ne yapmalıyım :(

şuan aradım ve anlattım ilk tepkisi çok sakin bir şekilde telefonunu ver oldu :sinifsinif: snra birazdan arycam seni dedi kapattı ne yapimm ?????? arkadaslar vermelimiymki :S daha kötü olmazmı :S

şimdi bence normali bu değil ısrarla da bunu savunurum neden çünkü anlattığınız kadarıyla karşınızda bunu anlayacak bir erkek yok.kaldı ki ilk kez yaptığı bir şey değil sizin söyleminizle arada bir bunu yapıyor.diyelim ki ilk kez yaşandı sizin ondan sıyrılmak adına gece 3 e kadar mesajlaşmanız olmayacağını anlatmaya çalışmanız normal olabilir ama aynı şeyi alışkanlık haline getiren ve siz ne kadar anlatmaya çalışsanız da bunu anlamaya çalışmayan adamla konuşmak yersizdir ve size olan sevgisini duymak bence sizin gururunuzu okşuyor.heleki bu insan sizi anladığım kadarıyla öncesinde üzmüş şuanki durumundan bence hoşnutsunuz.ama şunu demeye çalışmıyorum sevgilinizi seviyorsunuzdur gerçekten o kişiye karşı hiçbir duygunuz kalmamıştır.bunu en iyi siz bilirsiniz.sizin ne hissettiğinizi ben nerden bileceğim ki.ama tavrıınız sıyrılmaya çalışan bir insan tavrı değil.

telefonundan onun nosunu engelle hattını da değiştirme. engelleme diye bişey var. nasıl olduğunu bilmiyorum ama sorunu bu şekilde çözebilirsin

yazımı biraz daha iyi niyetli içinceYALAN ARAMADAN okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız... benim burda kimseye yalan borcum yok

ya ben arkadaşa hak veriyorum herkesin aksine. rahatsız olduğu için sevgilisi olduğunu anlatmak istemiş. ama çocuk anlamamış. bunda yanlış bişey yok ki. sonuçta eski sevgilisi. ben olsam bende sevgilim var konuşmak istemediğimi söylerdim ama hala anlamıyosa tabiki daha fazla konuşmaz cevap vermezdim.

kusura bakmayında nedir bu yani :bbo:

vicdan azabı duyma nedeninin bana göre açıklaması... eski sevgilinden duyduğun sözlerin belki bi nebze hoşuna gitmesi ve gereksiz bişekilde 3e kadar konuşman seni böle düşünmeye itmiş bence..

yoksa yazdığın gibi "ben sevgilimi seviorum çok mutlyum beni arama" diyen biri neden vicdan azabı duyar CADIARZU yada bunu demesi gece 3ümü bulur , tek mesajlık bi söz aslında ... böle düşündüğüm için yazdım bende..

kendimi senin yerine koydum, başka türlü eski sevgilimle asla ama asla görüşmeyeceğimi bildiğim için, acaba eski duygularındamı kabarma var die düşündüm..

buraya konu açıosan hakaret içermediği sürece olumlu olumsuz eleştirilere açık olmasın, benim mesajımda "ağır itham" yoktu, kendimce bi varsayım vardı..

durmadan msj atan birinden bahsediyoruz :S kendmi anlatmaya çalışmymde ne yapiym :S cevap vermesem sürekli rahatsız edecek !! sıyrılmaya çalışan bir insan tavrı değil öylemi :S öyle bir derdim olmasaydı burda işim olzdı 1 2. onunla kasmadan bisyleri anlatma çabası içine girmeden konusmaya dwm ederdm !! lütfen yapmayın !!! lütfen !!

ya amacım sizi burada haksız göstermeye çalışmak ya da üzmek değil tabi ki.tanımadığım bir insana karşı bunu neden yapayım ki.sadece bir bayan olarak zamanında benim de başıma geldi merak etme seninkinden daha da yapışkanına çattım.ama bir iki isterse yüz kere arasın cevap vermeyince bir süre sonra umudu kesiyor ve bırakıyor cevap verdikçe onun için hala bir umut var siz anlamaya çalışmıyorsunuz.yoksa hayat sizin istediğinizi yapın fikir danışmışınız dışardan biri olarak sizin kabul etmek sitemediğiniz şeyi anlatmaya çalışıyorum.o adam siz cevap verdikçe de pes etmez.

