuyor yorumların.aşırı tutarsızsın.ve uydurduğun konusunda yazan arkadaşları sonuna kadar destekliyorum.insanları daha fazla salak yerine koymaktan vazgeç.bir akıllı sensin galiba.

Hay Allah yaa,mesaj atma canım..dediğin gibi konu uzayacak..keşke engelleseydin ondan gelecek mesajları ama onu da anlamazdı sanırım..son kozlarını oynuyor artık..çocukça yaptığı,yeminle mi olacak, iletişim kurma çabasında işte..Erkek arkadaşına verdiğin sözü tut bence,en güzel yanıt o yokmuş gibi davranmak olacak..Annene anlat ama yine canım benim..a.s.

söyledim zaten oda benim gibi düşünüyo.. msj atmayınca ben zoruna gitti tabi biyerlerden konu acmaya calısıyo... atmamam daha mantıklı allhm kurtlym artk nolur :gitme: canım benim inş. dediğin gbi son kozlarıdır... eridim resmen kac gündürrr !!

madem böyle düşünüyorsun neden gece 3 lere kadar uzattın mesaj attın.bak canım senin artık topiğinin tadı kaçtı.......... sını çıkardın.bence senin ciddi sorunların var.normal sınırlarına uymuyor yorumların.aşırı tutarsızsın.ve uydurduğun konusunda yazan arkadaşları sonuna kadar destekliyorum.insanları daha fazla salak yerine koymaktan vazgeç.bir akıllı sensin galiba.

terbiyenizi takının !! ne dediğinizn farkındamısınz ! ben senin boğazına mı yapışıyorum topiğimi oku yorum yap die cıkar gidersin !! tutarsızmısım !! ne ne nekadar art niyetli insanlar war burda yaa !! bak sayfayı kapatmak çok kolay inan bna !! tek bi tık a bakıyo.... derdim basımdan aşıyo seningbilerle uğraşamam burda herkez büyüyüm... saygısızlık yapmiyim diyorum ama şuan siz en büyük saygısızlığı yaptınız çok yazıkkkk !!

gul muge sakin ol ablacim sen herkesin yorumuna katilmak zorunda degilsin..
sakin ol bu tatsiz olaydan olabildiginda zararsiz cikmaya calis..
tek bi cevap dahi verme o adama bundan sonra.. engelleyebiliyorsan mesaj atmasini engelle.. musteri hizmetlerini arayip bilgi alabilirsin bunun icin..

gul muge sakin ol ablacim sen herkesin yorumuna katilmak zorunda degilsin..
sakin ol bu tatsiz olaydan olabildiginda zararsiz cikmaya calis..
tek bi cevap dahi verme o adama bundan sonra.. engelleyebiliyorsan mesaj atmasini engelle.. musteri hizmetlerini arayip bilgi alabilirsin bunun icin..

ablacım şu engelleme işini abime sordum sanırım benim telefonmda varmış öyle bişey fakat ben bilmiyorum.. şu an yurtdışında ben gelince hallederim dedi.. engellerim dahada olmadı tekrar değiştirirm hattı... saolasn...

Sana da kızdım şimdi ne demek eridim bittim,hayatta daha neler neler çıkacak karşına,bu halinle anneni de üzme..toparla kendini..bir müddet kapat telini olmazsa ..sevdiğin bişeylerle meşgul ol..Korkma hiç bir şey olmayacak..Bir kaç gün sonra güleceksin bunlara:nazar:

inşallah... önerilerinizi dikkate alıcam gerçekten... cok teşekkür ederim..

mesaj ayarlarına gir büyük ihtimal oradan yapılıodur mesaj atmasını engelleyebilirsin fakat sadece onun numarasının aramasını engelleyemezsin

Back
X