Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şifrenin hattınla alakası yok makineden kaynaklı 12345 dene genellikle öyle oluyor oda olmuosa yarın götür şifreni kırdır bi tlfncuda
herneyse ben aradaki sayfaları okumadım, anlattığın doğrudur yüz vermemelisin,
ya cebini kapat başka numara al ya da aradığında açma telefonu, senin ona küfür etmen bile hoşuna gidiyor olabilir belli aşık olmuş, engelleme şifresi 0000dır muhtemelen.
ayrıca derslerine ağırlık vermelisin dilbilgin çok eksik yanlış kelimeler kullanmışsın.
War! ?
Herkez ! ? deil !! ? bunlar yanlış kelimeler, bunları öğrenmelisin öncelikle. hayatta başarılar...
aramzda güven problemi yok. onu üzecek hic bsy yapmadm ztnmafoldumben bnada güveniyo.. ama o kişinin ismini duymaya tahammül edemiyo artk.. inş. farklı seyler planlamıyodr mafoldumben
belki ilgilenen olursa diye yazmak istedim... az önce sevgilimleydim ve eve bıraktı beni.. kısaydı ama herşeyi konuştuk.. onunla şuanda armızda kötü giden hiçbişey yok.. okadar mutluyumki anlatamam size...:asigim: allaha ne kadar şükretsem az :Saruboceq: eski sevgilimse artık hiç msj atmıyorki zaten aşkımla karar verdik engellemekten vazgeçip,tekrar yeni bir hat almaya ((inş. bu son olur )) şimdiyse içim rahat ve mutluyum![]()
madem güvenıyor sana neden yenı hat alıyorsun ? hemde aranızda guven problemı yokken değilmi..
neyse güzel kardesım yasın kucuk ve ben bir buyuk olarak tekrar aynı hatayı yapmamanı diliyorum.
bir davranısta yada söz sarfetmeden öncede iki defa dusunmenı dılıyorum..abla tavsiyesi olsun sana.
bu arada sevgılınızle aranızın duzelmesine sevındım.
evet işi gücü bıraktım milletle dalga geçiyorum benyaşım 17 rica ederim bu şekilde konuşmayın... bütün iyi niyetimle yaşadığım bi olayı paylaşıyorum siz kalkıp masal anlatıyosunuz diyosunuz.. kendnizi yerime koyun biraz... neden masal anlatıym,insanların iyi niyetlerini suistimal edeyim ??
yok sadece yazdıkların komiyime gitti bende geçtim o yaşlardan senden 10 yaş büyük biriyim ben 27 yaşındayım yani ama herkes faklı geçiriyo tabiki gençlik dönemini ama yorumlara açık olamayacaksan burata konu açmayacaktın burdaki biçok insan senden büyük bizimle dalga geçtiyini söylemedim ama yazdığın şeyler çocukca sevgilim sinirlendi vazgeçirdim falan yazmışsın şimdi okudum sorunda yokmuş aranızda en başta yapman gerekeni en sonda yapıyosun yani hattını en başta deyiştirecektin
yorumlara açık olmak demek hertürlü yorumu kabul etmek değildir ama. sadece kendimi savunmuştum... herneyse... teşekkür ederim ynede![]()
sevindim canım..Şeniz umarım bir daha problem çıkmaz. opuyorumnanaktan