ne yapmalıyım :(

şu zekanı biraz kullansan bu duruma düzşmezdin.bak aslında çenen ne çok çıkıyor.ama eski sevgiliyi üzmeden anlatmaya çalışıyordun öyle yazmışın.senin gibilere daha fazlası müstehak.

yok pınar abla anlıyorum iyi niyetini :-) you know n da dediği gbi msj atmayı engelliyeblyrm sadce fakat benim tel. şifre istiyor bunun için müsteri hizmetlerinede bağlanamıyorum şu an... aralıklarla denicem olmassa yarın bi telefoncuya götürürüm...

şifrenin hattınla alakası yok makineden kaynaklı 12345 dene genellikle öyle oluyor oda olmuosa yarın götür şifreni kırdır bi tlfncuda

eski sevgiline cevap vermen bile çok yanlış olumsuz cvp versende :olmaz: bence şuanki sevgilinden vazgeçip eski sevgiline dönmek senini çin büyük hata ve pişmanlık olur emin ol, kesin çözüm olarak sana şimdiki ilşkini hiç olumsuz bir şey yansıtmadan devam etmeni ve acilen telefon numaranı değiştirmeni öneriyorum...

Saat 3e kadar ne konuşulur ki, bana sevgilim olduğunu bile söyletmedi demiştin sanırım o konuştu sen dinledin ama sonra o saate kadar derdimi anlattım diyosun, ne anlatılır ki o kadar saat, istenilmeyen eski sevgiliye neden cevap verilir ki.. Ego tatmini gibi algıladım ben bu olayı, üstüne gelinince de savunmaya geçmişsin. 17 yaşında olduğunu göz önüne alırsak, insanlara açıklama yapmak yerine kendi duygularını tartmalısın. Onu kırmak istemiyorum diyip saatlerce dil dökmenden; eski sevgilinin peşini bırakmamasından hoşlandığını anlıyorum. Bunlar çok normal, hoşuna da gidebilir. Ama benim anlayamadığım böyle bir konuyu gelip kk gibi bir foruma açmanın mantığı, burda her türlü yorum tabii ki alacaksın, kötü yorumda bulunanlara kapat tuşu yukarda gibi ithamlar çok çirkin, insanların seni eleştirmelerini, sorgulamalarını, iyi kötü yorum yapmalarını istemiyorduysan konu açmasaydın :hulya:

yaptığım şey saygısızlık deil.. herkez çok üstüme geldi biraz sinirlendm hepsi bu... düşünün burda masal anlattığımı düşünenler bile war !!! ne diyebilirimki......

herneyse ben aradaki sayfaları okumadım, anlattığın doğrudur yüz vermemelisin,
ya cebini kapat başka numara al ya da aradığında açma telefonu, senin ona küfür etmen bile hoşuna gidiyor olabilir belli aşık olmuş, engelleme şifresi 0000dır muhtemelen.
ayrıca derslerine ağırlık vermelisin dilbilgin çok eksik yanlış kelimeler kullanmışsın.
War! ?
Herkez ! ? deil !! ? bunlar yanlış kelimeler, bunları öğrenmelisin öncelikle. hayatta başarılar...

dikkate alacağım :bbo:

belki ilgilenen olursa diye yazmak istedim... az önce sevgilimleydim ve eve bıraktı beni.. kısaydı ama herşeyi konuştuk.. onunla şuanda armızda kötü giden hiçbişey yok.. okadar mutluyumki anlatamam size...:asigim: allaha ne kadar şükretsem az :Saruboceq: eski sevgilimse artık hiç msj atmıyorki zaten aşkımla karar verdik engellemekten vazgeçip,tekrar yeni bir hat almaya ((inş. bu son olur )) şimdiyse içim rahat ve mutluyum :utangac:

aramzda güven problemi yok. onu üzecek hic bsy yapmadm ztnmafoldumben bnada güveniyo.. ama o kişinin ismini duymaya tahammül edemiyo artk.. inş. farklı seyler planlamıyodr mafoldumben

belki ilgilenen olursa diye yazmak istedim... az önce sevgilimleydim ve eve bıraktı beni.. kısaydı ama herşeyi konuştuk.. onunla şuanda armızda kötü giden hiçbişey yok.. okadar mutluyumki anlatamam size...:asigim: allaha ne kadar şükretsem az :Saruboceq: eski sevgilimse artık hiç msj atmıyorki zaten aşkımla karar verdik engellemekten vazgeçip,tekrar yeni bir hat almaya ((inş. bu son olur )) şimdiyse içim rahat ve mutluyum :utangac:

madem güvenıyor sana neden yenı hat alıyorsun ? hemde aranızda guven problemı yokken değilmi..
neyse güzel kardesım yasın kucuk ve ben bir buyuk olarak tekrar aynı hatayı yapmamanı diliyorum.
bir davranısta yada söz sarfetmeden öncede iki defa dusunmenı dılıyorum..abla tavsiyesi olsun sana.

