Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramasını bekliyorum şuan.... hallederm ben sadce bil istedm snra duyunca farklı seyler dusunme dicem sanrm... ama neden aramadı bilemiyorum :S
aradı... bu sefer sinirliydi... telefonu ver diyerek azarladı beni :S ben hallederim numaramı deistrrm ddm yeter bu kaçıncı dedi.. ben halletcem bu sefer ver şu numarayı vermessende ben bulurum dedi !! hayır bi süre sonra bırakır diodm tam bağırmaya basladı ver şunun numarasını die snra ben sakin ol bağırma dedim sen olsan ne yapardın dedi bu sinirle aramana zaten izin verem dedim !! ben sadece haberin olsun die söylemek istedm ltfn ddm numarayı ver diodu hala... snra biraz sakinlestirdm birazdn msjlascaz:S ne yapıcam simdi ben :S
gul_muge
anlayışlı bi insan olsaydı zaten o herif , daha önceki ayda bir yoklamalarında " sevgilim var beni rahatsız etme" dediysen bunu anlardı... ama öyle biri değil bu birlaelaelaelaelae
ikincisi eğer sen ona hiç tepki vermese idin 1 yıl sonunda vazgeçerdi. ama senin ona tepkilerin onun sana daha çok sarmasına sebep olmuş. :jeyyar:
hataların bunlar... durumun başında yapman gereken tepki vermemek ve eğer o ısrarlarına devam ediyordu ise de hattını değiştirmekti. bunları yaptın mı? hayır..buyrunnnnnnnnn. sen şunu yaptın;
laftan anlamayan bi insanın laftan anlamasını sağlamak için gecenin bilmem kaçına kadar mesajlaşırsan, o adam da bizim anladığımız gibi "onun seni arayıp sormasından memnunsun" gibi anlar.yasakkelime
kızmadan önce kendini nasıl anlattığına bak, kendine bi ayna tut... senin faydan içinşakkıdı
aklma gelen tek yol anlatmaya calısmaktı bunun için beni yargılamayı bırakın artık !!! doğru yanlıs şu an olay biyere geldi ve nasıl çıkacaımı soruyorum ???
Söylemesen daha iyi olurdu canım ama olmuş bir kere.Sevgilini sakinleştirmeye çalış.Sana güveniyorsa zaten sorun olmaz.Hattını değiştirmekte pek mantıklı gelmiyor bana,daha çok hırs yaptırmasın adama..Yine de sen bilirsin.Ailene açıklaması kolay olacaksa yapabilirsin.Ama öncelikle sevgilinle bu olayı konuşurken büyütmeden konuş,hatta diğer çocukla aranda geçen herşeyi de anlatma..Tamam oldu geçti problem istemiyorum havasına gir bence uzamasın.Bunlar delikanlı adı üstünde birbirlerine baskın çıkmak için kötü şeyler yaparlar allah korusun birinin canı yanar.Ömür boyu vicdan azabı yanii...
Son söz lütfen yanlış anlamayın ama ben oğlumun hiç bir kız için(kızım olsaydı da erkek için) saçma sapan tartışmalara girip sonunda zarar görebileceği şeyler yaşamasını istemem..Umarım sorunsuz atlatırsın canım.Bu da sana ders olur...
Düzelir canım merak etme.Ama kriz yönetimi denen bi şey vardır.Şimdi daha iyi anlıyorsun bunu,sonradan ah keşke diyeceğine soğukkanlılığını koruyarak sevgilini idare et bence.Diğeri de ararsa arasın açma,iletişimi kes.Çok üstüne gelirse ya da tacize vardırırsa net bir cevap yaz,tüm mesajların kayıtlı lütfen resmi yerlere beni başvurmaya mecbur etme ama gerekirse yaparım gibi..Ben üsteleyeceğini sanmıyorum.O da bir duygu patlaması yaşadı sanırım,sağlıklı düşününce istenmediğini anlamıştır ya da anlayacaktır.
keşke en basından soyleseydın canım.bu hadlere gelmeden önce. hatta sevgılıne deki.. benım hattımı sen al gibilerine güven gelsın tamam.
benımde basıma senınkıne benzer bişey gelmıstı..tek fark ben nısanlıydım ve gonderdiği hiç bi msj cvp vermemısken gunde 250 msj cekıyordu bana manyak.(ve nısanlı oldugumu bılıyor ortak arkaslardan)Allahından bulsun.tlfunumu sureklı kapalı tutuyordum bu sefrde eşim kızıyordu şu tlfnunu aç neden hep kapalı die.. sonunda dedım hattımı kırıcam ben dedım boyle oluyordu ama senınde canını sıkmak istemedım diye bir acıklamada bulundum.dedi yenı hat alma ben san gondercem (farklı ıllerdeydık). suana kadar bişey olmadı çok sukur.. sadece guvendıgım arkadsslarıma verdım hattımı gerısıylede ılıskımı kopardım .
eger konusu gecerse tekrar dersın senınde canını sıkmak istemedım diye tamam.
insallah bidaha olmaz canım.
sevgiliniz onu aradığında o herif "canım sen önce sevgiline sahip çık gece 3 lere kadar mesajlaşıyo benle" diyecektir muhtemelen.
hatanız burda işte, ya hiç sevgilinize söylemeden halledecektiniz yada en başında söyleyecektiniz.
canım ben niyetini biliyorum kurtulmaya çalıştığınada inanıyorum ancak yaptığının aynısını sevgilim yaptı,eski sevgilisine beni ne kadar sevdiğini anlatan mesajlar atmış,peşini bırakmasını söylemiş falan ama ben ondan ayrılmak istedim,onla tek kelime konuşması bile hataydı çünkü bu saatten sonra.kendimi bu bakımdan sevgilinin yerine koyuyorumda bu olay artık seni aşmış sen elinden geleni yapmışsın,eğer sevgilin sakin konuşmasını bilen bir insansa ona havale et.(benimki sakladı sakladı benden ama bedelini ağır ödedi)