ne biliyosunz ? ben çocua derdimi anlatmaya çalışıyorum siz gerksiz diyosnz !! hernese... saoln ynede

erkek arkadasin ne tepki verdi simdi?
hayir gerek yok ben hattimi degistiricem yarin bu konu kapancak de bence..
erkeklerin muhatap olmasindan iyi seyler cikmaz genelde..

başka biri var dediğim halde ne umudu bu !! insan olan gururu olan basar gider deilmi :S

Gülmügecim bende dicektimki sevgiline anlat o halletsin, haberi olmassa ve baska yerden duyarsa cok kötü olurdu ama sen anlatmissin zaten. eski sevgilinin numarasini ver simdiki sevgiline o halletsin, bidaha ariyabilecegini düsünmüyorum

ne biliyosunz ? ben çocua derdimi anlatmaya çalışıyorum siz gerksiz diyosnz !! hernese... saoln ynede

benim tavrım netse gereksizdir uzatmak, üstelik aralıklarla aylarca süren bi durum bu, aylardır anlatmaya çalışıosun yani, bence çok gereksiz.. tabi burda benden değil sizden bahsedioruz, sizde haklısınız..

neyse sizde saolun...

erkek arkadasin ne tepki verdi simdi?
hayir gerek yok ben hattimi degistiricem yarin bu konu kapancak de bence..
erkeklerin muhatap olmasindan iyi seyler cikmaz genelde..

aramasını bekliyorum şuan.... hallederm ben sadce bil istedm snra duyunca farklı seyler dusunme dicem sanrm... ama neden aramadı bilemiyorum :S

başka biri var dediğim halde ne umudu bu !! insan olan gururu olan basar gider deilmi :S

bak ne güzel söylemişsin insan olan gururu olan.ama bazı tipler gurursuz ve de yapışkan oluyor.adamın tavrını senin anlatmanla ben anladım gurusuzluğunu falan sen mi anlayamadın.bu tarz adamlar laftan sözden gurudan anlamaz.umarım ilişkinde sorun yaratmadan sıyrılırsın ama benim fikrimce erkek arkadaşını bu işe bulaştırmakla iyi yapmamışın bu tarz bir adam aranız bozulsun diye sana bile iftira atıp asılsız şeylerle erkek arkadaşının kafasını bile karıştırabilir.kendin numaranı değiştirerek halledebilirdin.

öyle olursa allah korusun kapısına dayanır falan rezillik çıkar ama... ben bunu istemediğimden bastan anlatmadım... kendim hallederim diye düsündm ama yok iste :S

yok numrasini felan verme sakince yarin gidip yeni hat alalim bana bu mevzu kapansin istemiyorum muhtap olmani onunla felan de.. sakince konus ama.. onun dediklerini de dinle..

gul_muge

anlayışlı bi insan olsaydı zaten o herif , daha önceki ayda bir yoklamalarında " sevgilim var beni rahatsız etme" dediysen bunu anlardı... ama öyle biri değil bu birlaelaelaelaelae

ikincisi eğer sen ona hiç tepki vermese idin 1 yıl sonunda vazgeçerdi. ama senin ona tepkilerin onun sana daha çok sarmasına sebep olmuş. :jeyyar:

hataların bunlar... durumun başında yapman gereken tepki vermemek ve eğer o ısrarlarına devam ediyordu ise de hattını değiştirmekti. bunları yaptın mı? hayır..buyrunnnnnnnnn. sen şunu yaptın;

laftan anlamayan bi insanın laftan anlamasını sağlamak için gecenin bilmem kaçına kadar mesajlaşırsan, o adam da bizim anladığımız gibi "onun seni arayıp sormasından memnunsun" gibi anlar.yasakkelime
kızmadan önce kendini nasıl anlattığına bak, kendine bi ayna tut... senin faydan içinşakkıdı

öyle olursa allah korusun kapısına dayanır falan rezillik çıkar ama... ben bunu istemediğimden bastan anlatmadım... kendim hallederim diye düsündm ama yok iste :S

varsin kapisina dayansin ozaman ?
yani sen halledemedin sonucta, birakmiyor pesini.
ozaman 2 secenek kalir geriye, ya polise gidip sikayet ediceksin, rahatsiz ediyor bu $ahis beni diye yada sevgiline söyliceksin o halledicek.
yani bilmiyorum ben öyle düsünüyorum cünkü gercekten rahatsiz edici bi durum benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…