bu arada sevgılınızle aranızın duzelmesine sevındım.

madem güvenıyor sana neden yenı hat alıyorsun ? hemde aranızda guven problemı yokken değilmi..
neyse güzel kardesım yasın kucuk ve ben bir buyuk olarak tekrar aynı hatayı yapmamanı diliyorum.
bir davranısta yada söz sarfetmeden öncede iki defa dusunmenı dılıyorum..abla tavsiyesi olsun sana.

bu arada sevgılınızle aranızın duzelmesine sevındım.

teşekkür ederim.. yeni hat almamızın nedeni güvensizlik değil... o kişinin beni tekrar ve tekrar rahatsız etmemesidir.. msj ve çağrılarını görmeyeyim maksat engellemedik cünkü baska tel.lardanda msj atabilirdi bu yüzden tekrar yeni bi hat almayı uygun gördük :) açıklamak istedim...

evet işi gücü bıraktım milletle dalga geçiyorum ben (: yaşım 17 rica ederim bu şekilde konuşmayın... bütün iyi niyetimle yaşadığım bi olayı paylaşıyorum siz kalkıp masal anlatıyosunuz diyosunuz.. kendnizi yerime koyun biraz... neden masal anlatıym,insanların iyi niyetlerini suistimal edeyim ??

yok sadece yazdıkların komiyime gitti bende geçtim o yaşlardan senden 10 yaş büyük biriyim ben 27 yaşındayım yani ama herkes faklı geçiriyo tabiki gençlik dönemini ama yorumlara açık olamayacaksan burata konu açmayacaktın burdaki biçok insan senden büyük bizimle dalga geçtiyini söylemedim ama yazdığın şeyler çocukca sevgilim sinirlendi vazgeçirdim falan yazmışsın şimdi okudum sorunda yokmuş aranızda en başta yapman gerekeni en sonda yapıyosun yani hattını en başta deyiştirecektin

yok sadece yazdıkların komiyime gitti bende geçtim o yaşlardan senden 10 yaş büyük biriyim ben 27 yaşındayım yani ama herkes faklı geçiriyo tabiki gençlik dönemini ama yorumlara açık olamayacaksan burata konu açmayacaktın burdaki biçok insan senden büyük bizimle dalga geçtiyini söylemedim ama yazdığın şeyler çocukca sevgilim sinirlendi vazgeçirdim falan yazmışsın şimdi okudum sorunda yokmuş aranızda en başta yapman gerekeni en sonda yapıyosun yani hattını en başta deyiştirecektin

yorumlara açık olmak demek hertürlü yorumu kabul etmek değildir ama. sadece kendimi savunmuştum... herneyse... teşekkür ederim ynede (:

yorumlara açık olmak demek hertürlü yorumu kabul etmek değildir ama. sadece kendimi savunmuştum... herneyse... teşekkür ederim ynede (:

kendini savun tabiki ama bize soruyosan ne yapayım diye en başından yapman gerekenleri okuduğum kadarıyla burda biçok arkadaşımız aynı şeyleri yazdı cevap verme hattını deyiştir vs vs ama üslubunu yumuşat biraz herkes geçti 17li yaşları kendinizi benim yerime koyun demişsin ki sana kötü bi eleştiride yaptığımı hiç sanmıyorum o kadar basit anlatıyosunki o yüzden masal anlatır gibi yazdın dedim neyse bidaha aynı hataya düşme

ee canım numaranı değiştir o zaman. eski hattını da çok lazım olmadıkça açma. yeni hattının numarasını da herkese vermeeyerimseniben

tüm yorumları okudum bence çok ağır yorumlar yapılmış
sonuçta bu kız 17 yaşında hata yapması çok normal sizler gibi düşünmemesi çok normal
önemli olan tersleyip yaptığını yüzüne vurmak değil hata yaptığını uygun bir dille anlatmak ki ders alsın bi daha yapmasın
20-25 yaşlarında biri böyle davranmayabilir ama 17 yaştan bahsediyoruz burda
keşke herkes yıkıcı olmak yerine biraz daha yapıcı olmaya çalışsa..hatalı birini görünce hemen üstüne çullanmasa

teşeküür ederim yorumlarınız için.. şuanda hiç bi problem yok eski hattımı açtm bu gn ne aramış ne msj atmış :lepi: destek olan olmayan herkeze tekrar teşekkür ediyorum vereliniortak

mesajlara cevap vermiceksin olacak bitecek. telfonun özelliği varsa aramalarına da mesajlarına da engel koyabilrsin. olmadı mı..telefon numaranı değiştir.

Back
X