Ne yapmalıyım? :(

Valla canım naparsan yap ama aşık olmadığın biriyle asla evlenme.
Evlendikten sonra mantığını almıyorsun koynuna.... sakın unutma bunu.

durdun durdun da nişanlanınca mı aşık oldun? bence kendini kandırıyorsun, bilinçaltın nişanlından ayrılabilmen için mantıklı bir sebep bulmana yardımcı oluyor. nişanlından ayrılırsan o insana da aşkın kalmayacak. ki ayrılmalısın bu durumda. ve şunu unutma ki her iki adam da aynı kapıya çıkacak zaten.

Son düzenleme:
Bence de asıl sorun nişanlınla.
Belli ki birşeyler yolunda gitmiyor, bir şeylerde hissetmiyormuşsun,
o zaman zorla , bir görevmiş gibi evlilik yapmanın anlamı yok.
Şuan başka birine aşık olmasaydınız da evlenmemeliydiniz bence.
Şimdi ise hiç evlenmemelisiniz.
Hem kendinize , hem nişanlınıza haksızlık ve yazık etmeyin.
Önce nişanlınızla ilgili durumu değerlendirin ve bitirin.

ben sni anlıyorum olabilir neden olmasın bazen farkında olmadan o an doğru olan şeyi yaparız ama yanlış yaptığımızı geç farkederiz zaten hiçbirşey için geç değil, duygularından eminsen tab.

nişanlın varken başkasından hoşlanıyorsan,o çocukla aranızda bişey olmayacaksa bile nişanlından ayrılman en doğrusu

hemen ayrıl sanki evliymiş gibi ne soruyorsun?!

sanirim haklisin..belkide dedigin gibi bilincaltimda gelisen birsey, evlenmemek icin?
Evlilikten korkuyorum bunuda diyebilirim. Ve nisanlimdan ayrilinca suan hoslandigim kisiyle bir beraberligimin olma sansi olup olmadiginida bilmiyorum acikcasi.
Tek dusundugum: baskasindan hoslaniyosam/asiksam bu evliligin bir anlami olucakmi? diger arkadaslarinda dedigi gibi, suan bunu yasiyosam, farzet evliyken boyle bir durumla karsilastim..o zaman ne yaparim.
of

Arkadasım,evlilik cocuk oyuncagımı baskasından hoslanıyorsan veya asıksan nasıl sevmedigin biriyle yaptıgın evliligin anlamı olsun?

Baskasını seviyorsan neden sevmedigin biriyle evlenicem diye ugrasıyorsun.bilmiyorumkismile

çok doğru bir tespit.Nişanlına karşı seni kör edecek duygular hissedemediğin için şu an başkasından hoşlanıyosun. Peki o çocuğun tavırları nasıl o da senden hoşlanıyor mu hissedebiliyormusun. Belki onu tanımaya başlayınca birbirinize uygun olmadığını farkedeceksin ama evlendiğinde veya nişanlı kalmaya devam ettiğinde bu durumun birdaha yaşanmayacağına da emin değilsin. Nişanlına da yazık o seni severken beklerken senin aklından neler geçiyor. Bir an önce kararını vermelisin Allah yardımcın olsun

Bazıları duygularından emin olmadan ayrılma vs demişler ama bu yapılan aldatmaya girer...
Madem başkasından hoşlanmaya başlıyorsun nişanlından ayrılacaksın. Ya da hoşlanıyorum dediğin kişiden uzak duracaksın...

bence tek sorun uzak ülkelerde yaşamanız vede yüz yüze görüşememeniz telefonda msnde ilişki yürütmek çok zor(bizzat kendimden biliyorum)ilgi görmek istiyorsunuz vede nişanlınızdan görmeyince ilgi gösterilen yöne gidiyorsunuz.nişanlınızla aynı şehirde yaşasanız belki çok farklı olabilir.hislerinizin aşk olduğunuda sanmıyorum hoşlama olabilir nişanlısınızdan görmediğiniz şeyleri o kişiden görüyorsunuzdur.değişik bir bakış açısı ile yazdım ama birde bu yönü ile düşünmelisiniz.

neden etraftakilerin baskısından bunalıp sevmedigin birisiyle nişanlandın ki? milleti takarsan sen yandın, şimdi nişan isterler sonra evlilik sonrahadi evlendin 1. cocuk nerde ee hani bunun 2si,3ü.....diye uzar gider, istekleri bi türlü bitmez. neden hayatınızı etrafınızdakilere göre yaşıyorsunuz ki ? hem o adamada yazık degilmi ? o adama daha fazla haksızlık etmeden ayrıl bence. kendin için olmasadaa!!!!

nişanlın varken başkasından hoşlanıyorum falan bu laflar bile aldatma değilmidir ? bu hisse kapıldığın an nişanlınla ilişkini kesmeliydın eğer hala nişanlın ise bi son ver yada başksından hoşlanıyor duyguyusu çıkar kafandan önce ne istediğini bilmelisin

Ben de bunu anlatmaya çalışmıştım alkisalkisalkis

Evet aldatma..Aramizda hic birsey gecmemis olsa bile, o kisinin aklimda olmasi, hislerimde olmasi aldatmis olmama geliyo.. Bir arkadas farkli ulkelerde yasadiginiz icin bu duruma gelmis olabilirsiniz diye yazmis. Kesinlikle katiliyorum. Sanirim ayni ulkede olsaydik, birlikte paylasimlarimiz devam etseydi boyle bir olayin gelismesi zor olurdu. Bilemiyorum, ama duygularimada hakim olamiyorum. Sizin tepkinizi cok iyi anliyorum, bende utaniyorum boyle bir duruma dustugum icin. Ama duygu bu..

bence ilk yazdığım mesajdada söylemiştim yine söylüyorum tek neden farklı ülkelerde yaşıyor olmanız.mutlu olabileceğim için nişanlandım diyorsun inanmasan zaten nişanlanmzdın.bence nişanlına söyle ya o gelsin senin yanına ya da sen git onun yanına.birlikteykende hala o kişiyi düşünüyorsan o zaman uzatma bitir ayrıl derim.bence sadece şuanda boşlukta olduğun için vede ilgisizlikten böyle düşünüyorsun.burdaki arkadaşların hepsi aldatma olayına giriyor demiş aldatmak hiç hoş değil allah kimseye göstermesin ama bence iyi düşün..

eğer aşık değilsen evlenme
ilerde pişman olursun
belki kucağında bir bebeğin olur
karışa başka biri çıkar aklın karışır
keşke emin olmadan evlemeseydim derdin
lütfen önce duygularınızdan emin olun evlendikden sonra herşeye çok çok geç kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…