durdun durdun da nişanlanınca mı aşık oldun? bence kendini kandırıyorsun, bilinçaltın nişanlından ayrılabilmen için mantıklı bir sebep bulmana yardımcı oluyor. nişanlından ayrılırsan o insana da aşkın kalmayacak. ki ayrılmalısın bu durumda. ve şunu unutma ki her iki adam da aynı kapıya çıkacak zaten.
sanirim haklisin..belkide dedigin gibi bilincaltimda gelisen birsey, evlenmemek icin?
Evlilikten korkuyorum bunuda diyebilirim. Ve nisanlimdan ayrilinca suan hoslandigim kisiyle bir beraberligimin olma sansi olup olmadiginida bilmiyorum acikcasi.
Tek dusundugum: baskasindan hoslaniyosam/asiksam bu evliligin bir anlami olucakmi? diger arkadaslarinda dedigi gibi, suan bunu yasiyosam, farzet evliyken boyle bir durumla karsilastim..o zaman ne yaparim.
of
bence de sorun bi başkasından hoşlanman değil nişanlına karşı bir şey hissetmiyo olman.ya sen evliyken böyle biri çıksaydı karşına.bunun garantisi var mı.yani sana şimdi ki gibi şeyler hissettirecek birinin evliyken çıkmayacağının.duygılarından emin değilsen ki değilsin bence de ayrılman ya da bu kararını daha ciddi bi şekilde gözden geçirmenin
nişanlın varken başkasından hoşlanıyorum falan bu laflar bile aldatma değilmidir ? bu hisse kapıldığın an nişanlınla ilişkini kesmeliydın eğer hala nişanlın ise bi son ver yada başksından hoşlanıyor duyguyusu çıkar kafandan önce ne istediğini bilmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?