eski erkek arkadaşımla aynı çevreden birisiyle beraberim ve ciddi düşünüyoruz fakat ben her seferinde o çevreyle karşılaşmaktan denk gelmekten çok yoruldum..aklıma bi ton şey geliyo ve kötü yani ayrılıkta bunların arasında...Çok zor bi durummuş...ne yapmalıyım sabırla ona tutunsam sevgimden vazgeçmesem mutlu olur muyum yoksa bu hep böyle mi sürüp gidecek...?
eski erkek arkadaşımla aynı çevreden birisiyle beraberim ve ciddi düşünüyoruz fakat ben her seferinde o çevreyle karşılaşmaktan denk gelmekten çok yoruldum..aklıma bi ton şey geliyo ve kötü yani ayrılıkta bunların arasında...çok zor bi durummuş...ne yapmalıyım sabırla ona tutunsam sevgimden vazgeçmesem mutlu olur muyum yoksa bu hep böyle mi sürüp gidecek...?
ilk başladığım günden beri mutluyum tabi...benim çekindiğim bi konu yok zaten bu beni rahatsız ediyor fakat insanların ağzı torba değil sizde biliyorsunuz ben herkesi sildim ama sevgilimin uzaklaşması biraz zaman alabilir malesef...sanırım sabırla birbirimize güvenip inanarak bizde artık rahat edebiliriz...