ne yapmalıyım ?

aasesa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
3
0
36
Ankara
....................................................................

Son düzenleme:
eski erkek arkadaşımla aynı çevreden birisiyle beraberim ve ciddi düşünüyoruz:( fakat ben her seferinde o çevreyle karşılaşmaktan denk gelmekten çok yoruldum..aklıma bi ton şey geliyo ve kötü yani ayrılıkta bunların arasında...Çok zor bi durummuş...ne yapmalıyım sabırla ona tutunsam sevgimden vazgeçmesem mutlu olur muyum :( yoksa bu hep böyle mi sürüp gidecek...?

bu senin olayları kafanda büyütüp büyütmemenle alakalı

ilk başladığından beri mutlu musun ?

eski erkek arkadaşımla aynı çevreden birisiyle beraberim ve ciddi düşünüyoruz:( fakat ben her seferinde o çevreyle karşılaşmaktan denk gelmekten çok yoruldum..aklıma bi ton şey geliyo ve kötü yani ayrılıkta bunların arasında...çok zor bi durummuş...ne yapmalıyım sabırla ona tutunsam sevgimden vazgeçmesem mutlu olur muyum :( yoksa bu hep böyle mi sürüp gidecek...?

sakladıgın bır durum yoksa rahat olmalısın eskıye daır bır seylerın eksıklıgını hıssetmıyorsan nıye rahatsızsınkı bende mutlu bı ılıskın varsa tınlama eskıyı... Bu arada o cevreden uzaklasma sansınız yokmu

ilk başladığım günden beri mutluyum tabi...benim çekindiğim bi konu yok zaten bu beni rahatsız ediyor fakat insanların ağzı torba değil sizde biliyorsunuz :( ben herkesi sildim ama sevgilimin uzaklaşması biraz zaman alabilir malesef...sanırım sabırla birbirimize güvenip inanarak bizde artık rahat edebiliriz...

Back
X