durust olmakda fayda var canim..
sorun cikarsa senin davranislarindan cikar. simdi saklama soyle ki bir daha boyle bir durum olursa guvenip ona anlatacagini bilsin..
acik kapi birakmak yerine arkadasin iyi niyetli olarak karsindakini uzmeden derdini anlatmaya calistigini dusunuyorum ben. bir tartisma saatlerce surmus olabilir gece 3leri de bulmus olabilir. onemli olan gizli sakli yapilmamasidir bunlarin bana gore.
bakın öncelikle beni yanlıs anlamanızı istemem... simdi açık kapı bırakmak demek iki şekilde olur bi onun yazdıklarına şöyle cevap vermem; ''hımmm demek unutamadn beni, gerçekten çok mu seviyosun beni.. sana dönersem bdaha üzmessn bni dmi !,beni sevmen cok hoş wallaha... !!! birde şöyle; bak benim bi sevgilim war ve ben cok mutluyum senlede olmaddı olmuyo olmck bunu anla ve rahat bırak beni... ben bunlardan ikincisini yapm şimdi tekrar soruyorum sizce hangisi AÇIK KAPI BIRAKMAK ????
merhaba herkeze öncelikle... direk konuya girmek istiyorum... şimdi benim bi sevgilim var ilişkimiz ocak 20de 1 yıllık olmuş olacaksorunsa eski sevgilim !! kendileri her iki ayda bi yoklar beni hayatıma girerek !! klava: gecen günde msj attı yine ''nasılsın aşkım'' die... önce cvp vermek istemedm fakat snra tekrar bi mesaj geldi ''sensiz yapamıyorum'' die bu sefer sinirlenip nerden buluyosun sen bu cesareti dyp yolladm hala seni seviyorum diyodu... gece saat 2ye 3e kadar msjlastık ilk kez onu bu kadar kararlı görüyodum... yeminler ediyodu bana annesinin üzerine bidaha beni üzmeyeceine bi sevglm war demeye calısıodm ama izn vermio duymuyo görmek anlamak istemiyo... olmuyo diyorum kac kez denedk her sefernde bitti.... bu sefer üzmem seni bi hatamı görmicen seni cok seviyorum sensiz yapamıyorum ve aklınıza gelebilecek bi çok sey... ben çırpınıyorum yapamam olmaz dedikce o olucak gör bak güzel günler bizi bekliyo diyo... o gece öyle uyudum sabah bi baktm günaydın msjı... !! suan okadar sinirlerim bozukki anlatamam !! ben birlikte olduğum kişiyi çok seviyorum !! attığı her msjnda aşkım sevgilim bilmem ne war eski sevgilimin !! şizofren gbi :gitme::gitme:ben kendmi sevgilime ihanet ediyormus gbi hissediyorum ve inanın 3 gündür vicdan azabından ölücem !! onun msj atması bile cok sinir ediyor beni birini bukadar sevmişken bağlanmışken neden tekrar tekrar karşıma çıkıyo sanki !!!senağlama yalvarırım yardım edin nasıl kurtulucam ben bundan !! ne diyimde bıraksın peşimi !! ağır konuşamam bana yakışmaz ama güzelliktende anlamıyoki:gitme: bu tür bişiy yaşayan var mı ??? ben ne yapiyim lütfen kendnizi yerime koyun ve yardım edin bana :a015: sanırım uzun oldu umarım sıkmamısımdr yardımlarınızı bekliyorum simdiden saoluna.s.
kusura bakmayında nedir bu yani :bbo:
şimdi bence normali bu değil ısrarla da bunu savunurum neden çünkü anlattığınız kadarıyla karşınızda bunu anlayacak bir erkek yok.kaldı ki ilk kez yaptığı bir şey değil sizin söyleminizle arada bir bunu yapıyor.diyelim ki ilk kez yaşandı sizin ondan sıyrılmak adına gece 3 e kadar mesajlaşmanız olmayacağını anlatmaya çalışmanız normal olabilir ama aynı şeyi alışkanlık haline getiren ve siz ne kadar anlatmaya çalışsanız da bunu anlamaya çalışmayan adamla konuşmak yersizdir ve size olan sevgisini duymak bence sizin gururunuzu okşuyor.heleki bu insan sizi anladığım kadarıyla öncesinde üzmüş şuanki durumundan bence hoşnutsunuz.ama şunu demeye çalışmıyorum sevgilinizi seviyorsunuzdur gerçekten o kişiye karşı hiçbir duygunuz kalmamıştır.bunu en iyi siz bilirsiniz.sizin ne hissettiğinizi ben nerden bileceğim ki.ama tavrıınız sıyrılmaya çalışan bir insan tavrı değil.
vicdan azabı duyma nedeninin bana göre açıklaması... eski sevgilinden duyduğun sözlerin belki bi nebze hoşuna gitmesi ve gereksiz bişekilde 3e kadar konuşman seni böle düşünmeye itmiş bence..
yoksa yazdığın gibi "ben sevgilimi seviorum çok mutlyum beni arama" diyen biri neden vicdan azabı duyar CADIARZU yada bunu demesi gece 3ümü bulur , tek mesajlık bi söz aslında ... böle düşündüğüm için yazdım bende..
kendimi senin yerine koydum, başka türlü eski sevgilimle asla ama asla görüşmeyeceğimi bildiğim için, acaba eski duygularındamı kabarma var die düşündüm..
buraya konu açıosan hakaret içermediği sürece olumlu olumsuz eleştirilere açık olmasın, benim mesajımda "ağır itham" yoktu, kendimce bi varsayım vardı..
ya amacım sizi burada haksız göstermeye çalışmak ya da üzmek değil tabi ki.tanımadığım bir insana karşı bunu neden yapayım ki.sadece bir bayan olarak zamanında benim de başıma geldi merak etme seninkinden daha da yapışkanına çattım.ama bir iki isterse yüz kere arasın cevap vermeyince bir süre sonra umudu kesiyor ve bırakıyor cevap verdikçe onun için hala bir umut var siz anlamaya çalışmıyorsunuz.yoksa hayat sizin istediğinizi yapın fikir danışmışınız dışardan biri olarak sizin kabul etmek sitemediğiniz şeyi anlatmaya çalışıyorum.o adam siz cevap verdikçe de pes etmez.
ne biliyosunz ? ben çocua derdimi anlatmaya çalışıyorum siz gerksiz diyosnz !! hernese... saoln ynede
erkek arkadasin ne tepki verdi simdi?
hayir gerek yok ben hattimi degistiricem yarin bu konu kapancak de bence..
erkeklerin muhatap olmasindan iyi seyler cikmaz genelde..
başka biri var dediğim halde ne umudu bu !! insan olan gururu olan basar gider deilmi :S
Gülmügecim bende dicektimki sevgiline anlat o halletsin, haberi olmassa ve baska yerden duyarsa cok kötü olurdu ama sen anlatmissin zaten. eski sevgilinin numarasini ver simdiki sevgiline o halletsin, bidaha ariyabilecegini düsünmüyorum
öyle olursa allah korusun kapısına dayanır falan rezillik çıkar ama... ben bunu istemediğimden bastan anlatmadım... kendim hallederim diye düsündm ama yok iste :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?