Ne yapmalıyım? :(

utanılacak bir şey yok hislerinde, sonuçta his bunlar zaten elinde olmadan gelişiyor, ayrıca yardım ya da öneri istediğin için bunu paylaştığına göre doğru olmadığını düşündüğün bir durumda olduğunun sen de farkındasın...

önce bence evlilikten beklentini bir düşün, etrafındaki insanların tesirinde kalmadan, sonra bu beklentini nişanlın karşılayabilecek mi ona karar ver... sonrasında bu kararına önce kendin inan ve sonra çevrendekileri çok kolay inandırırsın... ama tavsiyem kendini iyi analiz et eğer edemiyorsan uzun yıllar arkadaş olduğun seni çok iyi tanıyam birinden yardım iste

zaman zaman insanlar içinde bulundukları durumdan dolayı, hiç olmadıkları gibi olabiliyorlar, kendilerini dahi tanıyamadıkları oluyor... böyle durumlarda seni çok iyi tanıdığını düşündüğün birisi seni kendine getirebiliyor...

inşallah doğru kararlar alırsın... allah yardımcın olsun...

iyi akşamlar canım... eğer bu karşılıklı ise aşık olduğun insanda sana karşı boş değilse hemen diğeri ile bitir. ve asla başkaları için yaşama. bu iki günlük bir konu değil. bir ömür o diğerleri olmayacak yanında. sevmediğin insanla bir ömür asla geçmez! nişanlanman bile hata olmuş. hiç bir şey hissetmiyorsun ki başkasına gönlün kayabiliyor. sakın ve sakın ilerletme nişanşlılık dönremini. hayata bir defa geliyorsun ve sen bir bireysin. kendin için yaşarsan kazanırsın. ben öyle yaptım ve hiç pişman değilim!

Ben bu yazdiklariniza katilmiyorum..
Herkes farkli tabiki ama bunu ben kendimde yasadim ve hala yasiyorum ama bizim iliskimiz 10 üzere 100.
Simdi e$im ama sevgiliyken 3 sene ayri ülkelerde yasadik..
Msn/telefon/mesaj.. 5 ayda bir yanina gidiyordum.. cok özluyordum..
Tabiki msnde bazen yanlis anlasmalar oluyo ama eger iliskiniz saglam ise
hic birsey olmaz.. ben onunla gunde belki 10 kez konusurdum,,
Burdaki arkadaslarimdan dahada fazla gorusuyordum onunla..
Evlendik mutluyuz $u an e$im askerde
$afak Biten: 331 Kalan: 129 Allah kavustursun beni kocacigimaa..

Konu sahibine gelince öncede yazdigim gibi ayril..
Gercekten sevmis olsaydin baskasina a$ik olmazdin.. veya ba$kasini görmezdin bile. Allah yardimcin olsun

Arkadaslar cok sagolun gorusleriniz icin.
Sanirim bu durumda ayrilmam en dogrusu olacak. Sizinde tavsiyeniz uzere bir kac arkadasimla bu durumu konustum. Ve aldigim tepkilerin cogu: resimlerde zaten gozunun ici gulmuyordu, o an hevesini kirmamak icin soylemedim ama cok cabuk karar verdin tarzinda cevaplar aldim.
Bu ister istemez beni dusundurdu. Aklimda bir baskasi varken nisanlimla birlikte kalmak zaten hic dogru degil, cunku kendimi her gun suclu hissediyorum.
Hatta onunla gorusmemek icin caba gosteriyorum. Yani oyle yada boyle hic dogru bir durum degil.
Bu benim icin buyuk ders oldu. Asla ama asla mantikla bu tur seylere atilmamak lazim.
Ogrendigim diger sey ise: hala asik olabiliyormusum. Ben ask konusunda inancimi yitirmistim. O yuzdende asik olmadan nisanlanmaya kalkistim.
Ama demekki sabirli olmam gerekiyormus. Keske bunlarin hic birini yasamamis olsaydim, yada boyle bir sey gerekmeseydi bunlarin farkina varmam icin.

Aslinda birde beni dusunduren baska bir konu var. Biz nisanlimla cikmaya basladiktan sonra kisa bir donem icinde boyle bir karar aldik. Ve evlilik teklifi etti diyemem. Nasil gelistigini bile aciklayamiycam.
Durum soyleki: ben bir kac defa dedim: iste hani evlilik teklifi etmeden hic birsey olmaz gibisinden. Nisanlandik ben hala evlenme teklifi bekliyorum.
Cokmu abartili benim boyle bir beklentide bulunmam yoksa buda bizim iliskimizin askla alakasi olmadiginin bir kanitimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…