Ne yapmalıyım?

xx_perfectgirl_xx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
30
0
86
Kayseri
benim çıktığım birisi var ama sevmiyorum ben onu arkadaşımda onun en yakın arkadaşıyla çıkıyor ve sewiyor sırf ortam bozulmasın die dewam ediyorum arkadaşımın biriside o çok üzülür o seni seviyor üzülür dedi yani bilmiyorum bir başkasının mutluluğu için ben mi mutsuz olmalıyım ne yapmalıyım gerçekten hiç bilmiyorum galiba ayrılırsam arkadaşsız kalcam onu bana tercih edecekler

Son düzenleyen: Moderatör:
insan arkadaşsız kalmıyım diye başka biriyle oynamamalı bence sevmiyorsaaa...ilerde çok sevdiğiniz biri karşınıza çıktığında şuan sizi seven insanı bıralkırmısınız yoksa onunla devam mı edersiniz bu önemli benceeee...
çünkü devam etmezseniz o ogün bugünden daha çok yıkılır unutmayınn....

birde arkadaşınız gerçekten size değer veriyorsa hem erkek arkadaşına hemde size vakit ayırabilirrr ..sizi sevmediğiniz biriyle çıkmaya itmez benceee....

Son düzenleme:
sirf birileri bozulmasin diye sevmedigin biriyle birlikte olmak kendine iskence etmekten baska bisey degil unutma arkadasim bu hayatta herkesten onemli sey sen ve senin hissettiklerin

bencil ol delikafadulden

gerçi ayrılsanda ortamın bozulacakmış ya:hulya:

çok doğru bir ortamın var, bence ortamını bozmakaydirigubbakcemile2

kaç gün daha devam edeceksin bu oyunagamyoncuiremsu

ah yalan dünya. iyice yalancılarla doldun belaelaelaelaelae

genç nufusundan ziyade çocuk nufusu patlak verdialsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…